עבור לתוכן

בעיה בקונרו e6300

Featured Replies

פורסם

אני עדיין לא ראיתי אישית את הסוג הזה של המעבד אבל ההיגיון שלי אומר שחייב להיות מספר זהה של המוצר על המעבד ועל הקופסה,כמובן שכל זה בהנחה שבדקת

את זהות המספרים לפני שנתת את המעבד לטכנאי,אם בדקת אז הטכנאי החליף לך את המעבד אם לא בדקת יכול להיות מצב שהסחורה שנשלחה לך מחו"ל היא מזוייפת,תעדכן מה נסגר בסוף.

• תגובות 62
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי המספר לא תואם הכי לא הגיוני שלא כתוב כלום על המעבד באתר של אינטל כתוב עליהם core 2 dou או לא יודע מה אבל על כל מעבד צריך להיות

כתוב משו

פורסם

אז האשמת את הטכנאי או מה ? תראה אם לא בדקת זאת מראש לפני שנתת את המעבד לטכנאי,קיימת אפשרות תיאורטית שקיבלת מעבד לא מקורי צחו"ל,מה שקשה לי להאמין שקרה אם עשית את הקנייה ישירות מ - NEWEGG ,שלא לדבר שתהיה לך בעיה גדולה אם תרצה להחזיר להם את המעבד אחרי כל הזמן הזה,הם פשוט יטענו שאתה מחזיר להם מעבד לא מקורי.

פורסם

אתה גם יכול ליצור קשר עם NEWEGG ולשאול אותם מה הברקוד של המעבד שהם סיפקו לך.

עם הברקוד הזה אתה הולך לחנות ובודק על הקופסא של המעבד.

אחר כך אתה בודק על הקופסא של המעבד את הסטפינג ומסתכל אם מופיע אותו אחד על המעבד.

אתם לא מבינים, אם תתאמצו מספיק לא יצליחו להחליף לכם מעבדים גם אם לא תבדקו לפני שתתנו אותו בחנות.

פורסם
  • מחבר

זהו שלא הבנת אני בדקתי מה רשום על המעבד וזה היה ככה: בריבוע למטה באמצע היה כתוב 2 שורות הראשונה היה כתוב ככה 35627488

והשניה היה כתוב a0235 כל מה שהיה כתוב על הקופסא העתקתי לדף ולא רואים תמספרים האלו בכלל ואגב מה זה סטפינג?

לא כתוב שום סטפינג על המעבד.. מה שכתוב זה מה שאמרתי המספ' הנ"ל

השאלה שנשאלת האם מישו ראה מעבד core 2 dou במציאות האם כתוב עליו משו חוץ מהספרות שאמרתי למשל, דגם: ק6300 או נגיד סוג: core 2 dou

האם מישו יכול לאמת את הדברים האלו? כי על המעבד שלי עצמו לא כתוב עליו כלום...שום דגם שום כלום חוץ מה ספרות האלו

פורסם

אני במקומך הייתי כבר הולך למקום שיתן לך תשובות ברורות ,הייתי מתפוצץ ומת לדעת כבר אם זה אותו מעבד

ואם הטכנאי הזה שיקר לך או לא

פורסם

מחיפוש קצר בתמונות של גוגל:

במקומות מסוימים יש שם איזשהי כתובית אם כי קשה לקרוא אותה:

IntelCore2DuoE6600.jpg

או אחד שנראה חלק חוץ משתי השורות למטה, כך שכנראה שאכן יש מעבדי קונרו שלא רשום עליהם כלום:

3161-3.jpg

פורסם
  • מחבר

מאיפה שהורדת את התמונה האם כתוב מה זה המספר שלמטה?

פורסם

הקוד שאתם מדברים עליו הוא הסטפינג של המעבד + קוד שמתאר את הליבה והוא חייב לבוא על כל מעבד .

על כל מעבד חייב להיות את הקוד שלו (כמו בתמונה הראשונה) התמונה השניה שהצגתה זה כנראה מעבד ES שעבר ליטוש או פשוט יותר עבר עריכה בתוכנה לעריכת תמונות כי אפילו על ES יש את הקוד הנ"ל.

דבר שני הסטפינג לא רשום על הקופסא .

פורסם

על המעבדים מסדרת Core 2 Duo יש בודאות:

שבוע ייצור + שנה. מופיע בצורה של L627 כאשר ה-6 מייצג את שנת 2006 וה-27 מייצג את השבוע.

דגם. E6300 וכו'

מהירות. 1.83Ghz וכו'

נפח הקאש. 2MB וכו'

ועוד כמה דברים שאני לא מצליח להיזכר בהם.

פורסם
  • מחבר

תודה

טוב אני יבדוק ואני יעדכן

פורסם
  • מחבר

עדכון:1.11.06 20:41

שלום לכולם!

המוכר שלי אומר שהוא בדק תמעבד על 2 לוחות אם חדשים ואמר שהמעבד בדוק שרוף

אבל מה הייתה לי הרגשה שאתם צודקים תפסתי יוזמה לקחתי לו תמעבד מהחנות בקריז וירדתי לחיפה

בksp בדקו אותו על הלוח xfire של asrock ואמרו שהוא חדש ומצויין איך שמחתי בסוף קניתי תלוח וכרטיס מסך

פשוט נחת מחר כבר אני יתחשבן עם המוכר...

תודה רבה לכולם...

פורסם

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אני שמח בשמחתך !

מה עם שאר הרכיבים של המחשב ? מאיפה אתה קונה/קנית ?

פורסם
  • מחבר

הזכרונות הגיעו אליי עם המעבד שכבו בבית חיכו לקונרו..

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227078

קניתי היום כרטיס מסך מעפן 6200 128 מ"ב לחודש הקרוב.. שמתי כסף בצד לdx10 שיצא

ארדיסק 250giga sata2 16 מגה באפר של מקסטור

ספק של אנטק Antec TruePower 2 430W

לוח ומעבד כמו שאמרתי

צורב דיוידי lg h10n

עכבר g5

מקלדת zboard

רמקולים x530

מארז שקוף..מודינג בהמשך

ומסך שצריך להגיע

http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995

פורסם

אתה רואה המוכר סתם מעפן טוב שלקחת ממנו את המעבד עוד היית קונה מעבד חדש :kopfpatsch:

אחלה מפרט, תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים