עבור לתוכן

האם אני יכול לראות במיולIP של משתמש שאני מוריד ממנו ו/או קבצים נוספים שהוא מציע?

Featured Replies

פורסם

סילחו לי על הכותרת העילגת במקצת,פשוט לא היה מספיק מקום למשהו נורמלי!

השאלה/בעיה שלי היא בעצם כזאת:

אני בן אדם שאוהב להוריד קבצים די נדירים(כל מיני דברים ישנים או סתם דברים שמסיבה כלשהי לא תפסו),ומדי פעם לפעם אני בודק את רשימת המקורות שלי,לאחרונה נתקלתי בניק מסוים שפגשתי במספר קבצים אחרים והייתי רוצה לראות מה עוד הוא משתף.

אני יודע שאופציה כזאת קיימת בסבבה ונדמה לי שגם בקאזה,האם אני יכול לעשות את זה גם באימיול?

כשאני בודק את הפרטים אז מופיע לי רק הסרבר שדרכו הוא התחבר.

תודה! :)

פורסם

מדיניות נוקשה של EDONKEY אומרת שלמשתמש יש גישה רק לIP של השרת בו קיים המשתמש המשתף.

לרוב אנשים לא מבלים את אופציית הIRC בחמור, לכן אתה יכול לחפש את שם המשתמש בצ'אט שקיים בחמור, ולשאול אותו מה יש לו...

הIRC של החמור מבצע MASKING לIP - כך שגם משם לא תבוא הישועה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי,את חוסר הרצון שלהם להראות IP אפשר להבין,זה באמת מוריד סיכונים,אבל מה לגבי הKADMELIA? הרי שם השיתוף לא נעשה דרך שרתים אלא IP לIP...עד כמה שידוע לי(תקן אותי אם אני טועה)?

אבל בסדר,מעבר לעובדה שאני לא יודע את הIP שלו,אחרי שחשבתי על זה קצת אז בעצם אני גם לא ממש בטוח מה הייתי יכול לעשות אפילו אם כן היה לי אותה...

אבל אין איזו אופציה בתוכנה עצמה לבדוק קבצים אחרים שאותו משתמש משתף? הרי אין כאן איזו שהיא הפרה או אפילו סיכון לאף אחד(בניגוד לחשיפה של IP).

לגבי הIRC,האמת היא שניסיתי את זה אבל כמו שציפיתי לא קרה כלום.הוא כנראה עושה כמוני(וכמו כל אחד אחר שאני מכיר),לא מבטלים את האופציה של IRC כי זה לא מפריע אבל גם אף פעם לא מסתכלים לכיוון של זה.

פורסם

יש אופציה באימיול לראות קבצים משותפים של משתמש אחר

אבל זה רק בתנאי שהוא מאפשר את זה בהגדרות של האימיול שלו

פורסם
  • מחבר

באמת?

איפה?

THX! :)

פורסם

באמת?

איפה?

THX! :)

לא הבנתי עניתי לך או לא?

::)

פורסם
  • מחבר

חחח,אני מתכוון איפה האופציה הזאת נמצאת?(על מה ללחוץ?) :P

פורסם

האמת שאף פעם לא ניסיתי את זה

אבל אני יודע שזה קיים בוודאות

שאתה מנסה להוריד משהו כנס לפרטים של ההורדה ותבדוק במשתמשים שיש להם את הקובץ שאתה מוריד

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שעשיתי ולא מצאתי שם.

אולי פספסתי משהו?

פורסם

יכול להיות

ויכול להיות שאף אחד מהם לא הגדיר שיהיה אפשר לראות מה הוא משתף

פורסם
  • מחבר

אההה....

אני לא ממש בטוח למה אתה מתכוון.

לחצתי על הלחצן הימני,בחרתי " DETAILS" ,ויצא לי מין חלון אפור כזה,איפה אני יכול לבדוק אם יש או אין הרשאה?

פורסם

תן את הקישור ed2k למה שאתה מוריד ואני ינסה בשבילך

פורסם

אתה פשוט בוחר משתמש ואז בוחר VIEW SHARED FILES, כמו שבתמונה

אבל ברור לך שאצל רוב במשתמשים האופצייה הזאת מבוטלת ולכן רק אצל יחידים יהיה ניתן לראות את זה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה פשוט בוחר משתמש ואז בוחר את זה, כמו שבתמונה

ברור שלרוב במשתמשים אין את האופצייה הזאת

יותר טוב מזה לא יכול להיות

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אההה...

נכון,באמת אין את האופציה הזאת אצל רוב האנשים.

יש איזושהי אפשרות אחרת?

אגב איזו אשפרות אני צריך לבטל בOPTIONS שלי כדי שלא יהיו SHARED FILES?

THX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים