עבור לתוכן

השלב the arena ב-pop איך עוברים?

Featured Replies

פורסם

שלום :P

נתקעתי בPrince of Persia T2T בקטע של The Arena

שזה הבוס הראשון

היא תמונה מהמשחק:

http://www.gamesover.com/PoP_3/pop_4_5_2.jpg

מה לעזעאל אני צריך לעשות?!

אני מטפס מיליון פעם על השני מקומות עושה E לפעמים הוא מעיף אותי לפעמים אני מצליח להכניס בו את החרב אבל זה רק בכתף

הרשע שבתוכי אומר בעיניים אבל איך אני מגיע לעיניים?!

תודה מראש לעוזרים.

במדריך כאן כתוב

http://www.gamesover.com/PoP_3/level4_5.htm

שאני צריך ללחוץ B3 אבל מה זה b3 ?!

Press [b3] to start a trio of Speed Kills. The Prince will jump to the monster and when his Dagger flashes in mid-air press [b1] to perform a 1st Speed Kill ending upon his shoulders. Now you have to carefully observe the Princes Dagger when he is running to the left shoulder. As soon as it flashes again press [b1] to perform your next Speed Kill into his neck. The Prince will then run up to his head and you can do a 3rd Speed Kill when the Dagger flashes and hit him in one eye.
פורסם

סתם ניחוש - זה כפתור הקפיצה (באיזשהי קונסולה).

פורסם

מה כ"כ קשה בבוס העלוב הזה?

אתה סה"כ צריך לעלות למעלה (יש איזה 4 דרכים) וברגע שאתה על הפלטפורמה אתה צריך לקפוץ לעבר הבוס, יהיה לך את ההיבהוב של הספיד קיל ומשם אני מקווה שאתה יועד להסתדר.

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי אז יש 2 דרכים לפגוע לו בעיניים (כל פעם עין ואז הוא עיוור). אחרי זה צריך להתחיל להכות אותו ברגליים (ולהזהר - הוא עדיין ישתולל).

פורסם
  • מחבר

מה כ"כ קשה בבוס העלוב הזה?

אתה סה"כ צריך לעלות למעלה (יש איזה 4 דרכים) וברגע שאתה על הפלטפורמה אתה צריך לקפוץ לעבר הבוס, יהיה לך את ההיבהוב של הספיד קיל ומשם אני מקווה שאתה יועד להסתדר.

כמו שכבר כתבתי, אני עושה את זה

והנסיך רק דוקר אותו בכתף ולא בעיניים

ולשני מעניין...לתקוף אותו ברגליים קודם..תודה אני ינסה

פורסם

אחרי שאתה עושה את המכה הראשונה הוא ממשיך ונותן לך עוד פעם ללחוץ ואז הוא מוריד את העין.

פורסם

תראה זה פשוט מאד.

אתה פשוט צריך לטפס למעלה, אז ללחוץ על E כדי לבצע את מהירות ההריגה. עכשיו מה שקורה זה שכל פעם (בסך הכל פעמיים) הנסיך מכניס לו את החרב במקום אחר.

עכשיו המטרה שלך זה לעוור אותו כדאי שהוא לא יראה אותך וזה ממש פשוט. אתה נותן לו את הסכין ביד בפעם הראשונה ואז הוא זורק אותך לאוור (תלוי מאיפה אתה בא). עכשיו אל תלחץ בעכבר עד שאין אתה ההיבהוב של מהירות ההריגה. בקיצור אתה צריך לפגוע בו עם מהירות ההריגה כל פעם שלוש פעמים (זה הולך ככה: יד כתף ואז עין). אז הוא לא יראה אותך ופשוט תוכל להרביץ לו ברגליים ובסוף בפעם הארונה להרוג אותו במהירות ההריגה שהוא על הבירקיים סופית.

אתה פשוט כל פעם צריך לחכות שההיבהוב של מהירות ההריגהה יופיע.

מקווה שעזרתי ;)

פורסם

לא מהירות ההריגה, זה יהיה kill speed.

אלא הריגה מהירה, speed kill.

פורסם
  • מחבר

יווווווו אני משתגע!!!!

בסוף אני יגמור בבית משוגעים :pissed:

100 פעמים אני עושה את מה שאתם אומרים לי

ותמיד הוא מעיף אותי באוויר

פעם אחת (אחת! ) הצלחתי לפגוע לו ביד

הרבה פעמים בכתף אבל תמיד הוא לוקח אותי מיליון תורות אחרכך ומשליך אותי לצד שני

אני פאקינק משתגע , אני בסוף ימחוק את המשחק בגלל השלב הזה :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

כי אתה לוחץ מוקדם מידי.

פורסם
  • מחבר

כי אתה לוחץ מוקדם מידי.

אני מחכה שיהיה את ה-kill speed

ואז לוחץ

פורסם

אני מחכה שיהיה את ה-kill speed

ואז לוחץ

אז אתה לוחץ מאוחר מידי :P

זה לא מאוד קשה, פשוט תמשיך לנסות.

פורסם

זה הכי קל בעולם

פורסם
  • מחבר

זה הכי קל בעולם

ואני עדין לא מצליח לעבור :-[ :'(

פורסם

אתה לקוח את זה ביותר מידי רצינות.. תנשום עמוק ותרגע כבר GOD DAMMIT !!

הקטע הזה זה בסך הכל משחק של תיזמון לחיצה. זה עובד בדיוק על אותו עיקרון שכשמתגנבים מאחורי מישהו או כשיורדים מעל מישהו עם החבל יש רגע בזה שנהיה כמו איטי כזה והחרב זוהרת ויש לך משהו כמו שניה ללחוץ על הכפתור של KILL SPEED (או איך שלא קוראים לזה..) ואז הנסיך מבצע מין הריגה מהירה כזאת..

אז אותו דבר בדיוק פה - אחרי שאתה עולה לפלטפורמה וקופץ עליו , שים לב, יהיה לך שבריר של שניה באויר שהחרב תזהר ושם בדיוק שם אתה אמור ללחוץ על הכפתור. משם הנסיך יבצע איזה תעלול עליו (ממש לא זוכר מה) ואז יהיה שוב רגע של שבריר שניה כזה.. אתה חייב להרגע ולשים לב לרגעים האלה וללחוץ בדיוק בהם. אין טעם בכלל ללחוץ על כפתורים אחרים כי לא רק שזה לא יועיל לך אלא זה יהרוס את כל המהלך, הענק יעיף אותך למטה ותאלץ לנסות שוב.

*לא בשביל לבאס עכשיו או משהו - אבל אתה רק אחרי 15 אחוז בערך במשחק ותתקל בדברים הרבה יותר מאתגרים ומסובכים מזה..

ואין לי מושג האמת איך הסתבכת עם זה - עברתי את זה בנסיון הראשון שהגעתי אליו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים