עבור לתוכן

Dark Messiah of Might and Magic - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

people like you should be hanged from their balls

• תגובות 146
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

people like you should be hanged from their balls

אל מי זה מכוון? :P

any way, הדמו היה אדיר! אבל אני לא בטוח שאני אקנה אותו... חבר שלי מתכנן לקנות אותו. אם זה יהיה יפה אולי אני אקנה.

:D

פורסם

כתוב לך בפוסט הראשון של הת'רד הזה, מה כל כך קשה? :kopfpatsch:

Recommended: AMD Athlon, Pentium® 3.0 GHz, 256mb dx9 video card, 7GB HDD Space, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

:s07:

תאמין לי שראיתי אתזה לפני שרשמתי את התגובה אבל זה נראה לך רציני?

אם אפשר לקבל משהו קצת יותר נורמאלי

פורסם

to about every one who posted in this post.

go "download" a job and buy the freaking game

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים. ואז אני אקנה את המשחק (בהנחה שהביקורות תהיינה טובות עד אז).

פורסם
  • מחבר

Recommended: AMD Athlon, Pentium® 3.0 GHz, 256mb dx9 video card, 7GB HDD Space, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

:s07:

תאמין לי שראיתי אתזה לפני שרשמתי את התגובה אבל זה נראה לך רציני?

אם אפשר לקבל משהו קצת יותר נורמאלי

זה מה יש.

זה גם מה שמופיע באתר של STEAM, למרות ששם מופיע ב-HD, רק 3GB.

ומה הבעיה בדיוק עם AMD ATHLON?

http://www.steampowered.com/v/index.php?area=game&AppId=2120&

צד ימין למטה

פורסם

נשמע שווה, אבל יש גם משימות צדדיות כמו בoblivion? יהיו גם מפות חופשיות כמו באובליון?

פורסם

נשמע שווה, אבל יש גם משימות צדדיות כמו בoblivion? יהיו גם מפות חופשיות כמו באובליון?

מחולק לשלבים

פורסם

זה משחק פעולה בעקר! לי זה די הזכיר את CS WC#FT MODE אני כלכך רוצה לשחק בזה... רק 50$ חסר..

פורסם

תגידו ..איזה סגנון המשחק הזה בכלל ?? זה RPG עם פעולה מגוף ראשון ?? כאילו כמו OBLIVION רק יותר לצד של פעולה? כי ממש לא בא לי עוד משחק כמו OBLIVION עכשיו.. בהתחלה נהנתי ממנו אבל ראבאק, הוא לא נגמר!! זה כבר התחיל להמאס עלי בשלב מסויים והרגשתי שאני בא לעבודה במקום לשחק ולהנות.. זה התחיל להיות כמו פרוייקט עצום שדרש ממני המון שעות משחק .. הוא פשוט התיש אותי באמצא ושיעמם אותי אז הסרתי אותו.

פורסם

זה Fantasy FPS עם אלמנטים של RPG, כמו Deus Ex ו- System Shock 2 (רק שהם היו SciFi).

Oblivion הוא RPG לכל דבר, אולי אפילו Action RPG.

פורסם

בהתחלה נהנתי ממנו אבל ראבאק, הוא לא נגמר!! זה כבר התחיל להמאס עלי בשלב מסויים והרגשתי שאני בא לעבודה במקום לשחק ולהנות.. זה התחיל להיות כמו פרוייקט עצום שדרש ממני המון שעות משחק .. הוא פשוט התיש אותי באמצא ושיעמם אותי אז הסרתי אותו.

same same

שחיליתי בערפדות, עברתי טירטורים שלא הייתי עושה אותם במציאות בשביל להבריא ממשהו

עדיין מגרד לי בבית השחי כי אין לי כח ללכת לרופא :smile1:

פורסם

שחקתי בדמו

ומאוהב אבהתי את משחק

הגרפיקה, מדהימה! חייבים לראות כדי להאמין.

ב. המשחקיות מצויינת .

ג. המשחק רץ דיי סביר גם על מחשבים יותר חלשים.

:xyxthumbs:

פורסם

עובד עם gamepad

פורסם

same same

שחיליתי בערפדות, עברתי טירטורים שלא הייתי עושה אותם במציאות בשביל להבריא ממשהו

עדיין מגרד לי בבית השחי כי אין לי כח ללכת לרופא :smile1:

:lol: :lol: :lol: ... בול מה שקרה לי!! זאת נראה לי היתה נקודת המפנה שלי במשחק!! ברגע שקיבלתי ערפדות רוב ההנאה שלי התחרבשה והרגשתי שאני חייב לעשות דברים במקום לעשות מה שאני באמת רוצה.. (שזה להכנס לשערים ולקרוע שם לכולם את הצורה עד זוב דם ואז לגנוב חפצים יקרי ערך ולמכור אותם לכל דורש במחירים מצחיקים ללא תחרות..) אני מקווה ש DARK MASSIAH (שאפרופו איך זה יהיה בעברית?? = "משיח האופל" ??) יהיה שונה ממנו ויהיה עם הרבה יותר אקשן במקום דיברורים משעממים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים