עבור לתוכן

זמן ריצה C++

Featured Replies

פורסם

האם מישהו יוכל להביא לי בבקשה רבה פונקציה פשוטה שתחזיר במילי או אפילו מיקרו שניות את הזמן שעבר מאז ה פעם הקודמת שהיא הורצה?

בתודה רבה מראש,נחום.

פורסם

time?

פורסם

ב C יש סיפריה time.h, ואפשר בקלות לשמור את הפונקציה time() (אם אני לא טועה) במשתנה מסוג long int (או מקסימום להשתמש בהקצאת זיכרון, להציב את הערך במשתנה אחד, לעשות פקודות, להציב בסוף את אותו ערך במשתנה שני, ולהשוואת.

הפונקציה מחזירה בשניות (נראה לי) את הזמן שעבר מאז הראשון לינואר 1970 (נראה לי), וסופר בשניות כל פעם מחדש לפי השעון של המחשב. לכן, אפשר בקלות להשתמש בזה לכל מני שימושי זמן...

פורסם

אבל לא הבנתי איפה אתה יכול לשמור את הזמן שבו הורצה שתוכנית לאחרונה? הרי מתי שאתה סוגר אותה כל הנתונים שהיו קשורים לתוכנית נמחקים מהזכרון, אז איך היא תדע מתי הפעם האחרונה שהורצה?

פורסם
  • מחבר

לא התכנית, אותה הפונקציה...

פורסם

וובכן, אם אתה שומר את הזמן האחרון שהפונקציה הורצה לאחרונה, זה ממש לא בעיה לשמור את הזמן הזה (long int) בקובץ חיצוני שבאותה סיפריה, ואז לטעון את הקובץ, להוציא את הזמן ולהשוות לזמן עדכני. ממש לא בעיה :)

פורסם

רק קח בחשבון שכתיבה לקובץ לוקחת כמה מילי-שניות.

דבר אחר שאתה יכול לעשות זה להדפיס למסך, ולתת את הזמן כפרמטר לריצה הבאה.

משהו בסגנון של

foo.exe | foo.exe

פורסם
  • מחבר

אבל עם TIME אני מקבל שניות אני רוצה עשיריות מאיות או אפילו אלפיות השניה...

פורסם
  • מחבר

בשביל זה אתה יכול להשתמש ב-clock, שמחזיר לך את הזמן שעבר מאז תחילת התוכנות (במילי או מיקרושניות, תלוי במערכת ההפעלה):

http://www.cplusplus.com/ref/ctime/clock.html

אתה מלך!! תודה רבה!! גאון!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים