עבור לתוכן

NINJA PLUS - המשך על הדיון אתמול

Featured Replies

פורסם

אתמול פניתי אליכם בטענה שהNINJA PLUS מציג אותם ביצועים כמו הקירור STOCK ואתם ניסיתם\הצלחתם לעזור לי.

עם קירור הסטוק במנוחה המעבד היה על 36 מעלות ובמאמץ על 48 מעלות [שהגיע לבדיקת FPU בS&M].

הנינג'ה עד אתמול הציג ביצועים די דומים - 32 מעלות במנוחה ו47 מעלות במאמץ [שהגיע לבדיקת FPU בS&M].

אמרתם לי שיכול להיות המארז "חונק" את הנינג'ה, או שאין לי זרימת אוויר מספיק טובה. [80MM אחד שמוציא מאחורה, ואחד של 80MM שבתקווה אני אתקין אותו מחר.]

הגעתי ל2500MHZ עם OC עם הנינג'ה + כאשר המארז היה סגור, הוא הגיע ל60 מעלות במאמץ בבדיקת FPU בS&M. [מטורף לא? המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000+]

התוצאות לאחר פתיחת המארז:

לדעתי מ-ד-ה-י-מ-ו-ת.

ללא OC במנוחה - 25 מעלות!!! כטמפ' החדר. במאמץ מלא [FPU בS&M] הגיע ל33 מקסימום!!! כמו כן, 7 מעלות במנוחה, ו15 מעלות במאמץ!! ענק. [LOL כמעט אותם שינויים אחרי שהתקנתי על הכ.מ שלי VF900]

עם OC של 2500MHZ במנוחה המעבד ב30 מעלות - כלומר פחות 3 מעלות מקודם עם הנינג'ה שהוא היה ללא OC [המעבד] עם מארז סגור. הישג ענק. [וזה עוד ממשיך לרדת - הEVEREST פתוח עכשיו LOL!]

במאמץ בבדיקת FPU בS&M הוא הגיע ל48 מעלות, ולא עלה מזה. עוד הישג מדהים. מעלה אחת יותר מאשר בבדיקת מאמץ עם הנינג'ה והמארז הסגור ל-ל-א OC.

מסקנה:

לפתוח את הדלת של המארז אם יש לכם מארז קטן ומסריח לפני איזה 3-4 שנים.

עוד מסקנה:

NINJA PLUS = שליטה!!!!

מקווה להגיע עם הOC ל3000MHZ ושישאר בטמפ' נורמאלי. אתם אומרים אני אגיע לזה? [לא רוצה לעבור את ה50-55]

פורסם
  • מחבר

אני מניח שזה לא מענין אף אחד? :s07:

פורסם

אסור להקפיץ

ובהחלט משהו נדיר

נינג'ה פלוס מדורג קצת אחרי הטוניק טאוור שניהם השולטים

תעדכן אותנו לאיזה מהירות תצליח להגיע

פורסם

מקווה להגיע עם הOC ל3000MHZ ושישאר בטמפ' נורמאלי. אתם אומרים אני אגיע לזה? [לא רוצה לעבור את ה50-55]

תיהיה בטוח של3000 MHZ אתה לא תגיע על שום קירור אוויר

אם יהיה לך ממש מזל תגיע ל2700 MHZ

שיהיה בצלחה...

פורסם
  • מחבר

תיהיה בטוח של3000 MHZ אתה לא תגיע על שום קירור אוויר

אם יהיה לך ממש מזל תגיע ל2700 MHZ

שיהיה בצלחה...

אני יכול להגיע ל3000MHZ אבל הטמפ' שלי יהיה בשמיים.

כן אני מקווה גם לפחות ל2700MHZ

פורסם

לא אתה פשוט לא תגיע ל-3000..זה כבר לא ענין של טמ"פ...זה ענין של כוח הסיבולת של המעבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים