עבור לתוכן

זקוק להמלצה על UPS בתקציב של עד 550 ש"ח

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא 400 עד 550 ש"ח, עדיפות לחברה שנותנת אחריות בבית הלקוח(לא זוכר איך קוראים לה), מפרט בצד. רצוי שיחזיק גם את הרמקולים והנתב.

אשמח לפירוט מה טוב בדגם שעליו ממליצים.

תודה.

פורסם

רוב הספקים הנמכרים היום הם 650VA ומעלה (אל פסקים עם פחות מ-600VA זה מחשיד שמדובר בדגם ישן)

וכולם יחזיקו את המפרט (בעיקר תודות לספק כוח יעיל מאוד ומסך דק עם צריכת חשמל נמוכה)

לגבי הרמקולים, אני חושב שזה ממש לא הכרחי, יש להם שנאי שילך לפני הרמקולים אם יקרה משהו

פורסם
  • מחבר

תודה! יש לך המלצה על דגם ספציפי(שיוכל להחזיק את המחשב, את המסך ואת הנתב(level1 wbr3402 אם זה משנה) במקרה של הפסקת חשמל)? ראיתי שיש המון חברות שונות ואני לא מבין בזה בכלל.

הסיבה שאני רוצה שהוא יגן גם על הרמקולים זה בגלל שהשנאי שלהם פנימי, ובמקרה והוא נשרף, הרבה יותר מסובך יהיה להחליף אותו מאשר שנאי חיצוני.

פורסם

אישית לי יש נסיון טוב עם Advice eCom ו-GamaTronic SmartCompact

בהחלט יכול להיות שיש עוד חברות איכותיות שאין לי נסיון איתן

לגבי הרמקולים אני מאמין שזה יחזיק

בכ"ז 650VA משאיר לך בערך 100VA חופשיים

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם! אין בעיה לחבר אליו מפצל כדי שיגבה גם את הנתב(חוץ מהמסך והמחשב) במקרה של הפסקת חשמל, נכון? האם המצברים שלו מספיק חזקים בשביל זה(השנאי של הנתב הוא 5V 2.5A, עד כמה שאני יודע זה יוצא 12.5VA - נכון?)? לכמה זמן של הפעלה הוא אמור להספיק לדעתכם?

פורסם

אין בעיה לחבר אותו

הוא אמור להספיק לפחות ל-10 דקות

פורסם
  • מחבר

תודה!

פורסם

אני מועניין במוצר זהה והיה חבל לי לפתוח תארד חדש, אז ברשות פותח התארד אני אתפרץ אבל אני בטוח שזה יעזור גם לו בהחלטה.

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין גמטרוניק סמארט קומפקט ומוצרי אדוויס (יש אפשרות ל E-COM, אבל מה שיותר זמין זה הPARTNER, נדמה לי שהגירסא המסורסת, P ולא PR).

מה עדיף, למה וכמה?

תודה (:

פורסם

אישית לי יש נסיון טוב עם Advice eCom ו-GamaTronic SmartCompact

בהחלט יכול להיות שיש עוד חברות איכותיות שאין לי נסיון איתן

APC חברה טובה מוצרים איכותיים.

פורסם

יש לי הרגשה שאתה מתכוון ל APC ;)

פורסם

אני מועניין במוצר זהה והיה חבל לי לפתוח תארד חדש, אז ברשות פותח התארד אני אתפרץ אבל אני בטוח שזה יעזור גם לו בהחלטה.

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין גמטרוניק סמארט קומפקט ומוצרי אדוויס (יש אפשרות ל E-COM, אבל מה שיותר זמין זה הPARTNER, נדמה לי שהגירסא המסורסת, P ולא PR).

מה עדיף, למה וכמה?

תודה (:

לא מצאתי את ה-P באתר של Advice...

פורסם

הוא מסדרת ה Partner הרגילה (הישנה):

http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=226

רק שה-P500\P750 הם גירסאות קצת מסורסות.

האמת היא, שבאתר של KSP למרות שמצויין רק P ולא PR, עדיין מדובר על דגמי 600 ו-1000 שלהם אין בכלל P רק PR, ומצויין אצלהם 700 ולא 750, ככה שאני לא ממש סומך על מה שרשום באתר של KSP, בנוסף התקשרתי למחסן בשביל שיבדוק לי מה רשום על הקופסא, הוא אמר שאין לו אותו במלאי (למרות שבאתר רשום שכן יש במלאי), קיצר נראה לי כולם שם עצלנים עם אפס מוטיבציה לעזור...

פורסם

אני מציע להתקשר ולבדוק את העניין מול אדוייס

איזה דגמים בדיוק יש ב-P ואיזה ב-PR

אוקיי לפי ה-PDF ל-P אין בכלל יציאת תקשורת מול המחשב

לא RS232 ולא USB ולא כלום

פורסם

בקיצור זה PR שקיצצו לו את ההגנה על הרשת והורידו לו את השליטה מהמחשב... ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים