עבור לתוכן

אוברקלוק למעבד D 805

Featured Replies

פורסם

שמעתי שהמעבד הזה מתפקד מצויין עם אוברקלוק, אבל הבנתי שאת המכפלה שלו אי אפשר לשנות, רק את הבאס.

אז כדי לעשות לו אוברקלוק, מה שאני צריך לעשות זה פשוט להעלות את הבאס? אני צריך לשנות עוד משהו? אולי את המתחים שהוא מקבל? ועד כמה בערך אני יכול להעלות את הבאס?

פורסם

עד כמה זה אינדיווידואלי. בעיקר תלוי בלוח האם והזכרונות, שכן רוב ה805 מגיעים לאיזור ה4 ג'יגה.

אתה צריך בגדול להעלות את הFSB. לפני זה תקבע את הזכרונות ביחס 1:1(או לסירוגין מכפלה 2x - תלוי איך זה מופיע אצלך בלוח). זה רק לשם האוברקלוק. אחרי שתגיע לFSB המקסימלי תתחיל לבדוק מה המכפלה המקסימלית והתזמונים המיטבים שבהם אתה יכול לעבוד.

כמו כן תדאג לנעול את הPCI על 33 מגה הרץ ואת הPCIE על 100 מגה הרץ.

בהצלחה ותדווח :)

פורסם
  • מחבר

אין לי ממש לי על מה לדווח כי עדיין לא החלטתי אם לקנות את המעבד הזה או לא. אני פשוט די חדש בקטע של האוברקלוק ואני לא ממש יודע לעשות כמו שצריך, בגלל זה רציתי הסבר קטן.

אני מתלבט אם לקנות את ה D 805 או את ה D 820, ואם אני יידע לעשות אוברקלוק למעבד, סביר להניח שאני יקנה את הראשון במחיר הרבה יותר זול.

אם זה תלוי בלוח אם והזכרונות אז יהיה לי לוח ASRock 775Dual-VSTA וזיכרון של ג'יגה 400mhz.

אז מה אתה אומר שווה לי לעשות אוברקלוק ל 805 או לקנות 820 ולא לעשות אוברקלוק? (אם האפשרות הראשונה עדיפה אני צריך את ההסבר :))

פורסם

אני הלכתי על ה805 ועשיתי אוברקלוק. אז ברור שאני אמליץ עליו.

למעשה, אם אתה לא מתכוון לעשות אובר קלוק אז תלך או על AMD. או שתשקיע עוד כמה מאות שקלים ותלך על הE6300.

בכל מקרה, אם כן תחליט על אוברקלוק עם ה805, אז קח בחשבון שלא כדאי לך לקנות את הלוח הזה של ASROCK. אי אפשר לשנות בו מתחים - ולכן האוברקלוק שלך יהיה מצומצם מאוד.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר על ?Athlon64 3800?

אני רק צריך לוח אם טוב שתומך במעבדי AMD ויש לו אפיק ל AGP..

פורסם

עדיף את ה3800 דואל קור. לגבי לוח לAMD שתומך בAGP - אני מצטער אבל אתה תאלץ לשאול מישהו אחר כי אני לא מכיר.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה על העזרה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים