פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים תשמעו אני צריך לבנות קובץ EXE של התקנה כמו של תוכנה קטנה....איך אני עושה את זה???אני לא מבין בשפות כאלו....בגלל זה פניתי לפה...אני צריך להכניס לשם קבצים או לינקים לקבצים כדי כיהיה אפשר להתקין אותם כמו Instal....תודה רבה לכם....במיוחד למי שיעזור...
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים בשביל לבנות EXE עקרונית אתה צריך לדעת לתכנתיש תוכנות מסויימות שבונות בשבילך INSTALLER אבל לא יצא לי להתעסק איתן תנסה לבדק בקשר ל INSTALL SHIELDחוץ מזה תבדוק אולי פשוט קבצי BAT יעשו את העבודה בשבילך אם מה שאתה צריך זה מספיק פשוט
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אני לא זוכר באיזה פורום ראיתי את זה ממ ניראה לי elicomp היה שם תוכנה כזאתי שאתה מכניס לתוכה דברים וזה עושה לך את הכל כקובץ התקנהויש וקיים ברשת איפשהו מדריך
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים יש את ה- installer של NullSoft (אלה מ- WinAmp) שהוא פשוט וחופשי לשימוש, ונקרא NSIS
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר אוקי חברה תודה אני מצאתיתוכנה בשם Z-Up Maker שעושה את כל העבודה....אבל עכשיו אני צריך תוכנה שעושה exe א כמו התקנה אלה כמו icon ...קישור...לדוגמא: כשמתקינים תוכנה יש איקון לוחצים פעמיים וזה נדלק...אז כזה דבר אני צריך לבנות...תודה מראש...
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים לא ממש מומלץ... ה-self extractor לא יידע איזה DLL-ים נחוצים להפעלת האפליקציה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.