פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים האם יכול להיות שאוטוטו אנחנו הולכים לשמוע מבליזארד שהם עובדים כרגע על דיאבלו 3?! זה יהיה יום מאושר ביותר בשבילי אם זה יקרה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100779 http://news.softpedia.com/news/Diablo-3-a-secret-revealed-1545.shtml
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים לקוות תמיד אפשר. אני רק מתפלל שהם לא יהפכו אותו לתלת מימד.SC2 מתוכנן להיות מוכרז בQ1 2007 , אז אולי D3 יגיע טיפה אחריו.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים לא יהיה שום בעיה עם דיאבלו תלת מימדי,כל עוד מנגנון המשחק יתפקד מזווית מבט איזומטרית. [מבט עליון]
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים לקוות תמיד אפשר. אני רק מתפלל שהם לא יהפכו אותו לתלת מימד.SC2 מתוכנן להיות מוכרז בQ1 2007 , אז אולי D3 יגיע טיפה אחריו.נראה לך שבאמת ישאירו אותו איזומטרי?זהו...לצערנו עבר עידן המשחקים האיזומטריים והמפוקסלים שכל כך אהבנו.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אני לא רואה סיבה שלא יהיה תלת מימדיהאמת גם מבחינת בליזארד, יש להם את המנוע של world of warcraft וזה מנוע נהדר למשחק H&Sאם יולבש עליו דיאבלו, הרי זה נהדר.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אני לא רואה סיבה שלא יהיה תלת מימדיהאמת גם מבחינת בליזארד, יש להם את המנוע של world of warcraft וזה מנוע נהדר למשחק H&Sאם יולבש עליו דיאבלו, הרי זה נהדר.!?המנוע של WOW הוא חרא,אבל פשוט חרא חרא חרא חרא של מנועאם הם הולכים לבנות את המשחק על המנוע הגראפי המסריח הזה,אני מוותר על לשחק.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מה כ"כ חרא בו ?אני משחק ב WOW כבר כמה חודשים טובים ואין לי טענות.מנוע חרא שמנסה לכסות את העובדה שהוא מנוע חרא ב"ציוריות" מוגזמתהדבר האחרון שאני צריך זה DIABLO3 שנראה כמו איזה תמונה פסטורלית בגן ילדים.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אתה יודע, יקחו את המנוע ו"ילבישו" עליו תפאורה אחרת שתתאים לסדרת Diablo.הרי ב-Dark Messiah אתה לא משחק ב-City 17, נכון?
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מקווה שלא יהיה מזוויע כמו GOTHIC 3,דיאבלו 2 משחק אגדה,פשוט אדיר.אני ממש מקווה שזה לא ישאר בגדר שמועה.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אתה יודע, יקחו את המנוע ו"ילבישו" עליו תפאורה אחרת שתתאים לסדרת Diablo.הרי ב-Dark Messiah אתה לא משחק ב-City 17, נכון?כן,אבל ההבדל הוא שמנוע הסורס הוא מנוע חזק וגמישהמנוע של WOW,לעומת זאת,הוא מנוע חרא ומקובע...גם אם ילבישו עליו תפאורה אחרת,זה ייראה...זוועה....אני רק מדמיין את הסביבות עם הטקסטורות הענקיות המרוחות,המחסור באפקטי DX9 והמודלים המורכבים מ-4 פוליגונים.בעע.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מה כ"כ חרא בו ?אני משחק ב WOW כבר כמה חודשים טובים ואין לי טענות.זה המנוע של WC3, טוב לMMO שלגראפיקה יש דגש משני, חרא לRPG שהמשאבים שמה יכולים להתבזבז על גראפיקה בלי לתת חשבון.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אין לי מושג בנוגע לשם המנוע, אבל אני חי בתקווה שהוא יעבוד על מנוע דומה למנוע של TITAN QUEST.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.