פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים טוב. אני רוצה לפרמט את המחשב. איך אני מאתחל את המחשב עם תוכנת הפעלה אקס פי למצב דוס... .שכחתי ואני ממש מסתבך עם זה..בנוסף, יש לכם איזשהם דגשים שכדי לתת להם תשומת לב לפני פירמוט המחשב?
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים אתה מכניס את הדיסק של XP לכונן והמחשב אמור לאתחל מתוכו.אם הוא לא מאתחל אתה צריך להגדיר בביוס את האפשרות לאתחל מ CD.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים אין מצב דוס ל XP. ניתן לאתחל מה CD לצורך התקנה או להוריד bootdisk של דוס / 98 מהרשת ב bookdisk.com.ניתן גם לשים דיסק של WIN98 בכונן, להעלות אותו עם המחשב ולבחור בתפריט שתקבל את האופציה השלישית - הפעלת prompt עם תמיכה ב CD.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים אפשר ועוד איך, דיסק נורמלי יהיה עם boot בתוכו.רק תדאג שה CD יופיע ברשימה של ה boot list.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר אוקיי תודה רבה... פשוט זכור לי שב98 הייתה אפשרות בעת הפעלה מחדש להפעיל אותו במצב דוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.