עבור לתוכן

הרצת high-end pci-e video card +מעבד קונרו באמצעות ספק hec (מצורף צילום הספק)

Featured Replies

פורסם

מעבד 60W

דיסק קשיח 15W

לוח אם 120W + -

X1900XT

במנוחה 165W בעבודה 290W

1950pro

מנוחה:98W

עבודה:181W

הגזמת לגמרי

לוח לוקח בסביבות 40W

הכרטיס מסך לוקח בדיוק 109W

פורסם
  • מחבר

AMIGOS[glow=red,2,300][/glow]

אז מה ניסגר איתכם ?

הפגזתם אותי בוואטים ,טבלאות וגרפים שניראים לי בערך כמו עיתון סיני יומי......... :sleep:

אפשר בבקשה מכם :please: לפני שאני תולש לעצמי את השערות :badhairday: ,

לקבל תשובה פשוטה האם הפיתרון הזמני הזה יעבוד או לא?

פורסם

15A פשוט לא יספיקו...

פורסם

עם כרטיס מסך PCI פשוט

או לחילופין X1900XT שהוא לא במאמץ (27W

הספק כוח יחזיק

פורסם

AMIGOS[glow=red,2,300][/glow]

אז מה ניסגר איתכם ?

הפגזתם אותי בוואטים ,טבלאות וגרפים שניראים לי בערך כמו עיתון סיני יומי......... :sleep:

אפשר בבקשה מכם :please: לפני שאני תולש לעצמי את השערות :badhairday: ,

לקבל תשובה פשוטה האם הפיתרון הזמני הזה יעבוד או לא?

אני מניח שאם תשתמש בכרטיס מסך ישן על אפיק PCI המחשב יעבוד עם המסך, לא הייתי מוסיף TV PCI עדיין.

לא ממליץ לעשות זאת בכל מקרה, כי ספקים חלשים מידי עלולים לגרום נזק בלתי הפיך לחומרה, אף שזה לא דבר נפוץ.

-ג'ו

התשובה היתה מול עיניך כל הזמן, תקרא לפני שאתה משתגע (: .

ליאור חידד את מה שאמרתי, המחשב יעבוד, לא ממליץ לך לשים בו X1900XT אפילו שהמחשב יעבוד איתו כי אם בטעות תריץ אפליקציה שדורשת מהכרטיס מסך לעבור לפרופיל 3D המחשב שלך פשוט יקרוס [מנסיון], אם תשים כרטיס פשוט על PCI לבינתיים הכל יעבוד בסדר -- כל זמן שהספק תקין.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא יודע כבר להאמין

supergirl טוענת

15A פשוט לא יספיקו...

-----------------------------

ואילו מישהו אחר טוען

אני מניח שאם תשתמש בכרטיס מסך ישן על אפיק PCI המחשב יעבוד עם המסך, לא הייתי מוסיף TV PCI עדיין.

לא ממליץ לעשות זאת בכל מקרה, כי ספקים חלשים מידי עלולים לגרום נזק בלתי הפיך לחומרה, אף שזה לא דבר נפוץ.

-ג'ו

-------------------------------------------

וליאור אומר:

עם כרטיס מסך PCI פשוט

או לחילופין X1900XT שהוא לא במאמץ (27W

הספק כוח יחזיק

---------------------------------------------------------------

ניראה לי שאני אלך על הדעה השלטת ואנסה להריץ את המערכת באופן זמני עם הספק הישן.

השאלה שנישארה פתוחה היא :

האם עלול להיגרם נזק פיזי ללוח האם ,המעבד כרטיס המסך או רכיב אחר במערכת עקב " פיקים " אפשריים במתח כאשר הספק לא יוכל לעמוד בדרישה? (שימו לב אני לא מדבר על חוסר יציבות ואפילו לא על קריסות אפשריות של מערכת ההפעלה ,אלא על נזק מוחשי לחומרה ).

בסך הכל מדובר אומנם על ספק חלש אומנם ,לצרכים של היום ,אבל עדיין הוא מבית טוב עם הגנות בסיסיות מובנות בתוכו ובנוסף נעשה שימוש במגן איכותי נגד קפיצות מתח בינו ובין רשת החשמל.

תגיד ליאור, כשאתה אומר שהספק "יחזיק אפילו x1900xt שהוא לא במאמץ " ,הכוונה שלך שיש מצב שהוא יוכל להריץ משחקים מלפני שנתיים כמו (fear,half life -2 ,farcry,doom2) ברזולוציות נמוכות (1024על 768) וללא פילטרים בכלל,

או שהכוונה שלך שאני יכול בכלל לשכוח ממשחקים עד שאני לא אשדרג את הספק.

פורסם

אני התכוונתי ש15A לא יספיקו עם X1900XT

בקשר להערה של ליאור, המשמעות שלה היא בדיוק כמו שאני טענתי.

פורסם

וואי, אתה פשוט מסרב ללמוד מטעויות אה? עניתי לך על הכל!

יש סיכוי לנזק מוחשי אם הספק לא יוכל לעמוד בדרישת החשמל של המחשב ותווצר קריסה, קרה ויקרה לעוד אנשים שעושים את הטעות הזאת [מנסיון!].

אם תשים X1900XT המחשב יעבוד, אבל תשכח מאפליקציות 3D בכלל, לא רק משחקים, כל מה שדורש מנוע גרפי של 3D --- תשכח מזה!, בכלל זה מסוכן לגמרי לשים את זה במחשב כי אם במקרה קפץ לך איזה משהו או נפתח משהו שדורש מהכרטיס מסך לעבור לפרופיל 3D [יש לכרטיס מסך שני פרופילים, 2D: 500 מה"ז לליבה ו600 לזכרונות, 3D: 600 מה"ז לליבה ו800 מה"ז לזכרונות] וזה פשוט ייסכן את המחשב שלך, מאוד.

בהצלחה ותתחיל לקרוא לפני שאתה שואל, התשובות כבר נכתבו פה כמה וכמה פעמים.

-ג'ו

פורסם

הטענה שלי היא שכל עוד תסרס את המחשב מכל יישום תלת מימדי ומאמץ דו מימדי, זה יעבוד

פורסם
  • מחבר

וואי, אתה פשוט מסרב ללמוד מטעויות אה? עניתי לך על הכל!

יש סיכוי לנזק מוחשי אם הספק לא יוכל לעמוד בדרישת החשמל של המחשב ותווצר קריסה, קרה ויקרה לעוד אנשים שעושים את הטעות הזאת [מנסיון!].

אם תשים X1900XT המחשב יעבוד, אבל תשכח מאפליקציות 3D בכלל, לא רק משחקים, כל מה שדורש מנוע גרפי של 3D --- תשכח מזה!, בכלל זה מסוכן לגמרי לשים את זה במחשב כי אם במקרה קפץ לך איזה משהו או נפתח משהו שדורש מהכרטיס מסך לעבור לפרופיל 3D [יש לכרטיס מסך שני פרופילים, 2D: 500 מה"ז לליבה ו600 לזכרונות, 3D: 600 מה"ז לליבה ו800 מה"ז לזכרונות] וזה פשוט ייסכן את המחשב שלך, מאוד.

בהצלחה ותתחיל לקרוא לפני שאתה שואל, התשובות כבר נכתבו פה כמה וכמה פעמים.

-ג'ו

ידידי אתה צודק , אבל אתה פירסמת את התגובה האחת לפני האחרונה שלך , כמעט יחד איתי ,כך שלא ראיתי אותה קודם ,אז אין צורך להתעצבן.

בכל מקרה קיבלתי את כל ההמלצות שלכם ואני אמנע מלהשתמש בספק הישן .

תודה על כל התגובות ,הן עזרו מאוד ובזכותם היבנתי את החשיבות הרבה של קניית ספק חדש, חזק, ואיכותי במערכת.

החיסכון הזמני של כמה מאות שקלים היה עלול להתברר כיקר מאוד, :behead: מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים