פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים הכנסתי כמות רצינית של אוויר שאני לא מאמין שאף מאוור בעולם יכול טמפרטורת בלוח ירדה 35ושל המעבד לכ 37עשיתי העלת באס הגעתי כרגיל ל149 וכל המחשב נתקע ראוי לציין שהמעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די עם סטפינג של agogaפשוט היו פה כמה אנשים שאמרו לי שזה בגלל הטמפרטורה המחשב נתקע ולכן הוכחתי שלא..הבעיה העיקרית שנראה לי היא הזיכרון כי כאשר המחשב קורס יש לי הודעה בכחול באנגלית לא מובנת לי כלכךעל הזיכרון הפיזי של המחשב יש למישהו פיתרון זמני לפני שאני אלך להחליף זיכרוןהזיכרון שלי מסוג סאמסונג256 pc2100 266נ.בלא שכחתי גם להעלות את המתח לזיכרון 2.8 ולמעבדעוד 10 אחוז נתתי
פורסם 2002 בנובמבר 1423 שנים זה לא מה שאני אמרתי לך, שהזיכרון הורג אותך? נמאס להיות צודק ודרך אגב, מאוד כדאי לך להפסיק להמהיר עם הזיכרון הזה כי יש אפשרות שפשוט תהרוג את הארד דיסק שלך. מוזר, אבל ברגע שהזיכרון מתחיל לא לעבוד כמו שצריך (כשממהירים אותו..) הוא יכול לכתוב קבצי זבל ענקים ולמלאות את הארד דיסק שלך בשטויות, במקרה הטוב אתה מקבל מסך כחול והודעות שגיאה, במקרה הרע (שקרה לי) המערכת הפעלה מפסיקה לעבוד כי הקבצי זבל האלה מחקו אותה במקרה העוד יותר נורא (שגם קרה לי) לא רק שהמערכת הפעלה מפסיקה לעבוד אלא כל המידע שהיה על הארד דיסק נמחק ובמקומו יש לך את הקבצי זבל המפורסמים, והאמתי קראתי גם שמישהו הצליח להרוג ככה את הארד דיסק שלו פיזית אז...תבין לבד תעשה לעצמך טובה ואו תחליף זיכרון, או תתייאש כמוני ותסתפק במה שיש ותתחדש?
פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים ללא קשר לטמפרטורה, למעבד יש גבול ליכולת ההמהרה/הרצה שלו(זמני מעבר של טרנזיסטורים וקבלים מייצבים)אז אל תנסה להתאמץ יותר מדי, תהנה ממה שישהרי קרישנה
פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים כנראה שהזכרונות הם באמת מה שעוצר אותך, אבל ה-HD corruption שהקדוש מדבר עליה מתרחשת רק במהירויות הרבה יותר גבוהות, מעל 200 מגה הרץ FSB, לא במהירויות של 149.
פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים אצלי זה קרה, פעמים בבאס של 133בסה"כ הפכתי את הגדרות הזיכרון לאגרסיביות יותר cas 2-5-5-1
פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים מסך כחול בהפעלת הווינדוס לאו דווקא אומר קורפשין...בכל אופן מוזר לשמוע, אני הייתי בטוח שזה מתחיל החל מ-200 מגה הרץ, עקב חוסר ברטיו של 1/6.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.