עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הרצת high-end pci-e video card +מעבד קונרו באמצעות ספק hec (מצורף צילום הספק)

Featured Replies

פורסם

האם הנתונים שמופיעים על הספק בתמונה המצורפת יאפשרו להריץ את המערכת הבאה בצורה ניסבלת,בהנחה שלא יתבצע overclock ?

המיפרט לא סופי ולכן אבקש את ההתיחסות שלכם לגבי כל כרטיס בניפרד.(בדגש על הצורך בחיבור מתח נוסף מסוג molex או pci-e )

הערה :בספק הזה של hec אין חיבור מתח מסוג pci-e ,אולם יתכן ויש מתאם בין חיבור מסוג molex לבין חיבור מתח מסוג pci-e

cpu:

conroe e6300 or e6400

מעבד גרפי :

x1900xt

x1950pro

x1800xt

7900gt

7900gs

[attachment deleted by admin]

פורסם

ממש ממש לא

פורסם
  • מחבר

ממש ממש לא

ליאור האם אתה סגור על זה שאפילו את הכרטיסים היותר חלשים הספק הזה לא יוכל להחזיק?

האם כולם ללא יוצא מהכלל דורשים חיבור מתח מסוג pci-e?

האם ישנו בשוק (או שניתן לאלתר באופן עצמי ) מתאם בין חיבור מסוג molex נקבה לבין חיבור מתח מסוג pci-e?

האם ניתן ( באופן זמני כמובן ) להריץ את המערכת עם מעבד הקונרו בשילוב עם כרטיס מסך pci (כרטיס ישן 2MB שלא שותה כמעט חשמל) בעזרת הספק הזה?

תודה

פורסם

תשכח לרגע מהחיבור הנוסף

יש ממירים בשביל זה

הבעיה שלך היא אחרת, הספק לא מספיק חזק

פורסם
  • מחבר

תשכח לרגע מהחיבור הנוסף

יש ממירים בשביל זה

הבעיה שלך היא אחרת, הספק לא מספיק חזק

תתעלם מכרטיסי המסך שציינתי ותתיחס אך ורק למעבד בלבד +רכיבים בסיסים שלא צורכים מתח רב.

האם הספק הזה יסחוב את הקונרו+כרטיס pci+דיסק קשיח +כונן אופטי +לוח האם עצמו בתדרי stock?

[glow=red,2,300]אני מדגיש שוב פעם :ללא כרטיסי המסך שציינתי מקודם [/glow]

פורסם

כן אבל מה הטעם לחשב בלי הכרטיס מסך? הוא חצי או יותר מחצי מהצריכה

פורסם

מעבד 60W

דיסק קשיח 15W

לוח אם 120W + -

X1900XT

במנוחה 165W בעבודה 290W

1950pro

מנוחה:98W

עבודה:181W

פורסם

מעבד 60W

דיסק קשיח 15W

לוח אם 120W + -

X1900XT

במנוחה 165W בעבודה 290W

1950pro

מנוחה:98W

עבודה:181W

אתה הוזה, X1900XT לא לוקח 290W בזמן פעולה, תעשה חשבון, 290 לחלק ל12 = 24AMPER, הוא לא לוקח יותר מ16AMP, אם בכלל. וזה 192W, אם אני לא טועה הוא בכלל לוקח 140W שזה בערך 12AMPER.

לכותב ההודעה, גם אתה הוזה בכל מקרה, הספק הזה מתאים לפנטיום שלוש עם כרטיס מסך על אפיק PCI, הכי הרבה -- AGPX8.

קצת היגיון אנשים :/

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

כן אבל מה הטעם לחשב בלי הכרטיס מסך? הוא חצי או יותר מחצי מהצריכה

אני יודע שזה ניראה תמוהה אבל אני משתמש במחשב גם לצרכים אחרים ..........

ומה לעשות ,כרגע יש לי מינוס בבנק ,כך שחשבתי להרכיב מערכת קונרו עכשיו שתשתמש ברכיבים שממילא נימצאים ברשותי (כמו הספק המדובר +כרטיס מסך pci ) ובעתיד הקרוב מאוד לקנות ספק חדש וכרטיס מסך סופני ,,,,,,,,

כך שאני אודה לך ולשאר חברי הפורום אם תוכלו בבקשה להתייחס בצורה רלבנטית לשאלה ולענות לי בצורה פשוטה של כן ולא ,היות ואני לא ממש מבין במונחים מתחום החשמל שהביאו כאן החברה.

כל הנתונים עומדים לרשותכם בצילום של הספק , שבו רואים היטב את הטבלה שמודבקת על הספק.

הרכיבים שיצרכו את הזרם מהספק הם:

הקונרו+כרטיס pci ישן+דיסק קשיח +כונן אופטי +לוח האם עצמו בתדרי +stock+

2 מאוררים 12 סנטימטר+כונן דיסקטים+כרטיס tv pci

מקווה של שכחתי משהו נוסף.

פורסם

אני יודע שזה ניראה תמוהה אבל אני משתמש במחשב גם לצרכים אחרים ..........

ומה לעשות ,כרגע יש לי מינוס בבנק ,כך שחשבתי להרכיב מערכת קונרו עכשיו שתשתמש ברכיבים שממילא נימצאים ברשותי (כמו הספק המדובר +כרטיס מסך pci ) ובעתיד הקרוב מאוד לקנות ספק חדש וכרטיס מסך סופני ,,,,,,,,

כך שאני אודה לך ולשאר חברי הפורום אם תוכלו בבקשה להתייחס בצורה רלבנטית לשאלה ולענות לי בצורה פשוטה של כן ולא ,היות ואני לא ממש מבין במונחים מתחום החשמל שהביאו כאן החברה.

כל הנתונים עומדים לרשותכם בצילום של הספק , שבו רואים היטב את הטבלה שמודבקת על הספק.

הרכיבים שיצרכו את הזרם מהספק הם:

הקונרו+כרטיס pci ישן+דיסק קשיח +כונן אופטי +לוח האם עצמו בתדרי +stock+

2 מאוררים 12 סנטימטר+כונן דיסקטים+כרטיס tv pci

מקווה של שכחתי משהו נוסף.

אני מניח שאם תשתמש בכרטיס מסך ישן על אפיק PCI המחשב יעבוד עם המסך, לא הייתי מוסיף TV PCI עדיין.

לא ממליץ לעשות זאת בכל מקרה, כי ספקים חלשים מידי עלולים לגרום נזק בלתי הפיך לחומרה, אף שזה לא דבר נפוץ.

-ג'ו

פורסם

האם הנתונים שמופיעים על הספק בתמונה המצורפת יאפשרו להריץ את המערכת הבאה בצורה ניסבלת,בהנחה שלא יתבצע overclock ?

המיפרט לא סופי ולכן אבקש את ההתיחסות שלכם לגבי כל כרטיס בניפרד.(בדגש על הצורך בחיבור מתח נוסף מסוג molex או pci-e )

הערה :בספק הזה של hec אין חיבור מתח מסוג pci-e ,אולם יתכן ויש מתאם בין חיבור מסוג molex לבין חיבור מתח מסוג pci-e

hec אין חיבור מתח מסוג pci-e מזאת אומרת אי אפשר לחבר כרטיס PCI-E 16X?

פורסם

אתה הוזה, X1900XT לא לוקח 290W בזמן פעולה, תעשה חשבון, 290 לחלק ל12 = 24AMPER, הוא לא לוקח יותר מ16AMP, אם בכלל. וזה 192W, אם אני לא טועה הוא בכלל לוקח 140W שזה בערך 12AMPER.

לכותב ההודעה, גם אתה הוזה בכל מקרה, הספק הזה מתאים לפנטיום שלוש עם כרטיס מסך על אפיק PCI, הכי הרבה -- AGPX8.

קצת היגיון אנשים :/

-ג'ו

http://www.guru3d.com/article/Videocards/386/3/

Videocard 100% load System Idle

X1300 XT 193 133

X1600 XT 211 140

X1800 GTO 219 138

X1950 Pro 219 139

X1800 XL 229 155

X1900 GT 232 158

X1800 XT 273 160

X1900 XTX 290 165

X1950 XTX 293 166

13338.png

13337.png

מי הוזה? :smile1:

פורסם

זאת צריכה של כל המערכת, לא רק כרטיס המסך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

OK הבנתי את הטעות שלי :xyxthumbs:

מה שנכון ... נכון ..

פורסם

אתה הוזה :) אל תתווכח סתם, ישבתי עם מולטימטר ומדדתי מתחים במדויק, באלקטרוניקה וצריכת חשמל אין מצב שאני טועה, אני מתעסק בזה כבר עשור.

פששששששש, תודה על התמיכה, מלבד זה שאת מפתיעה אותי כל פעם מחדש P: גם שומעת מוזיקה איכותית וגם מבינה על מה את מדברת, נדיר בימינו, את זן נדיר :P

וד"א, אצלי הX1900XT צורך 120WATT, בלי אוברקלוק, עם אוברקלוק לXTX הוא צורך בערך 135W.... מוזר, כנראה שזה REV אחר של זכרונות אצלי ממה שהיה להם בבדיקה, או אולי REV אחר של ליבה.

-ג'ו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.