עבור לתוכן

XP 64 BIT ???

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש שלצורך העניין ישמש הרבה להקלטות וקידודים של וידאו וכמובן למשחק.

עכשיו, אני תוהה איזה מערכת לשים, Windows XP - 32 או 64 ?

מבחינת דרייברים לא נראה לי יהיה בעיה.

כרטיס מסך של ATI, 3 כוננים ב-Raid 5, לוח אם Asus p5b, וקונרו.

ההגיון שלי אומר שהגיוני לשים כזאת מערכת כי אז יהיה ניצול יותר טוב של המעבד לפחות ברמת המערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות שעוד לא ב-64 ביט אומנם לא ינצלו אבל גם לא יפגעו.

האם נכון כך הדבר?

פורסם

הרבה מאוד תוכנות ומשחקים לא יעבדו.ותעשה קצת חיפוש בפורום אתה תוכל לראות על זה מלא דיונים.

ד"א:היית צריך לפתוח את זה בפורום וינדוס ולא בפורום תוכנה

פורסם

כמעט כל התוכנות והמשחקים עובדים על windows X64, למידע נוסף תיגש לסטיקי של X64 תחת פורום ה windows.

פורסם

אני עבדתי עם הWINDOWS XP 64 (התקנתי אותו עם XP רגיל)ומלא דברים לא עבדו לי.כמעט כל תוכנה או משחק שניסיתי להתקין לא הצלחתי ובכלל היה מעצבן לעבוד עם המערכת הזאת(למרות שהיא הייתה יותר מהירה)

פורסם

לי הכל עובד.

פורסם

יש המון בעיות עם מס' רב של תוכנות, תראה הרבה פעמים שמופיע "לא תואם ל XP 64 BIT".

לכן, המלצתי, תעבור על תוכנות החובה שלך (לעריכה וכו'...) שאתה צריך, ותראה אם מתאים...

הבדלי המהירות (לדעתי) לא מצדיקים מערכת עם בעיות תאימות כה רבים.

תבדוק ותחליט...

בהצלחה.

פורסם

איזה בעיות תאימות? נכון יש כמה דרייברים שחברות חומרה שונות לא מפתחות ל 64 ביט, אבל כיום המערכת דיי בשלה, אצלי חוץ מהסורק הענתיקה שלי, כל רכיבי החומרה, תוכנה, משחקים עובדים.

פורסם

בכמה 64 כבר יותר מהר? 10%? 20%? עדיף להשקיע עוד 200 אפילו 500 שקל במעבד יותר מהיר מאשר לסבול באופן תמידי מאי תאימויות ודברים מעצבנים אחרים... לטעמי... גם יותר נוח מאשר להתקין את שתי המערכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים