עבור לתוכן

IE7 יצא רשמית בגרסא מלאה

Featured Replies

פורסם

עדיף להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות (או איך שאומרים את זה) :lol:

חזק! קרעת אותי...!

אפשר לתקן:

ראש לשועלים וזנב למיקרושיטים!

גם זו בדיחה נחמדה (ישנה אבל עדיין נחמדה):

http://www.ie7.com/

• תגובות 59
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבר שלי התקין IE7, ההתקנה ביקשה לעשות RESTART, ולאחר ביצוע ה RESTART, הוינדוס לא עלה יותר..

תחשבו לבד מה לעשות.

פורסם

בחיי שאני לא מבין אתכם.

הורדתי את ה ie7 לפני שבועיים ולא ראיתי שום בעיה, רק שיפורים.

אני רק שמח שלא קראתי את התגובות שלכם לפני שהורדתי כי אז הייתי

מפסיד חווית שימוש טובה יותר.

פורסם

לא מפריע לך שהוא פועל באיטיות כללית?

שלא משנה מה תעשה, הוא תמיד יראה אותו דבר?

שהוא לא מספיק בטוח?

שאתה לא יכול לשנות אותו ולסדר כמו שאתה אוהב?

פורסם

לא מפריע לך שהוא פועל באיטיות כללית?

שלא משנה מה תעשה, הוא תמיד יראה אותו דבר?

שהוא לא מספיק בטוח?

שאתה לא יכול לשנות אותו ולסדר כמו שאתה אוהב?

חמוד, לכל אחד יש מחשב שונה, לכל אחד יש שימושים וציפיות אחרות מהמחשב שלו, ולכן, אצל כל אחד הדפדפן הזה יעבוד אחרת...

עריכה : למען האמת, אני לא אסתכן בו ואשתמש בשועל, אבל אם מישהו מרוצה יותר מה-IE7, יבושם לו

פורסם

חבר שלי התקין IE7, ההתקנה ביקשה לעשות RESTART, ולאחר ביצוע ה RESTART, הוינדוס לא עלה יותר..

תחשבו לבד מה לעשות.

לחבר שלך יש וינדוס לא חוקי

פורסם

לחבר שלך יש וינדוס לא חוקי

עושה רושם שמי שמנסה להתקין את IE7 על חלונות לא חוקי רק לא פועל, לא מפיל את ה-WINDOWS

פורסם

אז זהו שאם הוא ינסה להתקין IE7 רשמי של מיקרושיט זה יחסום אותו ולא יגרם שום נזק

אבל אם הוא יוריד גרסה פרוצה ולא יתקין אותה כמו שצריך אז אחרי ריסט הוינדוס יתחרפן

פורסם

אז זהו שאם הוא ינסה להתקין IE7 רשמי של מיקרושיט זה יחסום אותו ולא יגרם שום נזק

אבל אם הוא יוריד גרסה פרוצה ולא יתקין אותה כמו שצריך אז אחרי ריסט הוינדוס יתחרפן

מצטער, חבר שלך NEED FUCK... מה שנשאר זה או להתקין WIN Xp מחדש או אפילו לפרמט, יותר הגיוני האפשרות הראשונה

פורסם

בטח היה לחבר שלך אותו דבר שקרה לי. כשעולה הוינודס על מופיעה הודעת שגיאה שקובץ כלשהו חסר ולכן EXPLORER.EXE לא פועל. מה שגורם שהדסקטופ לא עולה ואז אי אפשר לעשות כלום.

אפשר לתקן את הבעיה הזאת די בקלות

פורסם

הורדתי IE7, רציתי להתקין והוא אומר שהגירסת SP לא מתאימה, כי אצלי SP1, ואני לא אוהב SP2... אז אני חושב שאני אוותר על IE7, ונישאר עם הפיירפוקס ושמעתי עוד מעט יוצא פיירפוקס החדש... :silly:

אני חושב שהIE7 החדש הזה לא ישפר את האחוזי שליטה של IE על הרשת...

פורסם

כל הת'רד הזה פשוט משכנע שאין שום סיבה שבעולם להתקין IE7.

מי צריך הורדה והתקנה כל כך ארוכה, שאת ה-FF אני מוריד ומתקין תוך דקה?

ריסטרט אחרי התקנת דפדפן? מזכיר את ימי הביניים, כשאחרי שינוי רזולוציה או כתובת IP הווינדוס 95 דרש ריסטרט.

התוספים שאין ולא יהיו ברמה ובכמות שיש ל-FF.

יש ל-FF גרסת PORTABLE, מה שאומר שניתן לקחת איתך את הדפדפן שלך עם כל ההגדרות והתוספות שלך ולהעפיל אותו מכל מחשב מ-DOK.

אני תמיד נותן הזדמנות למוצרים חדשים, גם של חברות שאיכזבו בעבר, אבל ב-MS פשוט עושים טובה שהם מוסיפים איזה שלוש-ארבע תכונות חדשות שקיימות ב-AVANT/MAXTHON/FF/OPERA די מזמן ומצפה שהכבשים ילכו בעדר ויעשו מ-הההה.

פורסם

עובד לי הכל מצויין. לא הרג לי את ה WINDOWS וזה עובד טוב.

למי שאין WINDOWS מקורי, יש אפשרויות:

1.לקנות WINDOWS מקורי.

2.לא יודע אם מותר לי להגיד מה לעשות (חוקי פורום) אבל אני אוהב מאוד את תכנת EMULE והורדתי בטעות קובץ שנקרא :

Add a genuine licence to your windows !!! You Can Install Internet Explorer 7, Windows Media Player 11, Windows Defender and More!! BY RFP®

;D

פורסם

ברור שמותר להגיד

אבל לא לפרסם וכו

פורסם

אני מחכה לפחות שלושה חודשים לפני שאני משדרג ל-Windows Vista שיכלול בתוכו אקספלורר 7 כמובן. אם יהיו בעיות רציניות, וללא מעקפים בוויסטה - נמתין עוד כמה חודשים, אז כבר בטח גם יצא מקסתון2. בינתיים מקסתון 1.5 מספק כמעט את כל מה שאני צריך בדפדפן, בלי כאבי הראש של פיירפוקס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים