עבור לתוכן

Pro Evolution Soccer 6 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

^^^^^

God Hates fanboys

• תגובות 100
  • צפיות 14.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק באתי להגיב גם עם המשפט הזה על התגובה של הפאנבוי שלמעלה

אבל אתה עשית את העבודה בשבילי

פורסם

pro5 לוקח את הפיא 07 ואת הפרו 6...

פורסם

סטודנת חופשי למי אתה קורא פאנבוי יא טמבל?

פורסם

לפי דעתיייי פרו אבולושיןןן לוקח פיפא מבחינת ראלסטיות של משחק שזה הרבה יותר אמין וקשה לעומת זאת פיפא 2007 מעצבנת מאד כמה שזה קל!!!!!!!!

אבל לפיפא יש יתרון אחד מבחינת אפשריות משחק כמו הרבה ליגותתתת נבחרות וכ'ו מנג'ר מוד שזה הדבר הכי טוב שקרה עד היום בפיפא

לעומת זאת פרו אבלושין אין הרבה אפשריות ליגה פשוטה מאד וזהו אני אישית אוהב יותר את פרו אבלושין הרבה יותר מתאגר ואשפריות טקטיקות בלי סוף!!!!!!

פורסם

מהסתכלות על פני השטח

פיפ"א זה פשוט עלוב מבחינת הקלילות של המשחק

אבל לעומת זאת PES 6 הוא המשחק כדורגל הכי מכוער מבחינה גראפית שראיתי מזה שנים.

פורסם

לפי דעתיייי פרו אבולושיןןן לוקח פיפא מבחינת ראלסטיות של משחק שזה הרבה יותר אמין וקשה לעומת זאת פיפא 2007 מעצבנת מאד כמה שזה קל!!!!!!!!

אבל לפיפא יש יתרון אחד מבחינת אפשריות משחק כמו הרבה ליגותתתת נבחרות וכ'ו מנג'ר מוד שזה הדבר הכי טוב שקרה עד היום בפיפא

לעומת זאת פרו אבלושין אין הרבה אפשריות ליגה פשוטה מאד וזהו אני אישית אוהב יותר את פרו אבלושין הרבה יותר מתאגר ואשפריות טקטיקות בלי סוף!!!!!!

אני מקווה שהבנתי מה כתבת :s05:

HALO תתחיל להרגע ולדבר כמו בן אדם.

פורסם

איך אני עושה דריבלים עם הGAMEPAD?

ועוד כמה תרגילים יפים כאלה שאתם מכירים

אבל רק עם הGAMEPAD

ולמה אין לי תשדר ברקע?

אחרי שהורדתי תקובץ הזה שמתקן תשמות של הקבוצות והשחקנים

השדר נעלם לי

איך אני מסדר תזה?

פורסם

תכנס להגדרות סאונד ותעלה את הווליום שלו.

אין יותר מידי תרגילים.

למטה->למעלה מקפיץ את הכדור.

חצי סיבוב של הסטיק -> הסיבוב של זידאן.

פעמיים למעלה או פעמיים למטה -> FAINT KICK, הטעייה של כאילו בעיטה.

זה מה שאני מכיר על הסטיק.

פורסם

מהסתכלות על פני השטח

פיפ"א זה פשוט עלוב מבחינת הקלילות של המשחק

אבל לעומת זאת PES 6 הוא המשחק כדורגל הכי מכוער מבחינה גראפית שראיתי מזה שנים.

מה שנכון נכון..ניצחתי עכשיו 12-1 במשחק של 12 דקות בworld clas את מילאן עם אינטר בליגה...

אבל כמו שאמרתה המנוע הגרפי של הpro עלוב ביותר פשוט זוועה..

פורסם

למי שמחפש תרגילים שונים , אני אצטט את אחת התגובות שלי מדיון על PES5, תקף גם למשחק הנ"ל.

אני יודע כ למני תרגילים בפלייסטיישן אבל נראה לי שהם מתאימים בטח גם למחשב.

מפת מקשים: R1- ריצה מהירה, L1- להחליף שחקן, X- מסירה, ריבוע- בעיטה, משולש- מסירת שליחה, עיגול- הגבהה, R2- דריבל\תרגילים.

א)לא ממש טריק אבל הרבה לא מודעים לזה, אם אתה עם שחקן על האגף ואתה רוצה להגביה לפינה הקצרה אז לוחצים O פעמיים מהר.

ב)אם אתה עם שחקן באגף ואתה רוצה להעביר רוחב חזק לתוך הרחבה אז לוחצים O שלוש פעמים מהר.

ג)כאשר היריב מנסה לבצע עליך תאקל(בגליץ') ללחוץ על R2 ואז השחקן שלך קופץ מעליו עם הכדור, דורש אימון אבל מאוד יעיל כשמתוזמן נכון.

ד)צעד לצד - כאשר רצים בכיוון מסוים לוחצים על הכיוון המנוגד לכיוון הריצה ב90 מעלות, למשל רצים שמאלה אז לוחצים למעלה או למטה, השחקן יבצע צעד הצידה ואחר כך ימשיך בכיוון הריצה המקורי, מאוד יעיל לעבור שחקנים , בייחוד באגף.

ה)להסתובב לכיוון השער של היריב במהירות - לעזוב א תהחצים וללחוץ על R2.

ו)ריצה מהירה עם מקדמה - כאשר רצים מהר עם R1 לפני שנוגעים בכדור מחזיקים את R2 וכיוון ריצה אלכסוני לכיוון הריצה הנוכחי, השחקן ייתן לעצמו מקדמה ויוכל לרוץ יותר מהר לכדור, מעולה עם שחקנים מהירים.

ז)שליחת שחקן באויר- להחזיק את L1 וללחוץ על משולש.

ח)הגבהה גבוהה - להחזיק את R2 לחוץ וללחוץ על O.

ט)בעיטת צ'יפ - להחזיק את L1 לחוץ וללחוץ על ריבוע.

י)זכיה בכדויר גובה- דורש אימון אבל ברגע שמבינים את העניין אף אחד לא יקח לכם כדור גובה, בזמן שהכדור באויר לוחצים על R2 וזה נותן לנו לזוז עם השחקן לעמדה יותר נוחה לנגיחה\לדחוף שחקן יריב שלא יצליח לנגוח בחופשיות.

יא)הטעיה של רגל מעל הכדור(אופניים) - בזמן דריבל ללחוץ פעמיים R2.

יב)אופנים X3 - בזמן דריבל ללחוץ פעמיים L1

יג)ביטול בעיטה\הטעיה כאילו בועטים - ישר אחרי שלוחצים על בעיטה לוחצים על המקש של המסירה (ריבוע ואחרי זה איקס ישר), השחקן יבצע הטעיה כאילו הוא בועט וימשיך כרגיל עם הכדור.

יד)סחבית הכדור אחורה - להחזיק את R2 לחוץ וללחוץ על החצים נגד הכיוון בו עומד השחקן שלכם, הוא יסחוב את הכדור אחורה, אם עושים את זה ומיד לוחצים על כיוון אלכסוני אז השחקן יסחוב את הכדור אחורה ומיד יבצע תנועה חדה לצד ויעבור את השחקן שמולו. (דורש אימון קל)

טו)לתת לכדור לעבור אותך - לפני שמקבלים את המסירה שהכדור בדרך לשחקן, אם רוצים שהכדור יעבור את השחקן וככה אפשר להטעות את המגנים בקלות, לוחצים פשוט על R1.

טז)סיבוב סביב הכדור - לא יודע איך זה במחשב במקלדת (נראה לי לא אפשרי), בכל מקרה בסוני עושים את זה עם האנלוג סטיק הימני, פשוט מסובבים אותו סיבוב מלא של 360 מעלות, וכך גם השחקן עושה, צריך שחקן עם טכניקה גבוהה כדי שהוא לא יאבד את הכדור.

יז)אלסיקו - התרגיל שכולם מכירים ורונלדיניו מרבה לעשות, לוחצים על L1 או R2 שלוש פעמים מהר.

זהו בערך, את השאר ממש קשה לי להסביר אבל אלו התרגילים\מהלכים הסבירים שאני יודע, תיהנו.

פורסם

עם הGAMEPAD

יש אותה הרגשה כמו שמשחקים בסוני?

ויש לי עוד בעיה...

שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר

זה לא קרה לי בשום משחק...

אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT

למה זה קורה בדיוק?

יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?

יש לי את אותה בעיה של ריצודים שקורים רק במשחק הזה עם ה7600GT, מישהו יכול לעזור?

פורסם

אני ידבר כמו בן אדם? למי אתה קורא פאנבוי בדיוק?

פורסם

אף אחד לא קרא לך פאנבוי, הוא סך הכל התכוון לזה שיהיה הרבה יותר נוח אם תקפיד על סימני פיסוק וכתיב נכון.

פורסם

WarMachine, החסרת מס' אפשרויות... ;)

משהו שם לב שכאשר עושים עליך פאול והשחקן מסוגל להמשיך בזריז, ישנה אפשרות אשר תקפה למשך שנייה וחצי, בה רשום על המסך R1+L1 או משהו בסגנון... לחיצה על הלחצנים והשחקן יקום מהר וימסור את הכדור, ללא בעיטה חופשית בעצם. זה עוזר כשמנסים לדפוק לך מתפרצת בפאול.

ד"א, יש לי פתרון למשחק שלם במקלדת. אני מתרגל את זה עוד מ-PES4 - את הג'ויסטיק האנלוגי את מדמה בעזרת האלכסונים של ה-numpad. הכוונה ל-1,3,7,9. התרגלתי לשחק בצורה כזאת וזה משתלם (במיוחד לאחד שמרגיש "חד" יותר עם מקלדת).

כשאני חושב על זה, אני משתמש ב-17 מקשים בשליטה מלאה, 8 צד ימין 9 צד שמאל.

ניסיתי מס' gamepads... זה תמיד היה מרגיש לי כמו כלי לילדים משום מה... זה לא נותן לי את הדיוק שיש לי עם מקלדת. אולי בגלל שימוש עיקרי באגודל - טעות בסיסית לדעתי. האגודל טובה ב"לתת יד" לשאר האצבעות, מה פתאום שתקח שליטה ?! מעבידים את האגודלים בפרך ונותנים לאצבעות לנוח מאחורה - מה זה כושים? ;D כנראה כוחו של הרגל (gamepad) לעיתים גובר על היתרון הפיזי\טכני (מקלדת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים