עבור לתוכן

IE7 יצא רשמית בגרסא מלאה

Featured Replies

• תגובות 59
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

microsoft(1).jpg

סתם =\

עד שהחלטתי לעבור ל-ff לפני כמה ימים יוצא ie7 ... :-X

פורסם

microsoft(1).jpg

סתם =\

עד שהחלטתי לעבור ל-ff לפני כמה ימים יוצא ie7 ... :-X

חחחח!!! ענק :)

פורסם

שאלה... אני מבין שזה רק לוינדוס XP SP2... אין אפשרות להתקין על SP1 ? :-\

באסה אם ככה..

תודה על התשובה

פורסם

מישהו יודע אם יש עדיין בעיות עם הבבילון לאחר התקנה של IE7?

פורסם

אני לא מצליח לעשות שימוש בטאבים ב-IE7 למרות שהאפשרות להשתמש בהם מסומנת, יש למישהו בעיה דומה ?

פורסם

מישהו יודע אם יש עדיין בעיות עם הבבילון לאחר התקנה של IE7?

לי הוא עובד כרגיל, רק ה-Clear Type משגע אותי.

פורסם

ה-ClearType ניתן לביטול: גש ללוח הבקרה, משם ל-Internet Options, כרטייסית Advanced ותחת קטוגריית Multimedia יש להוריד את הסימון Always use ClearType for HTML.

פורסם

תודה, עזרת לי.

:xyxthumbs:

פורסם

טוב, אחרי שעתיים של עבודה איתו - זה פשוט זוועה.

הסרתי וחזרתי ל-IE6.

כבד, מאיט את המחשב, עדיין יש באגים (למשל ב-GMAIL נסו לסמן טקסט של הודעה חדשה ולחצו כל לחצן ימני... אי אפשר להשתמש בהעתק/גזור).

זוועה כבר אמרתי?

וה-FF כמה ליגות מעליו, זה ברור.

פורסם

לי הוא עובד כרגיל, רק ה-Clear Type משגע אותי.

תודה, אבל לאור ההודעות האחרונות שלך, אני כנראה אמתין עם ההתקנה של הזוועה, גם ככה אני משתמש ב-Maxthon כגיבוי ל-FF.

פורסם

אני משתמש כבר לא מעט זמן עם שני הדפדפנים.

למרות של-FF יש לא מעט שיפורים אבל הוא דיי איטי בהפעלה וגם בטעינה של הדפים

בעיה נוספת היא הקטע הזה של התאמה לתקן. הרבה יגידו שזה טוב ובלה בלה בלה אבל ההגיון שלי מבחינת משתמש ממוצע זה שאני רוצה להכנס לכל האתרים ואתם לא יכולים לצפות ממני להתקשר לכל אתר בעולם שאני לא מצליח להכנס אליו ולהגיד לו לשנות את התקן של האתר ולכן זה משגע אותי.

מבחינת תוספות, ניתן לראות שמייקרוסופט הכניסו אתר בתפריטים שלהם שניתן דכו להוריד כל מיני תוספות לדפדפן. הוא גם מאוד קל לתפעול שזה משהו שלא נהנתי ב-FF.

בסופו של דבר, כדאי לנסות, לדעתי לא תתאכזבו אבל זה נתון בדעה אישית.

פורסם

אני במחשב הזה משתמש ב-6, אבל במחשב הבא אני חושב לערוק לFire Fox 2, ערקתי מAMD ל-INTEL ומ-NVIDIA ל-ATI, אז יאללה נשלים סדרה...

תאמת, מיקרוסופט וכל הזוועה שלהם דיי נמאסה עליי, הם חופשי יכולים להרשות לעצמם הטחונים האלה כמה לקוחות לא מרוצים, ואז אנחנו אוכלים מהם באגים... בכל מקרה, עדיף להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות (או איך שאומרים את זה) :lol:

פורסם

אני משתמש כבר לא מעט זמן עם שני הדפדפנים.

למרות של-FF יש לא מעט שיפורים אבל הוא דיי איטי בהפעלה וגם בטעינה של הדפים

בעיה נוספת היא הקטע הזה של התאמה לתקן. הרבה יגידו שזה טוב ובלה בלה בלה אבל ההגיון שלי מבחינת משתמש ממוצע זה שאני רוצה להכנס לכל האתרים ואתם לא יכולים לצפות ממני להתקשר לכל אתר בעולם שאני לא מצליח להכנס אליו ולהגיד לו לשנות את התקן של האתר ולכן זה משגע אותי.

מבחינת תוספות, ניתן לראות שמייקרוסופט הכניסו אתר בתפריטים שלהם שניתן דכו להוריד כל מיני תוספות לדפדפן. הוא גם מאוד קל לתפעול שזה משהו שלא נהנתי ב-FF.

בסופו של דבר, כדאי לנסות, לדעתי לא תתאכזבו אבל זה נתון בדעה אישית.

אחרי התגובה הזאת, הגעתי למסקנה הסופית היא שIE הוא פתרון נוח לאנשים עצלנים שמוכנים להתפשר בשביל איכות נמוכה אבל בקלות, וFF לעומתו הוא משהו קצת[באמת קצת] יותר "מסובך"[אני מרגיש טיפשי לכתוב את זה אפילו..] בשביל אנשים שיודעים מה הם רוצים ואוהבים מהדפדפן שלהם ומוכנים להשקיע קצת מאמץ בשביל למקסם את חווית הגלישה באינטרנט[סקינים, תוספות ופיצ'רים, גריזמונקי, bookmark Toolbar ועוד..].

FF שולט... ;)

פורסם

אחרי התגובה הזאת, הגעתי למסקנה הסופית היא שIE הוא פתרון נוח לאנשים עצלנים שמוכנים להתפשר בשביל איכות נמוכה אבל בקלות, וFF לעומתו הוא משהו קצת[באמת קצת] יותר "מסובך"[אני מרגיש טיפשי לכתוב את זה אפילו..] בשביל אנשים שיודעים מה הם רוצים ואוהבים מהדפדפן שלהם ומוכנים להשקיע קצת מאמץ בשביל למקסם את חווית הגלישה באינטרנט[סקינים, תוספות ופיצ'רים, גריזמונקי, bookmark Toolbar ועוד..].

FF שולט... ;)

עם זה קשה להתווכח, סופית, במחשב החדש אני לוקח FF 2.0, מוסיף לחתימה שלי "משתמש fire fox גאה" וגולש לאתר הזה במקום 60 פעם בשעה 80... :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים