עבור לתוכן

למישהו יש ניסיון עם: Advice Partner PC ?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה ללכת על הדגם הזה, נראה לי נחמד.

הייתי שמח לקבל חוות דעת עליו, ועוד כמה פרטים (האתר של אדוויס ממש דל ואין בו אזכור לשום דבר),

כמה יציאות חשמל לגיבוי יש לו, כמה יציאות להגנה ממתח גבוה וכו...

תודה!

פורסם

אחד המוצלחים בשוק.

יש לי אחד כזה כבר שנתיים וחצי, אבל דגם מיושן ללא יציאה לחיבור בקרת תוכנה למחשב.

היות והדגמים משתנים והאפשרויות בהתאם, כדאי לעיין במפרט המפורט שקיים באתר שלהם לדגם פרטנר פרו:

http://www.advice.co.il/data/files/spec%20partnerpro%20he.pdf

או זה אם אתה מעדיף:

http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20partner%20digital%20he.pdf

כדאי להתמקד בדגם של 750 VA , המומלץ למירב השימושים הביתיים למחשב אחד+מסך "17 CRT.

לרוב יש שקע (בלשון יחיד)או לכל היותר שנים לחיבור ציוד להגנה בלבד ללא גיבוי. ניתן להשתמש במפצל, אבל מומלץ לוודא ההספק המירבי (הזרם המירבי) שניתן להעביר דרך המייצבAVRבמכשיר. גם יציאת הגיבוי היא עם שני שקעים (מהסוג הדומה לכניסת החשמל בספק המחשב), והמכשיר לרוב מסופק עם מפצל של 2 (ותקע כוח כמו של כבל המחשב מהמפצל למכשיר) ואין מניעה לחבר מפצל לצרכנים נוספים במגבלות ההספק המירבי המותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה (:

אגב, מה ההבדל בין פרטנר פיסי לפרטנר פרו (חוץ מהמנורה המטופשת הזאת) ?

פורסם

חוץ מהנורה המטופשת וחיווי נוח יותר, דגם PRO מתאים לעבודה עם ספקי כוח

איכותיים בהם תיקון גורם הספק PFC אקטיבי.

התוכנה שלהם עדכנית יותר.

זה לדברי הנדסאי הפיתוח שלהם.

פורסם

1. ואם כבר Advice ובהקשר להערתך (על ספקי כח איכותיים יותר), מה לגבי ה- CF-825?

2. ולמה כוונתך בספקי כח איכותיים? הכוונה היא גם ברמת המשתמש הפרטי? אנמרקס ושות'?

3. ומה לגבי הפרטנר דיגיטל? יש חוות דעת למישהו? הבדל מהותי מלבד החיווי הדיגיטלי?

http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=631

מה דעתכם לגבי ה-750VA ב- 800 ש"ח?

:xyxthumbs:

פורסם

חוץ מהנורה המטופשת וחיווי נוח יותר, דגם PRO מתאים לעבודה עם ספקי כוח

איכותיים בהם תיקון גורם הספק PFC אקטיבי.

התוכנה שלהם עדכנית יותר.

זה לדברי הנדסאי הפיתוח שלהם.

זאת טענה שתלושה מהמציאות

לספק כוח עם PFC אקטיבי אין בעיה לעבוד עם אל פסק שמספק מתח ריבועי ולא סינוס אמיתי

פורסם

טוב, תוסיף את המלה "יותר" לפני המלה "מתאים"

והמשך הויכוח כדאי לעשות מול אנשי ADVICE, זו המציאות שלהם. אני מניח שאתה

בקיא בה יותר מהם, כי אני לא.

פורסם
  • מחבר

טוב דברתי היום עם דוד ענבר (אחד הוותיקים באדוויס), הוא אמר לי שההבדל בין ה PRO ל-PC הוא בעיקר בנורה ובאורך של האחריות, אין ממש הבדלים בינהם, ולבעלי פאוור פקטור (PFC), צריך לקחת ספק "סמארט" ולא "אינטרקטיב".

מה גם שהוא אמר שאם כבר משקיעים את המחיר של ה PRO עדיף לקחת את ה-DIGITAL שמגיע עם צג ושטויות ובא בערך באותו מחיר ועם אותה תקופת אחריות.

קיצר בסופו של דבר נשברתי, כולה רציתי אל פסק ב400 שקל מ KSP ובסוף זה הגיע לסכומים מטורפים ודגמים חדשים, לקחתי את ה PC וגמרנו.

פורסם

PFC זה חסר חשיבות בבחירת סוג ה-UPS

אגב אם אתה רוצה תגובה מאנשים קצת יותר מקצועיים אתה יכול לשאול ב-hardforum.com

פורסם
  • מחבר

כנ"ל לגבי פאוור פקטור פסיבי?

כי האמת היא, שגם אורן מזיגזג, גם דוד הזה מאדוויס, וגם בתמיכה של גמאטרוניק, אמרו שלא כדאי לעבוד עם ספק PFC ואל פסק שלא נבדק והותאם לזה...

תאמת הפחידו אותי, אבל אם אתה בוודאות אומר שאין סיבה לדאגה אז סבבה, גם ככה הספק כוח הנוכחי שלי הוא בלי PFC בכלל (HEC WIN 550UB).

פורסם

לשניים האחרונים (גם אם הם אמרו את מה שהם אמרו ללא כל קשר לזה) יש אינטרס שתקנה UPS מסדרה יקרה יותר

אתה יכול לשאול ב-hardforum ולעדכן אותנו אח"כ

פורסם

PFC זה חסר חשיבות בבחירת סוג ה-UPS

אגב אם אתה רוצה תגובה מאנשים קצת יותר מקצועיים אתה יכול לשאול ב-hardforum.com

יכול להיות שאתה צודק, ויש לך מידע ונתונים שחסרים לאנשי המקצוע גם בחברת גאמאטרוניק וגם בחברת אדוויס המתכננים ומיצרים ספקים ומערכות הספק כמה וכמה שנים ובעבר רכשתי משתי החברות בסכומים גדולים (בעבור מערכת הביטחון). בוודאי שאינני מתיימר לעמוד בגדר רמת הידע והמקצועיות שלך בנושא (או שלהם), שהרי אינני מהנדס אלקטרוניקה המתמחה במערכות הספק. לכן כתבתי שדיון מקצועי מפורט יותר כדאי לנהל איתם ישירות. אני, על כל פנים, סומך על מה שטוענים בעלי המקצוע המתכננים ומיצרים את המכשירים. אין להם כל אינטרס לומר לי דבר זה או אחר, שהרי מדובר בהנדסאי ומהנדסי פיתוח ותחזוקה במעבדות שאין להם כל קשר למכירות. על פי ריכוז המידע מאנשי המקצוע בחברות:

- למעט חריגים נדירים, לכל שימוש ביתי גם ללא הקרבת אמינות והגנה יתאים מכשיר בשיטת LINE INTERACTIVE.

- המכשיר הכדאי מבחינת איכות ותמורה וכן אפשרויות הוא ה PC או ה PRO של אדוויס או COMPACT של גמאטרוניק (RS232 ולא USB). דגם PRO נותן חיווי נוסף וחדיש יותר. שניהם לא מפיקים גל סינוס טהור, אבל זה חסר משמעות למחשבים עם ספקים רגילים. מכשירי E-COM של אדוויס פשוטים ומתאימים למי שמעדיף להקריב איכות לעומת מחיר נמוך. לחברת גאמאטרוניק אין כרגע מכשיר "פשוט" מקביל.

- מכשיר המפיק גל סינוס הוא המתאים ביותר לעבודה עם ספק PFC. מכשיר ה PRO יתאים גם למעט מקרים שיש לבדוק פרטנית.

- מכשיר המפיק גל סינוס באדוויס הוא מסדרת SMART, קיים גם בהספקים נמוכים המתאימים לשימשו ביתי. בחברת גאמאטרוניק הוא מסדרת G-SMART שלא מוצע בהספקים נמוכים ותקשורת למחשב בממשק סריאלי RS232 ולא USB.

טרחתי ולטובת השואלים התקשרתי לאנשי המקצוע בחברות השונות, לא כמי שמתעתד לקנות כרגע אלא כמי ששואל למידע כללי. זה סיכום תשובותיהם. כל אחד יעשה עם המידע כרצונו ויבחר כמקור לסמכות מקצועית את מי שירצה.

פורסם

הטעות שלך היא שאתה שואל אנשים שהם אמנם מקצועיים אבל יש להם אינטרס כלשהו

אני מציע לשאול ב-HardForum, שם יש מומחים יותר רציניים וגם אין להם שום אינטרס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים