עבור לתוכן

זיכרון יותר מהיר או עוד כ.מסך ל SLI

Featured Replies

פורסם

יש לי את המערכת בחתימה , בקיצור זיכרון 1GB VALUE 667MHZ שנותן באובר 745MHZ ו 7900GT , אני מעונין לשדרג זיכרון ל SuperTalent - 2x1GB DDR2 kit T800UX2G4 זה זיכרון עם תיזמונים הדוקים ...שיכול לעשות 1100 ב 8-4-4-4.0

השאלה שלי היא מה עדיף לקנות זיכרון זה ב 1700 או עוד כרטיס ל SLI ב 1400 ...

נ.ב: לא ידעתי איפוא לשים תרד זה אז סליחה אם זה במקום הלא נכון....

פורסם

ברור שעוד כ.מ למרות שאני לא מבין למה זה לא מספק אותך

פורסם

לדעתי זיכרון סטיק של 1g ותקנה כ.מסך שייתמוך בDX10 עזוב עכשיו SLI...זה אם אתה עובר וVISTA אם לא אז ברור עוד כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע ש כ.מסך יספק תוספת בצועים שביחס אליהה שידרוג בזיכרון הוא כלום , אבל כרגע יש לי 1GB בעתיד הלא רחוק יש משחקים שדורשים יותר מזה ושיפור זיכרון יפתור הרבה בעיות , גם הוספת עוד כרטיס תעלה לי פחות עוד כמה חודשים יש כרטיסים חדשים ואנשים ירצו לשדרג אפילו עכשיו יש מי שמוכר 7900GT באתר ביד שניה ...

פורסם

מי מבטיח לך תדר מסוים מעבר לברירת המחדל? ועוד בתזמונים מסוימים.

לדעתי, במידה ויש לך GeForce 7900GT, שדרוג הזכרון עדיף.

פורסם
  • מחבר

לזיכרונות האלה עשו אובר בכל מיני פורומים ועל אותו לוח אם כמו שלי יש , והחברה מתחייבת שכל הזיכרונות הם בעלי אותו ציף ומשווקת אותם כזיכרונות OC

פורסם

לזיכרונות האלה עשו אובר בכל מיני פורומים ועל אותו לוח אם כמו שלי יש , והחברה מתחייבת שכל הזיכרונות הם בעלי אותו ציף ומשווקת אותם כזיכרונות OC

הדגמים הישנים הם Micron D9DQT, החדשים Micron D9GKX.

אך שוב, מי מבטיח לך תדר מסוים מעבר לתדר ברירת המחדל? ובכלל על הגדרות מסוימות.

החברה יכולה לכנות את הזכרונות איך שבא לה, אך אין שום התחייבות בכל הנוגע לתדר שהזכרונות יפיקו.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק כנראה אבל מה שמושך אותי לרוב זה התזמונים בתדר סטוק שהם מרדימים בעד עצמם וזה לפחות החברה מבטיחה לקיים...

פורסם

לאור המפרט שלך ויציאת ויסטה עדיף שתגדיל את הזיכרון והכרטיס מסך שלך תחכה ל DX10

פורסם
  • מחבר

לאור המפרט שלך ויציאת ויסטה עדיף שתגדיל את הזיכרון והכרטיס מסך שלך תחכה ל DX10

נשמע לי הגיוני ביותר .... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים