עבור לתוכן

מארז ב800 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מארז למחשב שיראה יפה, שיהיה שקט, ושיהיה לו קירור טוב.

המחשב שלי יהיה בעיקר למשחקים ואולי קצת OC.

אני מוכן לשים 800 שקל (גמיש) בשביל זה.

נ.ב. מעדיף שיהיה מארז שחור

פורסם

GIGABYTE 3D AURORA 570 ב - 815 ש"ח מפנדה.

פורסם

האמת שעד לפני חודש [כשאני קניתי] האורורה עלה 600 ש"ח, היום הוא עולה 800 כי הביקוש הוא עצום והמארז באיכות מטורפת, אני ממליץ בחום על המארז ולקנות לפני שהוא יעלה כמו הARMOR של TT חח..

-ג'ו

פורסם

האמת שעד לפני חודש [כשאני קניתי] האורורה עלה 600 ש"ח, היום הוא עולה 800 כי הביקוש הוא עצום והמארז באיכות מטורפת, אני ממליץ בחום על המארז ולקנות לפני שהוא יעלה כמו הARMOR של TT חח..

-ג'ו

א. הוא עולה 890

ב. הביקוש ממש לא עצום בכזה מחיר

ג. ב 950 שקל אפשר כבר לקנות STACKER 810 שעדיף עליו בכמה רמות

ד. האיכות לא מטורפת. וכן אני יודע על מה אני מדבר, לאח שלי יש Aurora, והאיכות טובה אך רחוקה מלהיות מטורפת. אני לא ממליץ לאף אחד לקנות אותו בכזה מחיר.

פורסם

א. הוא עולה 890

ב. הביקוש ממש לא עצום בכזה מחיר

ג. ב 950 שקל אפשר כבר לקנות STACKER 810 שעדיף עליו בכמה רמות

ד. האיכות לא מטורפת. וכן אני יודע על מה אני מדבר, לאח שלי יש Aurora, והאיכות טובה אך רחוקה מלהיות מטורפת. אני לא ממליץ לאף אחד לקנות אותו בכזה מחיר.

שמע, אני מעדיף את המארז הזה על רוב הTT שיש בשוק [והיה לי הרבה מהם], אני מרוצה ממנו -מאוד-, המחיר עלה אך ורק כתוצאה מהדרישה, והכמות שלא עמדה בדרישה.

-ג'ו.

פורסם

שמע, אני מעדיף את המארז הזה על רוב הTT שיש בשוק [והיה לי הרבה מהם], אני מרוצה ממנו -מאוד-, המחיר עלה אך ורק כתוצאה מהדרישה, והכמות שלא עמדה בדרישה.

-ג'ו.

זה ש TT מעפנים ומתומכרים בצורה גרועה שלא מתאימה לערך האמיתי של המוצרים שלהם זה משהו אחר. אני מסכים שה- AURORA מארז איכותי וטוב, אבל אני לא מסכים שכדאי לקנות אותו במחיר שלו העכשווי. והמחיר לא עלה אך ורק כתוצאה מהדרישה, המחיר עלה מ-2 סיבות:

א. הגרסה החדשה - גדולה יותר ומכילה יותר פיצ'רים, וכך גם יקרה יותר

ב. ביקוש של המארז הקודם. למארז החדש דווקא אין ביקוש גדול יחסית - <בעיקר> בגלל המחירים האלה.

אני לא מבין איפה בדיוק אתה רואה שיש ביקוש גבוה ל Aurora 570. מעטים האנשים שקונים אותו, ומי שקונה אותו עושה שטות. כל עוד המארז נמצא במחיר כל כך גבוה הוא ממש לא משתלם.

פורסם

לפי דעתי לא שווה לקנות מארז ב800 שקל כי המארזים במחיר הזה ממש לא משתלמים

כי הם יותר קרובים לביצועים של מארזים זולים יותר מאשר לביצועים של מארזים יקרים יותר

אז ככה אני ממליץ לך או לקנות מארז זול יותר ב200-400 שקל גג למשל ה6a19 או הטרנספורמר של סאן-בים או הbravo/mesh של ציפנטק (אני ממליץ לך ללכת על ה6a19 כי הוא הכי זול מבניהם והפרש הביצועים בניהם לא כל כך גדול)

או שאתה תקח מארז מעולה ב1000 שקל פלוס מינוס למשל הstalcker 810 שהוא הכי טוב לקירור ביחס ב1000 שקל או את הp180 שהוא המארז הכי טוב לסביבת עבודה (הקירור שלו מעולה אבל פחות טוב משל הסטאלקר אבל הוא עבה ומיוחד נגד רעש ככה שהוא מארז שממש נווח לעבוד ליידו,לפי דעתי הוא העדיף מבניהם)

ועם עדיין אתה רוצה לקנות ב800 שקל אז תקנה את הtj06

פורסם

האם ה - SILVERSTONE TJ06 עדיף על ה - ANTEC SONATA 2 ?

הראשון מרווח יותר והשני בא עם יותר מאווררים.

פורסם

לפי דעתי לא שווה לקנות מארז ב800 שקל כי המארזים במחיר הזה ממש לא משתלמים

כי הם יותר קרובים לביצועים של מארזים זולים יותר מאשר לביצועים של מארזים יקרים יותר

אז ככה אני ממליץ לך או לקנות מארז זול יותר ב200-400 שקל גג למשל ה6a19 או הטרנספורמר של סאן-בים או הbravo/mesh של ציפנטק (אני ממליץ לך ללכת על ה6a19 כי הוא הכי זול מבניהם והפרש הביצועים בניהם לא כל כך גדול)

או שאתה תקח מארז מעולה ב1000 שקל פלוס מינוס למשל הstalcker 810 שהוא הכי טוב לקירור ביחס ב1000 שקל או את הp180 שהוא המארז הכי טוב לסביבת עבודה (הקירור שלו מעולה אבל פחות טוב משל הסטאלקר אבל הוא עבה ומיוחד נגד רעש ככה שהוא מארז שממש נווח לעבוד ליידו,לפי דעתי הוא העדיף מבניהם)

ועם עדיין אתה רוצה לקנות ב800 שקל אז תקנה את הtj06

ה TJ06 ב 720 ש"ח הוא מארז איכותי ומשתלם מאוד

DENNIS: כן, ה TJ06 יותר טוב מהסונטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים