עבור לתוכן

מה כדאי לקנות לצרכים שלי.. מארז מיוחד של אייבורי או את האורורה חדש..?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט אם לקנות מארז ב250 שקל של אייבורי המיוחד.. הוא ניראה סבבה ויש לו מאוורר קידמי של 120 ואחורי של 80

או לקנות את המארז אורורה החדש שעולה שם 750 שקל שניראה ממש פצצה לדעתי ויש לו מאוורר קידמי 120 ו2 אחוריים 120

אני מתכנן לקנות כרטיס DX10 וספק אנמרקס 500W ומעבד E6600 אני מפחד אז שבמארז המיוחד של אייבורי ישרף לי הכרטיס מסך אחרי כמה זמן או משהו

כי המארז לא יהיה מספיק קר.. ואני משאיר את המשחב כל השבוע פתוח כי אני מוריד דברים בלילה ורק בשבת מכבה..

רעש פחות מפריע לי העיקר שהמחשב יעבוד סבבה ולא יכבה לי פתאום במשך השבוע או ישרף לי דברים במחשב

אז האם המארז המיוחד של אייבורי יספיק או שכדאי לקנות את המארז של אורורה?

פורסם

דבר ראשון והכי חשוב...כמה אתה מוכן להשקיע על מארז... ?

בכל מקרה לא נראה לי כדאי ה"מיוחד של אייבורי" :S

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אבא משלם על המחשב בלי האורורה זה יוצא 6000 איתו זה יוצא 6500

ואבא שלי מעדיף כמה שפחות אני משער שאני יכול לגרום לו לקנות ב6500 אבל אני צריך לדעת שזה באמת שווה את זה

אם המארז המיוחד שלהם יספיק לDX10 ולא יכבה לי המחשב במשך השבוע והכרטיס לא ישרף או משהו אז זה מספיק לי..

אני רק צריך מארז שיחזיק את המחשב רעש לא כזה מפריע לי בעיקר שלא יכבה ושלא ישרף חלקים

יש להם באייבורי מארז רגיל מכוער די מעאפן ומארז שנראה סבבה והוא ניראה די איכותי כמו שאמרתי עם מאוורר קידמי 120 ואחורי 80

אבל אני מפחד שהוא לא מספיק קר ואני ידפק בעתיד וישרפו לי חלקים או יכבה המחשב בגלל החום..

אז מה אתם אומרים הוא יספיק או לא..?

פורסם

תקח את האורורה, תרד במעבד ל - E6400 כדיי לאזן את התקציב.

אתה לא תרגיש בהבדל בין ה - E6400 ל - E6600.

פורסם

או לקחת מארז נורמלי כמו 6A19 או 6A21 של Compucase במקום הזבל הרגיל שנקרא "מארז מיוחד", כל כך מיוחד שהסיני שמרכיב אותו יכול לעשות את זה כבר בעיניים עצומות

פורסם
  • מחבר

אני לא ירד במעבד.. ואני לא יקח את ה6A19 אני ממש ממש לא אוהב איך שהוא נריאה וזה די מפריע לי..

בעיקרון ההתלבטות שלי היתה או להשקיע ממש קצת במארז כמו במארז שלהם המיוחד..

או במארז כמו האורורה ולהשקיע בו הרבה.. ואמרתם שלא כדאי את "המיוחד שלהם" אז לקחת את האורורה לא..?

ב750 זה די משתלם המארז הזה לא?

פורסם

מה הבעיה לרדת במעבד ?

אני מבטיח לך שלא תרגיש הבדל ותחסוך הרבה כסף.

פורסם
  • מחבר

אם אני לא מרגיש הבדל במשחקים ולא יהיה הבדל גדול בפריימים בין E6600 לE6300 אז ברור שעדיף אפילו את הE6300 אבל האם יש הבדל? או שאין?

השימוש הוא רק למשחקים.. ולא מתוכנן OC

בכל זאת ממה שהבנתי עדיין אתה לא ממליצים על ה"מיוחד של אייבורי" אז אני כנראה יקח את האורורה החדש..

האורות בצדדים לא יפריעו לי כשרואים למשל סרט..?

יש לו בצד חלון או משהו כזה זה לא יגרום ליציאה של יותר רעש..?

פורסם

לא יהיה יותר רעש מהחלון והאור לא יפריע.

בקשר למעבד גם בין 3800X2 ו 6600 לא תיראה הרבה הבדל כי שניהם נותנים יותר מ 60FPS קבוע ב 90% שזה המקסימום שהעין יכולה לראות.

בין 6300 או 6400 ל 6600 לא תרגיש הבדל במשחקים.

פורסם

אם המראה חשוב שלך אפשר לקחת גם GB טריטון או 6920 שנראים הרבה יותר טוב והרבה יותר זולים מהאורורה החדש שלפחות לטעמי קצת מצועצע מדי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים