עבור לתוכן

שאלה לגבי ספק כוח

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש ואשמח לדעת איזה ספק כוח מתאים לו, וכמה וואט צריך? המפרט הוא:

מעבד intel core duo e6400

לוח אם gigabyte 965p-ds3

כרטיס מסך nvidia 7600gs 256mb

זיכרון ocz 1gb dual ddr2 667mhz

דיסק קשיח w.d. 160 gb sata2 7200 rpm

פורסם

300W איכותי יעשה את העבודה

פורסם

כמו שאמר ליאור 300W מומלץ הFSP.. עם אין קח את הHEC..

פורסם
  • מחבר

300 זה לא מעט מדי? עדיף 400-500, לא? מה לגבי הספקים של אנרמקס, קולמאסטר?

פורסם

---300 זה לא מעט מדי?

למערכת שלך לא.. המערכת שלך עם 7600GS יספיק 300W אם היית רוצה 7600GT כבר תיקח 350W

---עדיף 400-500, לא?

W400 של FSP מחזיק את המערכת שלך עם כרטיס מסך עם פי 3 הספק כוח (מחזיק כרטיס X1900XT)

---מה לגבי הספקים של אנרמקס, קולמאסטר?

בתקציב הזה FSP וHEC הכי עדיפים (יחס ביצועים מחיר) אם היית צריך ספק יותר חזק בתקציב יותר גבוה כבר היה עדיף את האנמרקס על הFSP..

פורסם
  • מחבר

---300 זה לא מעט מדי?

למערכת שלך לא.. המערכת שלך עם 7600GS יספיק 300W אם היית רוצה 7600GT כבר תיקח 350W

---עדיף 400-500, לא?

W400 של FSP מחזיק את המערכת שלך עם כרטיס מסך עם פי 3 הספק כוח (מחזיק כרטיס X1900XT)

---מה לגבי הספקים של אנרמקס, קולמאסטר?

בתקציב הזה FSP וHEC הכי עדיפים(יחס ביצועים מחיר) אם היית צריך ספק יותר חזק בתקציב יותר גבוה כבר היה עדיף את האנמרקס על הFSP..

פששש חתיכת כרטיס מסך יש לך! אני רוצה להיות רגוע אז אני מעדיף את ה-400 וואט. אז אתה אומר שלמערכת שלי מספיק FSP ובעדיפות שנייה, HEC?
פורסם

---פששש חתיכת כרטיס מסך יש לך!

חחח אין לי את הכרטיס הזה אני רק יודע שספק כזה מחזיק אותו עם מערכת כזאת כי ככה ליאור אמר לי פעם וסמוך עליוש הוא מבין ;)

(אני מתכנן לקנות 7600GS או X1650PRO ובעתיד לשדרג לDX10 ואם יהיה אפשרות לשים את הכרטיס הראשון (במרום לזרוק) ככרטיס פיזיקה)

(לפחות ככה יהיה אפשר לעשות לפי מה שATI אומרים..כל זה שמועות לכן אני לא בטוח.. ושלא חייב שזה יהיה אותו סוג כרטיס בCF של כרטיס פיזיקה עם כרטיס מסך)

---אני רוצה להיות רגוע אז אני מעדיף את ה-400 וואט

ממש ממש אין טעם לקנות 400W של FSP לכזאת מערכת יספיק ה300 אבל אם אתה מתעקש 350W יספיק מיליון אחוז..

---אז אתה אומר שלמערכת שלי מספיק FSP ובעדיפות שנייה, HEC?

FSP עדיפים בטיפה על HEC 2 ספקים אלה בתקציבים של הספקים שאנחנו מדברים הכי טובות..

אם בעתיד אתה קונה כרטיס DX10 כמובן שהספק הזה לא יחזיק אותו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים