עבור לתוכן

לכל המבינים באובר קלוק פתחתי תמארז שלי ובעזרת שואב אבק

Featured Replies

פורסם

הכנסתי כמות רצינית של אוויר שאני לא מאמין שאף מאוור בעולם יכול טמפרטורת בלוח ירדה 35

ושל המעבד לכ 37

עשיתי העלת באס הגעתי כרגיל ל149 וכל המחשב נתקע ראוי לציין שהמעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די

עם סטפינג של agoga

פשוט היו פה כמה אנשים שאמרו לי שזה בגלל הטמפרטורה המחשב נתקע ולכן הוכחתי שלא..

הבעיה העיקרית שנראה לי היא הזיכרון כי כאשר המחשב קורס יש לי הודעה בכחול באנגלית לא מובנת לי כלכך

על הזיכרון הפיזי של המחשב יש למישהו פיתרון זמני לפני שאני אלך להחליף זיכרון

הזיכרון שלי מסוג סאמסונג

256 pc2100 266

נ.ב

לא שכחתי גם להעלות את המתח לזיכרון 2.8 ולמעבד

עוד 10 אחוז נתתי

פורסם

זה לא מה שאני אמרתי לך, שהזיכרון הורג אותך?

נמאס להיות צודק :)

ודרך אגב, מאוד כדאי לך להפסיק להמהיר עם הזיכרון הזה כי יש אפשרות שפשוט תהרוג את הארד דיסק שלך.

מוזר, אבל ברגע שהזיכרון מתחיל לא לעבוד כמו שצריך (כשממהירים אותו..) הוא יכול לכתוב קבצי זבל ענקים ולמלאות את הארד דיסק שלך בשטויות, במקרה הטוב אתה מקבל מסך כחול והודעות שגיאה, במקרה הרע (שקרה לי) המערכת הפעלה מפסיקה לעבוד כי הקבצי זבל האלה מחקו אותה במקרה העוד יותר נורא (שגם קרה לי) לא רק שהמערכת הפעלה מפסיקה לעבוד אלא כל המידע שהיה על הארד דיסק נמחק ובמקומו יש לך את הקבצי זבל המפורסמים, והאמתי קראתי גם שמישהו הצליח להרוג ככה את הארד דיסק שלו פיזית אז...תבין לבד

תעשה לעצמך טובה ואו תחליף זיכרון, או תתייאש כמוני ותסתפק במה שיש

:)

ותתחדש?

פורסם

הגדלת ה-CAS תייצב אותו, אני מניח :-\

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ללא קשר לטמפרטורה, למעבד יש גבול ליכולת ההמהרה/הרצה שלו

(זמני מעבר של טרנזיסטורים וקבלים מייצבים)

אז אל תנסה להתאמץ יותר מדי, תהנה ממה שיש

הרי קרישנה

פורסם

כנראה שהזכרונות הם באמת מה שעוצר אותך, אבל ה-HD corruption שהקדוש מדבר עליה מתרחשת רק במהירויות הרבה יותר גבוהות, מעל 200 מגה הרץ FSB, לא במהירויות של 149.

פורסם

אצלי זה קרה, פעמים בבאס של 133

בסה"כ הפכתי את הגדרות הזיכרון לאגרסיביות יותר cas 2-5-5-1

פורסם

מסך כחול בהפעלת הווינדוס לאו דווקא אומר קורפשין...

בכל אופן מוזר לשמוע, אני הייתי בטוח שזה מתחיל החל מ-200 מגה הרץ, עקב חוסר ברטיו של 1/6.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים