עבור לתוכן

האאוטלוק מסרב לעבוד

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

מסיבה שאינה מובנת לי, האאולוק מסרב לעבוד (ראה תמונה מצורפת). אתמול אחרי שהמחשב קפא נאלצתי לבצע ריסטרט וכשהווינדוס עלה מחדש האאוטלוק הציג את הודעת השגיאה הזו. הרצתי SCANDISK ולא נמצאו שגיאות, ניסיתי להפעיל את האאוטלוק במצב בטוח וגם את הווינדוס במצב בטוח וללא הועיל. יש למישהו רעיון מה עושים?

15001500148815131501te9.th.jpg

עידכון - גם כשאני מנסה להיכנס ידנית לסיפריה לא ניתן ומתקבלת ההודעה הבאה:

150015001488151315012rg6.th.jpg

פורסם

נושא כאוב --תכניס את דיסק של OFFICEותבקש ממנו לתקן את התקנה ....זה יעבוד

פורסם
  • מחבר

טוב - היה ברור שלצפות ממיקרוסופט שתדע לתקן שגיאות בתוכנה שלה זה קצת מוגזם - לא? לא עבד :'(

פורסם

יכול להיות שקובץ ה-PST שלך נפגם.

תנסה ליצור יוזר חדש.

פורסם
  • מחבר

עידכון. אחרי בדיקה בגוגל גיליתי שקיימת תוכנה בשם SCANPST.EXE שאמורה לתקן PST פגומים. הרצתי אותה על ה PST שלי, היא טענה שהוא תוקן אבל הבעייה עדיין קיימת.

איך יוצרים יוזר חדש והאם זה לא אומר שאאבד את כל מה שהיהי קיים לי עד עכשיו (אנשי הקשר, המיילים ששמרתי וכו)?

פורסם

בלוח הבקרה בחר ב"דואר".

בחר "חשבונות דואר אלקטרוני", "הצג או שנה..."

מחק את החשבון הקיים ולחץ על הוספה כדי להגדיר אותו מחדש.

כדאי להגדיר אותו תחת שם אחר כדי שלא תהיה התנגשות בין הקובץ הישן לחדש וגם כדי שתוכל אולי למצוא דרך להוציא את הנתונים מהקובץ הדפוק.

פורסם
  • מחבר

לפני שאני עושה את זה - האם זה ימחק לי את כל מה שהיה לי ביוזר הישן (מיילים/אנשי קשר)? אם כן - איך אני מגבה אותם לפני?

עידכון:

מחקתי, יצרתי מחדש וכלום. אני אנסה להסיר לגמרי את האאוטלוק ולהתקינו מחדש.

עידכון 2:

מדהים. הסרה מלאה של האאוטלוק, הפעלה מחדש של המחשב, התקנה מחדש של האוטלוק וכלום - שוב אותה בעייה. מה עושים?! :o

פורסם

הקובץ Outlook.pst שבו השגיאה לכאורה, קיים במערכת.

אם כן, לך לתיקייה ושנה את השם שלו (Outlook.bak למשל).

אם זה לא עוזר, חזור להגדרות הדואר דרך לוח הבקרה ובמקום למחוק את המייל לחץ על "קובץ נתונים חדש של Outlook".

שים לב גם לבחור את הקובץ החדש שיצרת תחת "העבר דואר אלקטרוני חדש למיקום הבא".

זה ימחק לך את כל ההודעות ואולי גם את אנשי הקשר, אבל אם תדאג לשמור על הקובץ המקורי (pst.*) יכול להיות שתוכל לשחזר אותן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים