פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים אוקי... אז אחרי שהייתי פה, והציעו לי מפרט... עשיתי לו כמה תיקונים שאני מעדיף... אז תגידו מה אתם חושבים... כמו שאתם רואים זה מ-KSP: כרטיס מסך: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 מה אתם חושבים??
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מארז+ספק ג'נריים כמו שהבנתי.זכרונות נראה לי יקרים ללא סיבה.זכרונות של טוינמוס זולים יותר ועושים את אותה העבודה.לוח אני לא מכיר.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר מממממ.... בעיניין הזה אני מעדיף חברה מוכרת שטובה למטרותי.... אבל באופן כללי מה אתה אומר? כדאי לקנות או לא?
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים כמו שאמרתי אם אפשרי להחליף מארז למשהו כמו הFOXCONN במומלצים עם ספק FSP 350W.זכרונות מומלץ להחליף מכיוון שהם סתם יקרים ללא סיבה מוצדקת.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים במחיר 600 שקל אתה יכול לקחת 2 סטיקים של 512 ב-600 שקלשל V-DATAהם חברה לא רעה בכלל
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים להחליף מארז למשהו כמו הFOXCONN במומלצים עם ספק FSP 350W.גם אני חושב שעליך לעשות זאת ...
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר בקשר למארז.... אתם רוצים להוזיל אותו? או מה?אבל בכל מקרה... האם לדעתכם כדאי להשקיע עוד בכרטיס המסך או שהוא טוב?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים בקשר למארז.... אתם רוצים להוזיל אותו? או מה?אבל בכל מקרה... האם לדעתכם כדאי להשקיע עוד בכרטיס המסך או שהוא טוב?הכרטיס מסך הזה הוא מצויין וגם במיוחד לתקציב שלך
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים בקשר למארז.... אתם רוצים להוזיל אותו? או מה?אבל בכל מקרה... האם לדעתכם כדאי להשקיע עוד בכרטיס המסך או שהוא טוב?לא מנסים להוזיל אותו רק להביא לך מארז שכולל בתוכו ספק איכותי. ולא ג'נרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.