עבור לתוכן

בעיות סנכרון

Featured Replies

פורסם

אני רואה ומתכוון לראות הרבה סרטי לימוד ארוכים, השיטה שלי היא לעשות "Increase Frame Rate" כך שזה ניהיה מהיר יותר ויותר קל להתמודד עם הסרט

היו לי הרבה בעיות עם המקודדים אז הסרתי את כולם חוץ מכמה של הוינדוס, ועכשיו כשאני עושה את זה אז הוידאו רץ מהר אבל הקול מאחר (יש בעיה רק במהירות יותר גבוהה מברירת המחדל), ומתישהו הוידאו עוצר ומחכה לקול שיגיע עד אליו וזה לוקח כמה זמן

האם מישהו מכיר מקודד שפותר את זה, או בדרך אחרת?

אגב עד לפני שבוע זה עבד, רק שהייתי חייב לעשות סדר במקודדים מכיוון שהתחילו בעיות שגרמו לכך שלא ניתן היה לראות בכלל את הסרט

ואני מעדיף להתקין כמה שפחות מקודדים נוספים כי יותר מדי מקודדים יוצרים בעיות אז אם מישהו מכיר מקודד ספיציפי זה עדיף מחבילה אבל אם יש חבילה שפותרת את הבעיה אז גם טוב

פורסם

תתקין אוסף מקודדים

או KLITE 2.77

או ACE CODEC PACK

ובהתקנה עצמה יש שם תיקון ומחיקה של בעיות עם המקודדים שהוא מזהה

פורסם
  • מחבר

כשהתקנתי את K-Lite אז הקול זז במהירות מסויימת אבל התמונה גם רצה אבל קפצה כל כמה זמן אז עדיין היה חסר סינכרון

עכשיו התקנתי את Ace ויש קפיצות קטנות ביותר מדי פעם אז כנראה שאצטרך לחיות עם זה, זה הכי קרוב בינתיים לחלקות

תודה Grove על העזרה

אם בכל זאת מישהו יודע בדיוק איך לתקן את זה שיהיה חלק לגמרי אשמח אבל בעיקרון זה כבר בסדר

פורסם

היי,

נסה להשתמש בנגן בדוגמת http://www.videolan.org/vlc/ המכיל את כל הקודקים ולא משתמש בקודקים חיצוניים.

אני תמיד מעדיף להשתמש בנגן כזה בגלל שמניסיוני כל חבילות הקודקים השונות במקודם או מאוחר מתחילים ליצור בעיות עקב התנגשות או סתם חוסר יציבות מסוים.

פורסם
  • מחבר

יש לי את התוכנה הזאת כבר הרבה זמן, עכשיו בדקתי אבל אפשר להריץ את הסרט קדימה רק במהירות אחת ואי אפשר לשמוע כשעושים זאת

גם במדייה פלייר קלאסיק לא נראה שזה עובד טוב כנראה שהאפשרות הזאת נמצאת שם רק כדי לראות משהו מהר, מן preview ולא חשבו שמישהו ישתמש בזה ברצינות והרבה

בכלל אני רואה עכשיו פתאום שזה כבר לא עובד טוב ויש קפיצות אז שוב אני לא יכול להסתדר עם זה

יש הצעות לחבילות מקודדים נוספות אולי?

תודה בכל זאת

אגב ניסיתי לעשות את זה עם סרט אחר ושם זה עובד מושלם המהירות של הסרט זהה למהירות של האודיו, בטח יש אלמנטים אחרים בסרט הזה, אז אם מישהו מבין יכול גם לשאול אותי, יש לי AVICodec שזה תוכנה שמראה פרטים על סרטים, אולי זה יעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים