עבור לתוכן

מישהו מכיר ספקים של CHIEFTEC?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, חלק מהעניין בחיים זה להמר ;)

אם יפתיע לטובה - אני אהיה מבסוט ואם לא... אז לא נורא - זה לא שהמחשב יהיה אחראי על שיגור הטילים הגרעיניים של ישראל ;D

• תגובות 44
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה שלך תתחיל אם הוא ישרוף לך רכיב אחר ולא יישרף רק הוא...

למה JSP? כי הם עמדו במבחנים שציינתי

פורסם

כל עוד אין מבחנים לספק אי אפשר לעשות השוואה..

צי'פטק אחלה מארזים...

ספקים אני לא בטוח ולכן עדיף ללכת על מה שבטוח, בנוסף במחיר + - אפשר להביא משהו יותר איכותי ובכך להגדיל משמעותית את הסיכוי לאבטחת חומרה הסובבת ובכך להמנע משרפת רכיב כזה או אחר.

אם הבחירה היא לפי "שפן נסיון" ו"אזור החנות" היא השיקול של פותח הפוסט, שיהיה בהצלחה.

ואגב....

לא עושים שיקול לפי "ספק משרדי" או "עומס על ספק".

ספק איכותי צריך ללא קשר.

אני אישית.... :nono: אבל בטח זה כבר מובן.

פורסם
  • מחבר

או קיי, בוא נגיד שאני אלך על ה - JSP... אני יכול להתקשר ולהגיד להם להחליף...

אבל,

מה הנתונים של ה - JSP 400?

באתר שלהם אין נתונים בניגוד ל - צ'יפטק,

הייתי שמח לראות איזה מבחן שעשו עם הספק שלהם גם... אמרתם שיש

מודה לכם מראש :xyxthumbs:

פורסם

עם הנתונים שהרבה מאד יצרנים שמים באתרים שלהם אתה יכול לנגב את האחוריים, לכן הם לא ממש שווים הרבה.

פורסם

אוקיי אני מתפרץ לדיון!

לפני חודשיים עשיתי טעות לא קטנה, קניתי ספק של TT. בבית שלי משום מה יש קפיצות חשמל קטנות כאלה, והספק - שבהחלט התגלה כגרוע לגמרי - נפל כל פעם שהיתה קפיצת מתח, אפילו הקטנה ביותר. בסופו של דבר - הוא מת.

דיברתי היום עם KSP והם המליצו לי על ה-Chieftec 550W מכיוון שיש לו Active PFC - וזה בדיוק מה שאני צריך.

הוא עולה 360 ש"ח - במחיר הזה, יש משהו יותר טוב?

פורסם

אם אתה חייב מ-KSP יש לך אנרמקס Noisetaker ב-420.

אם לא אז יש לך FSP 400 בסביבות ה-320 ש"ח

פורסם
  • מחבר

גם הצ'יפטק 400 שלהם ב - 260 הוא עם active pfc...

פורסם

OFSHER,לא כולם כמוך מוכנים להיות שפני ניסיונות.

אני מניח שהוא רוצה ספק ברמה,לכן הצעתי לו אל ה-FSP 400 המעולה

פורסם

אוקיי אני מתפרץ לדיון!

לפני חודשיים עשיתי טעות לא קטנה, קניתי ספק של TT. בבית שלי משום מה יש קפיצות חשמל קטנות כאלה, והספק - שבהחלט התגלה כגרוע לגמרי - נפל כל פעם שהיתה קפיצת מתח, אפילו הקטנה ביותר. בסופו של דבר - הוא מת.

דיברתי היום עם KSP והם המליצו לי על ה-Chieftec 550W מכיוון שיש לו Active PFC - וזה בדיוק מה שאני צריך.

הוא עולה 360 ש"ח - במחיר הזה, יש משהו יותר טוב?

היית קונה ספק אבו-איברהים ב-360 שקל?

לך על FSP 400W GLN

בלי לראות את הנתונים של ה-Chieftech ה-FSP לוקח אותו, וגם לו יש PFC אקטיבי

פורסם
  • מחבר

אני לא המלצתי שום דבר, איך אני יכול להמליץ... אני באתי לפה כדי שימליצו לי...

מה שהתכוונתי זה שהוא אומר שהציעו לו צ'יפטק ב - 360 שקל עם PFC... אז אמרתי לו שגם ל - 400W ב - 260 שקל יש את זה...

אם זה טוב - אני לא יודע...

אני עדיין מחכה לתגובה לגבי ביקורות/נתונים על ה - JSP...

פורסם

סתם שתדע שיש מצב שKSP מוכרים HEC וזה יפתור לך את כל הבעיה למרות שבאתר לא רשום שהם מוכרים אותם אני זוכר שלפני 3 חודשים בערך היתה שמועה כזאת ואף אחד לא ידע אם היא נכונה או לא ואז מישהו התקשר לשם ושאל אם אפשר לקנות שם ספק HEC כי לא רשום באתר והוא שמע שאפשר לקנות מהם.. והם אמרו לו שאפשר בהחלט והמחיר היה סביר ביותר כמו בכל מקום.. אבל זה היה לפני 3 חודשים אני לאיודע אם אפשר היום תתקשר ותשאל אם אפשר זה יפתור את כל הבעיה..

ד"א לגבי ההתלבטות שלך כמו שאמרו אתה יכול להיות שפן ניסיונות ולהניח שהChieftech עדיף גם בגלל מה שאנשים אומרים בכתבות שהבאת וגם בגלל בגלל איך שהוא ניראה.. ואתה יכול ללכת על בטוח ופשוט לקנות את הJSP.. אם לXtract ולליאור יש הוכחות ואומרים שיש בדיקות שהוא טוב תסמוך עליהם וזהו..

אבל שוב תבדוק אם אפשר HEC בKSP..

פורסם

פעם ב KSP מכרו רק ספקים של HEC ישהו יודע למה הם הפסיקו?

פורסם

פעם ב KSP מכרו רק ספקים של HEC ישהו יודע למה הם הפסיקו?

שיקולים ריווחיים.

פורסם

אני מניח שאתה צודק,אני קניתי ת'מחשב ב-KSP וכמו שאתם רואים יש לי ספק של HEC שאני מאוד מרוצה ממנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים