פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים אתמול קניתי את הגוף הקירור, הרכבתי ללא כך בעיה מיוחדת חיברתי למחשבוהפסיק לעבוד.עכשיו, כשאני מחבר למסך מחשב לא רואים כלום אבל דרך הכרטיס מסך שעל הלוח כן רואים. זה 1.2. אם אני מחבר דרך הטלויזיה, אני לא רואה...אבל הכרטיס נותן לי מתח כלומר אני רואה שיש תגובה..3. אני חסר אונים..יהיה נחמד אם מישהו יעזור לי..תודה לכם אתם נהדרים.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים אתמול קניתי את הגוף הקירור, הרכבתי ללא כך בעיה מיוחדת חיברתי למחשב והפסיק לעבוד. עכשיו, כשאני מחבר למסך מחשב לא רואים כלום אבל דרך הכרטיס מסך שעל הלוח כן רואים. זה 1. 2. אם אני מחבר דרך הטלויזיה, אני לא רואה...אבל הכרטיס נותן לי מתח כלומר אני רואה שיש תגובה.. 3. אני חסר אונים..יהיה נחמד אם מישהו יעזור לי.. תודה לכם אתם נהדרים. צר לי להגיד לך, אבל לפי הסיפור שלך נראה לי שכדאי לך לממש את האחריות שעל הכרטיס 6600 שלך
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים אתמול קניתי את הגוף הקירור, הרכבתי ללא כך בעיה מיוחדת חיברתי למחשב ללא כל כך בעיה מיוחדת - אומר שהרכבת טוב? ואני כמעט בטוח שאני יודע מה הבעיה ב6600 יש כזה קירור לציפ'סט של הכרטיס עצמו אסור להוציא אותו.. משהו דומה לזה שכחתי לציין שזה רק בAGPים
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים הייתי מציע לך לבדוק כמה דברים קודם1. שהגדרת נכון בביוס לכבות את הכרטיס המובנה בלוח ולהעביר את ה-PCIEG לכרטיס חיצוני- לרוב קורה אוטומטית אבל שווה לבדוק2. שהתקנת כמו בנאדם3. שהמשחה הטרמית לא מקצרת אף רכיב על הלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.