פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים קניתי את הלוח הנ"ל והמחשב לא עבד - החזרתי לחנות לממש אחריותוהתברר שיש בעיה נפוצה עם הלוח הנ"לוגיגהבייט נתנה הוראה להחזיר את כל הלוחות של ה 945g-s2 .אני יקבל את ה 945g-s3 חדש ללא תוספת תשלום.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מה בדיוק הבעיה הנפוצה..(יש לא מעט אנשים שקנו את הלוח והוא מתפקד מצוין)..?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר לא יודע ככה שמעתי מהחנות(מקום של אנשים ישרים מניסיון) ,ואני נוטה להאמין .בכל אופן על אמינות השמועה אין לי הוכחות .ומילה טובה לגיגהבייט שמחליפים לי ללוח יותר טוב מידית ללא עיכובים
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים לא יודע ככה שמעתי מהחנות(מקום של אנשים ישרים מניסיון) ,ואני נוטה להאמין .בכל אופן על אמינות השמועה אין לי הוכחות .ומילה טובה לגיגהבייט שמחליפים לי ללוח יותר טוב מידית ללא עיכוביםאז למה כול ה"זהירות" וכו....ולגבי החלפת הלוח זה לא בדיוק GB אלה יותר החנות/יבואן..וכו..
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים קניתי את הלוח הנ"ל והמחשב לא עבד - החזרתי לחנות לממש אחריותוהתברר שיש בעיה נפוצה עם הלוח הנ"לוגיגהבייט נתנה הוראה להחזיר את כל הלוחות של ה 945g-s2 .אני יקבל את ה 945g-s3 חדש ללא תוספת תשלום.אז למה להיזהר אולי כדאי לקנות את ה S2 ולקבל באותו מחיר את ה-S3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.