עבור לתוכן

לא יכול לשמור מועדפים בפיירפוקס

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני לא מצליח לשמור אתרים במועדפים.

כשאני לוחץ על CTRL+D הוא מציג לי את האתר ואיפה לשמור במועדפים.

אני לוחץ OK אבל שום דבר לא קורה.

אני צריך להוסיף את האתרים ידנית עם Orginaze Bookmakrs

וגם אם אני הולך לתפריט למעלה לוחץ על BOOKMARKS ואז BOOKMARK THIS PAGE

לא קורה כלום...

הבעיה נמשכת עוד מגרסא 1.5

מחקתי והתקנתי את הפיירפוקס אין ספור פעמים...

תודה לעוזרים!

פורסם

הי, יכול להיות שהבעיה היא בפרופיל שלך.

יכול להיות שהרחבה מסוימת גורמת לבעיה, נסה לבטל את ההרחבות כולן ולאחר מכן להחזיר אותן אחת אחת עד אשר תגלה מי גורמת לבעיה (אם בכלל). כדי לעשות זאת כנס בתוך ה FF לתפריט Tools שם לAdd-ons ובעזרת לחיצה עם כפתור העכבר הימני בחר ב Disable לכל אחת מההרחבות. לאחר שאתה סוגר ופותח שוב את ה FF התחל להחזיר אותן לפעולה אחת אחת (כמובן שלאחר כל החזרה לפעולה יש לסגור ולהפעיל מחדש את ה FF).

אם זה לא עוזר יתכן שיהיה צורך בצעד מחמיר יותר, מחיקת הפרופיל

כדי לגשת למחיצת הפרופיל שלך לך ל Start>Run כתוב שם %appdata%, בתיקייה שתפתח נווט ל Mozilla>Firefox>Profiles

בתוך המחיצה הזאת יהיו בין תיקייה אחת ליותר, השמות של התיקיות הם ארוכים ומורכבים מרצפי אותיות ומספרים. בסוף אחת התיקיות אמורה להיות הסיומת .default. זאת מחיצת הפרופיל שלך. גבה אותה (פשוט תעתיק) למקום אליו תוכל להגיע בקלות ולאחר שהיא גובתה מחק אותה מהתיקייה Mozilla>Firefox>Profiles. שכחתי לציין אבל ה FF עצמו צריך להיות סגור כל הזמן הזה. לאחר מחיצת התיקייה הפעל את ה FF, הוא יעלה ללא שום Theme ושום הרחבה ממש כמו בפעם הראשונה שהתקנת אותו. נסה כעת לשמור מועדף מסוים וראה אם הבעיה נפתרה. אם כן הייתי ממליץ לך להחזיר רק את המועדפים לפרופיל החדש ואת ההרחבות ואת הTheme להתקין מחדש. כדי להחזיר את המועדפים כנס לתיקייה אותה גיבית העתק את הקובץ bookmark.html והעתק אותו אל תוך מחיצת הפרופיל החדשה שנוצרה אותה תוכל למצוא שוב בנתיב Mozilla>Firefox>Profiles.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על העזרה

איך אני יכול לגבות גם סיסמאות?

הדבר היותר חשוב לי זה סיסמאות לכל מיני אתרים שאני לא זוכר...

פורסם

הסיסמאות יגובות יחד עם הפרופיל שלך.

אם אתה רק רוצה לחשוף אותן כדי שתוכל להדפיס/לרשום את אלו שאתה לא זוכר אתה יכול לעשות זאת ע"י Tools>options>Securoty שפם בחר ב show passwords ואז שוב show passeords זה יציג לך את כל השמות משתמש והסיסמאות השמורות.

אני חושב שגם ראיתי הרחבה סמגבה את הסיסמאות אבל אני לא מצליח למצוא אותה עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים