פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים אני צריך את התוכנה IIS כדי להפעיל דפי ASP ולא יודע מאיפה להוריד אותה מישהו יכול לעזור לי לשלוח לי לינק להורדה?אם יש תוכנה אחרת להצגת דפי ASP זה יהיה גם טוב!
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים תיכנס ללוח הבקרה->הוספה הסרה של תוכנית->יש את זה כחלק מהפיצרים שהWIN מציע.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר ניסתי את זה אבל הוא נתקע באמצע מבקש את הדיסק של הWIN הכנסתי והוא לא מוצא את הקובץ שהוא צריך ואז כל ההתקנה נופלת והוא לא מתקין
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים יתכן שאתה פשוט צריך לכתוב את הנתיב הנכון, לדוגמא D:\I386מצד שני, בטוח שזה לא הפורום המתאים לשאלה שלך.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים אם יש לך pro אין סיבה שלא תצליח להתקין מה- cd כמו שאמרו פה יכול להיות שאתה צריך לעזור לאתר קבצי התקנה ב- cd
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים יש לי חלופה בשבילךאם אני לא טועה כי חבר אמר לי את זהאני הרבה זמן לא נגעתי ב ASPאז...קיצראתה יכול להוריד את זה ולהפעיל ASP בלי IIS http://www.asp.net/downloads/essential.aspx?tabid=62תודיע לנו אם זה נכוןאגב הסביבת עבודה של MS VS 2005 ממש נוחה הרבה יותר מכל מה שתמצא בחוץ אז בכלל מומלץ גם אם זה לא יריץ לך את זה בלי IIS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.