פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים יש איזה כתבה איפשהו באינטרנט עם רשימה של דפדפנים עם האפשרויות,יתרונות וחסרונות של כל אחד שאני יוכל לבחור לי איזה אחד שמתאים לדרישות שלי?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים לא צריך לפרט רק תראה מי המתחרה שלו, IE של מיקרוסופט. מיקרוסופט מוציאה כמעט כל תוכנה עם מליון בגים לאחרים לפחות יש קצת כבוד עצמי להתאפק עם השחרור ולנסות לשפר אותם
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים וגם FF הרבה יותר בטוח מIE ולדעתי לפחות הכי בטוח(הם בשביל איזה פרצת אבטחה מוצאים גרסא חדשה שכל הורדה תכלול את התיקון ולא איזה עידכון קטן שמלא לא יכולים להתקין וגם אלה שיכולים לא מתקינים הרבה פעמים).
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אני ממליץ על FF, ניסיתי את IE 7 ואת אופרה, לא הלך לי איתם, נשארתי עם FF - הרבה יותר נוח, יעיל וטוב.
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים avant מבוסס על אקספלורר ורק הוסיפו לו עוד אפשרויות.לא נראה לי שהאבטחה בו השתפרה מהאקספלורר.אבל את אותם אפשרויות יש גם בFF רק שהוא יותר בטוח וגם השטח מסך שיש לו בשביל הדף אינטרנט עצמו הוא יותר גדול(הavant תופס שטח ענק יעותר מידי מהמסך).וד"א אני הייתי פעם גם עם avant אבל אחר כך עברתי סופית לפיירפוקס
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים אני גם רוצה לעבור דפדפן.אני עם IE67 שמעתי עושה בעיות וכו'כולם ממליצים על FF? למה?אפשר קישור לאתר שלהם? והאם יש תמיכה בעברית? ומה ההבדל? זה תופס יותר זכרון וירטואלי מאשר IE6?
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים דווקא שלא יהיה בילבולff= firefoxכולם פה אומרים אותו הדבר.just ff.FF היום הוא בדפדן הכי טוב - יותר ויותר אנשים משתמשים בו
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים אין מה להמליץ.. לכתוב על התוספות..אפשרויות..יתרונותתתקין, תגלוש בו איזה שבוע-תנסה לחקור אותו לעומק, אם תאהב-תמשיך אם לא לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.