עבור לתוכן

שאלה בקשר לניידי DELL

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות DELL Inspiron 6400 ואני רוצה לדעת מה בדיוק מגיע יחד עם המחשב עצמו בקופסא? יש דיסק של ווינדוס? יש רישיונות? תוכנות נוספות?

בנוסף אני רוצה לדעת אם יש מחיצת שחזור של המחשב, או דיסקים לשחזור המערכת (כמו עם IBM)

לכל בעלי DELL: אתם מרוצים מהנייד שלכם? יש לכם הערות לגבי המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm (תקציב 7000 ש"ח)

פורסם

לי אישית יש dell e1505 מקביל ל6400 בארץ אם x1400 ו120GB הרד

רק המעבד קצת חלש יותר 1.66Ghz אחלה נייד יש לו 4-5GB שהוינדוס לא מוצא

כלומר שכנראה יש לי מחיצה לשחזור מידע

לגבי הבאנדל שלי בכל אופן לא קניתי מערכת הפעלה...יש דיסק של אנטי וירוס עוד דיסק של

אופיס ועוד דיסק של אינטרנט בארה"ב....אין לי מושג מה הבנדאל בניידים בארץ

אבל האיכות שלו טובה וכך גם המסך, בכל אופן אותי הוא מספק מעל ומעבר ולדעתי הוא שווה...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה. יש במקרה חוברת שמסבירה איך לשחזר את המידע? קצת מוזר לי שבאתר שלהם הם לא רושמים כלום לגבי זה.

יש מישהו שקנה מחשב בארץ ויכול לענות על השאלות שלי? תודה לעוזרים

פורסם

כן ויש גם בנייד מין מסמך PDF ענק!!! אם איזה 300 עמודים ומסבירים מה כל חלק בנייד

איך מתקינים bluetooth ועוד כל מיני דברים...לא היה לי כוח לקרוא או לעיין בכל העמודים

אבל קיניתי בחו"ל כך שלחוברות בארץ אין לי שמץ, אתה יכול לשאול באתר שממנו אתה קונה

מה אתה תקבל יחד איתו(יחד אם הנייד)

פורסם

שאלות לפותח הת'רד (ובכלל למי שמכיר...) בקשר למחשב בלינק :

קודם כל - המחשב נראה מעולה ובדיוק מתאים למה שאני מחפש (מפרט טוב מאוד כשמשדרגים ל-2 ג'יגה זיכרון ו-HD טיפה יותר גדול).

1. האם הצלחת למצוא את המחשב הזה בחנויות נוספות בארץ? (חיפשתי חנויות מוכרות יותר ולא מצאתי...)

2. האם ראית את המחשב פיזית? לאחרונה מלא חברות מייצרות ניידים עם צגים מבריקים, כאלה שאתה רואה בהם את עצמך כמו איזו מראה, ורציתי לדעת אם גם הנייד הזה מצוייד במסך זוועתי כזה או לא.

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים