עבור לתוכן

התלבטות בין 3 מסכים LG L204WT - Dell 2007WFP - ?CMV 221D

Featured Replies

פורסם

ומה הבעיה עם ה LG אתה מוכן להסביר לי בבקשה.....? :pissed: ^^^

בבקשה עם פירוט יפה של חיסרונות ויתרונות....

• תגובות 40
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה LG קטן יותר מה CMV, נותן תמונה באותה איכות, לא הרבה יותר זול.

היתרונות שלו הם בערך זה שכתוב עליו LG וזה שהוא נמכר ביותר חנויות.

פורסם

יש גם את המסך הנ"ל: (הוא מתחרה ב-LG)

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=15386

אם אתה רוצה 22 אינץ' שלפי דעתי הוא ממש מצוין, יש את זה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=15387

ואם לא לקחת אף אחד מהמסכים שהבאתי כאן, לך על ה-LG הכי טוב!

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני אתחיל עם ה-LG.

קראתי הרבה מהפוסט הזה - http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1076405&page=1&pp=20

והרבה אנשים העדיפו לא ללכת על ה-LG מהסביה הכי פשוטה, האיכות של המסך עצמו לא שווה את הכסף שהם שילמו עליה (והם משלמים הרבה פחות מאיתנו).

משום מה ה-DELL נראה לי האפשרות הטובה ביותר, עם כניסות וידאו, PIVOT ותצוגה שהרבה אנשים ממש התלהבו ממנה.

בסופו של דבר אני אלך לראות את כל המסכים ואני אחליטאיזה מהם שווה לי לפי העין.

תודה לכולם.

פורסם

לי יש את CMV 221D והוא פשוט מסך מדהים וענק והמחיר שלו די זול, היה לי לפניו LG1970HR והאיכות של ה CMV אפילו טובה יותר, לגבי DELL הוא כנראה טוב יותר על הנייר אבל אם תשים את שני המסכים אחד ליד השני אני לא חושב שההבדל הוא כזה משמעותי אלא אם כן אתה עוסק בגרפיקה מקצועית, ואל תשכח ש CMV הוא "22 ולא "20, לגבי פיבוט זה דבר נחמד אבל זה לא סוף העולם אם אין אותו תמיד אפשר לשים משהו מתחת למסך כדי להגביה אותו, זה מה שאני עשיתי.

המלצה שלי: CMV 221D מסך מעולה, בהיר, חד, צבעים חדים, גדול ורחב וכל זה במחיר מצחיק, אם אתה מחפש מסך לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ולשחק במשחקי מחשב המסך הזה הוא מצויין בשבילך ואם אין לך בעיה של כסף אז תקנה כבר "24 DELL.

:xyxthumbs:

פורסם

אתה משווה את ה-1970HR ל-CMV בהנחה שאיכות התמונה של ה-LG באמת טובה. ה-LG הוא די בינוני, האיכות שלו לא מתקרבת בכלל לאיכות של מסכי 19 יקרים. אם ה-CMV באמת יותר טוב - זה לא קשה. מה שבטוח - ה-Dell לא רואה אותו ממטר.

לגבי ה-NEC - מסך עם הרבה פוטנציאל, אבל פספוס אדיר. אם רק היה לו ציפוי מט הוא היה יכול להיות שווה את המחיר שלו.

פורסם

אתה משווה את ה-1970HR ל-CMV בהנחה שאיכות התמונה של ה-LG באמת טובה. ה-LG הוא די בינוני, האיכות שלו לא מתקרבת בכלל לאיכות של מסכי 19 יקרים. אם ה-CMV באמת יותר טוב - זה לא קשה. מה שבטוח - ה-Dell לא רואה אותו ממטר.

לגבי ה-NEC - מסך עם הרבה פוטנציאל, אבל פספוס אדיר. אם רק היה לו ציפוי מט הוא היה יכול להיות שווה את המחיר שלו.

אתה רוצה להגיד לי שמבחינת איכות תמונה 1970HR יציג תמונה טובה יותר מהL204WT למרות שלL204WT יש 16.7 מליון צבעים (גם אם לא כולם אמיתיים לא הבנתי בדיוק)?

פורסם

מי דיבר בכלל על ה-204WT? (ובלי קשר - ל-204WT יש 16.2M צבעים, לא 16.7M)

פורסם

אוקיי אז אני אתחיל עם ה-LG.

קראתי הרבה מהפוסט הזה - http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1076405&page=1&pp=20

והרבה אנשים העדיפו לא ללכת על ה-LG מהסביה הכי פשוטה, האיכות של המסך עצמו לא שווה את הכסף שהם שילמו עליה (והם משלמים הרבה פחות מאיתנו).

משום מה ה-DELL נראה לי האפשרות הטובה ביותר, עם כניסות וידאו, PIVOT ותצוגה שהרבה אנשים ממש התלהבו ממנה.

בסופו של דבר אני אלך לראות את כל המסכים ואני אחליטאיזה מהם שווה לי לפי העין.

תודה לכולם.

האם החלטת לרדת מה- VX2025 לגמרי? אם כן, זה רק בגלל ה-EXTRA כניסות\יציאות של ה-DELL?

פורסם

^^^^^^^

מחזק.

אני עם ה-CMV 221D אחרי בדיקה פיזית של המסכים כולל LG, הוא לא נופל ממנו ואף טוב יותר כי ב-CMV בהורדת רזולוציה הוא לוקח את כולם.

פורסם

אתה יכול להוריד בו רזולוציה ועדיין לראות טוב?

פורסם

עם ה-Dell לא מרגישים הבדל בין רזולוציות גם בעבודה עם טקסט (למרות שהטקסט כמובן נראה גדול מדי ברזולוציות נמוכות), שלא לדבר על משחקים

חוץ מזה אפשר לבחור בתפריטים מצב 1:1 שאומר שהמסך בכלל לא ימתח את התמונה (אלא רק ישים אותה באמצע עם שוליים שחורים) או מצב 4:3 שאומר שהוא יימתח את התמונה אבל ישאיר את ה-Aspect ratio על 4:3

פורסם
  • מחבר

אוקיי נראה לי שאני בטוח לגבי ה-DELL, האפשרויות להוריד את הרזולוציה בלי שהרבה מהאיכות תרד והמצב 1:1 קנו אותי.

אני רק רוצה לדעת אם ל-VS גם יש את הדברים האלה, ואם כן אז ההתלבטות שלי היא בין שני המסכים האלה, אם לא ה-DELL הוא המסך הבא שלי...

תודה,

דור לוי

פורסם

למה הכוונה ? אתה יכול להסביר בבקשה ?

פורסם

הציפוי של ה-NEC מבריק, וזה מאוד פוגע בתמונה שהוא מציג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים