פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים קניתי היום שילוש חדש הMB הוא Gigabyte 945g-s3 המעבד הוא הקונורו 6300 ולפי הביוס, speedfan ואיזי טיון הוא נע בין 28 ל30 מעלות. עדיין לא יצא להעמיס עליו, אבל זה נורמלי? ובכלל, איך אני רואה מה הטמפרטורה של הלוח? היא לא מופיעה בeasytune. נ.ב, חשוב לציין שמרחתי MX1 והקירור הוא קירור סטוק
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר אתה מדבר על המעלות של הלוח?הן לא מופיעות שם... :-\אם התכוונת למעבד, משם המעלות
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר בPC HEALTH מופיעה רק טמפרטורת המעבד ומהירות סיבוב 2 מאווררי המערכת :s05:
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים בPC HEALTH מופיעה רק טמפרטורת המעבד ומהירות סיבוב 2 מאווררי המערכת :s05:כן .. ככה זה בדרך כלל ב ?everest , אתה תוכל לראות את הטמפ' של הלוח ושאר החלקים ...
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים כן .. ככה זה בדרך כלל .ב ?everest , אתה תוכל לראות את הטמפ' של הלוח ושאר החלקים ...
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים megaאני חיייב להבין מה ההודעה שלך שלך תרמה או חידשה לדיון שכל מה שעשית זה להכניס ציטוט של ההודעה מעלייך?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר האוורסט מראה 30 לצ'יפסט ו50 למעבד. זה לא הגיוני בעליל מכיוון שהסינק של המעבד קר כמעט בטמפ' החדר לעומת הסינק שעל הצ'יפ שרותח בטירוף
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים כנראה זה לא אמין בימיוחד אתה יכל לשים בעצמך מד טמפ' קונרו הם לא מעבדים חמים ויכל להיות שמעבד ירד מ25 זה הגיוני מאד אבל לא הגיוני מה שאני רואה פה המאוורר של המעבד ז ממש לאט או שזה לא נכון יבדוק אותו
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר המאוורר של המעבד נמצא במצב smart fan, ככה שאין סיבה שיעבוד מהר יותר (הסינק כמעט ולא חם, המעלות כנראה על 30, למה שיסתובב מהר יותר?)הצ'יפסט הוא הדאגה שלי פה, הוא ממש רותח. אולי זה בגלל הכ.גרפי אוןבורד? הוא נמצא על הnorthbridge.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים megaאני חיייב להבין מה ההודעה שלך שלך תרמה או חידשה לדיון שכל מה שעשית זה להכניס ציטוט של ההודעה מעלייך?אין לי מושג , בכוונה זה בטוח לא יום טוב .
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים נגעת בוא ?אם נגעת בוא יכולת להשאיר את היד הרבה זמן ? כי 80 מעלות זה לא משהו שאפשר לשים שעליו את היד כל כך
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר אם הייתי משאיר את היד על הסינק של הצ'יפסט הייתי נכווה, לא יכלתי להשאיר אותה יותר משניה-2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.