פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1142זה מה שנכנס בתקציב של 300 שח בערך.יש יותר טובים?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים יש לי מארז כזה שחור והוא אחלה מארז שבעולםאל תיקח לבן עם הזמן הוא יהיה בז'ובקשר לספק תצטרך להגיד לנו איזה כ.מסך אתה מתכוון לקנותוהכי טוב שתתן את כל המפרט
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים במחיר הזה, אין יותר טוב... זאת אומרת אם זה התקציב,השאלה מה יש לך ואם הספק יחזיק.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מארז מעולה,ואני גם ממליץ בשחור.כמו שיהודה אמר לפני,אנחנו צריכים לדעת את המפרט שלך כדי לדעת אם הספק יחזיק אותו או לא
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר אני הרכבתי מפרט די פשוט בגלל זה התקציב הוא רק 300 שח SEMPRON 3000לוח פשוט של ABIT 512 MB של TWINMOS80 GB אולי אני יוסיף 7300GS זה פחות או יותראני מאמין שאני לא צריך ספק חזק יותר. כי המחשב לא צורך הרבה.מה את םאומרים - אתם המומחים פה לא אני.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים במאמר של אילן שביט על ספקים הוא המליץ על תצורת ATX2 24 פינים למחשבים חדשים, כך שתהיה תאימות גם ללוחות אם עתידיים במקרה של שדרוג. - האם המארז והספק הנ"ל הם ATX או ATX2 ? - האם אתם מסכימים עם קביעה זו ?- איך אני יודע איזה ספק צריך לוח-האם? ויותר ספציפי - מה דורש לוח-האם הבא: Gigabyte GAM51GM-S2G ?תודה,דוד
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים כל לוח אם היום (כמעט) הוא עם חיבור 24 פיניםוגם הספק המצורף ל-Compucase הוא 24 פינים
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר ליאור אם כבר הגבת אז יש לי שאלהקניתי מארז חדש, די פשוט האמת.יש לו מקדימה יציאות USB אני לא יודע איך לחבר את החוטים שלו ללוח אם.יש לו מלא חוטים לאן מחברים?יש לי את הלוח ASUS CUSI - M
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר כתבתיASUS CUSI - Mבגוגל יש מלא מדריכים אבל אני לא יודע לאן לחבר כי בחוט של ה USB במחשב יש לו מלא יציאותזה משנה אם מחברים אותם למקומות לא נכונים (הכוונה ביציאת USB על הלוח.והאם זה אפשרי כי יש לי כבר כרטיס USB מאחורה
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים לא משנה לאן על הלוח תחבר ב-USB ואפשר להשתמש בכולם ולא משנה שיש לך מאחורה.את ה_USB אפשר לחבר רק בדרך אחת שים לב לזכר היכן חסר פין ואותו דבר לנקבה ותחבר.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים במארזים הזולים החוטים באים לא מסודרים וזה מעצבןאתה צריך לפתוח את המדריך למשתמש ולחבר חוט חוטצריך להיות לך אדמה, 5V, דאטה חיובי ודאטה שלילי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.