עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד + לוח - בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אודה לכם אם אוכל לקבל המלצה למעבד + לוח (עדיף gigabyte) למטרת משחקים קלים ביותר (אבל ממש...(במקסימום פיפא 2006)) + אינטרנט ואופיס עד 2000 ש"ח (למעבד + הלוח) אך עדיף בפחות כמובן ....

האם ממש שווה להתאמץ ולהשקיע במעבד core 2 החדש או להסתפק ב- Pentium D ואם שכך אז איזה דגם? עד כמה זה משפר ת'ביצועים ועד כמה זה קריטי אם ובכלל לשימוש שלי?

נראה לי כי כרטיס משולב על הלוח יספיק. אכן?

בבקשה זה די דחוף. אני חייב לקנות מחשב להדפיס את העבודות ללימודים לפני תחילת סמסטר...

אם אפשר להסביר בשתי מילים מה ההבדל בסדרה של לוחות Gigabyte בין 945P/PL/G/GZ

בקריאה מהירה של נתוני הלוחות באתר היצרן מצא חן בעיני הדגם הנ"ל GA-8I945GMH-RH (גם בגלל הכרטיס קול), האם הוא ממולץ ומתאים לצרכי?

תודה וסליחה על הכתיבה הלא סדורה... זו השעה... ושוב בבקשה זה דחוף נורא!!!

פורסם

שלום לכולם, אודה לכם אם אוכל לקבל המלצה למעבד + לוח (עדיף gigabyte) למטרת משחקים קלים ביותר (אבל ממש...(במקסימום פיפא 2006)) + אינטרנט ואופיס עד 2000 ש"ח (למעבד + הלוח) אך עדיף בפחות כמובן ....

האם ממש שווה להתאמץ ולהשקיע במעבד core 2 החדש או להסתפק ב- Pentium D ואם שכך אז איזה דגם? עד כמה זה משפר ת'ביצועים ועד כמה זה קריטי אם ובכלל לשימוש שלי?

נראה לי כי כרטיס משולב על הלוח יספיק. אכן?

בבקשה זה די דחוף. אני חייב לקנות מחשב להדפיס את העבודות ללימודים לפני תחילת סמסטר...

אם אפשר להסביר בשתי מילים מה ההבדל בסדרה של לוחות Gigabyte בין 945P/PL/G/GZ

בקריאה מהירה של נתוני הלוחות באתר היצרן מצא חן בעיני הדגם הנ"ל GA-8I945GMH-RH (גם בגלל הכרטיס קול), האם הוא ממולץ ומתאים לצרכי?

תודה וסליחה על הכתיבה הלא סדורה... זו השעה... ושוב בבקשה זה דחוף נורא!!!

אם תקנה Pentium D אז תוכל להוציא ממנו את המירב, גם מעבד וגם תנור חימום לחורף ;)

פורסם

אבי.

איך עזרת לו בדיוק בזה שנתת לו שימוש לP.D בתור תנור חימום?

בכל מקרה מה עם זכרונות? יש לך? ואם כן איזה? DDR2 DDR1?

כעיקרון מומלץ לך ללכת על הCORE2 החדשים אבל בתקציב של 2000 ש"ח לא תוכל להשיג לוח מעבד זיכרון וכרטיס מסך.

כרטיס מסך OB לא בדיוק יספק את הצרכים שלך בקשר למשחקים.

עוד פעם מה יש לך עכשיו?

יש לך ספק מארז? זכרונות? HD?

בהנחה שיש לך זכרונות מתאימים

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1

1110

1110

לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות

מחיר סה"כ

ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1

530

530

כרטיסי מסך? eVGA כמות

מחיר סה"כ

7300GT 256MB, TV, DVI, PCI-E

סה"כ 2135

בהנחה שאין לך זכרונות מתאימים, זה כבר סיפור אחר תצטרך חצי מפרט עד מפרט שלם כמעט.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך יותם!!! האמת לא בדיוק הבנתי את העניין של התנור חימום... אז ככה לשאלתך: אין לי כיום כלום....

חשבתי לקנות באייבורי והלכתי שם לאיבוד. בין כל החלקים והאפשריות. אז החלטתי להתייעץ קודם כל עם מבינים בפורום וראשית חשבתי שכדאי לי להחליט איזה סוג מעבד שאז שאר הפרטים יותאמו לפיו. ייתכן וטעיתי (כבר אמרתי שאני לא בקיא. לא...?), בכל מקרה, מעבר למעבד וללוח שעליהם רציתי הצעה/המלצה המחשב אמור לכלול:

זכרונות 1GB 667Mhz,

דיסק 160GB sata2,

צורב דיוידי,

מקלדת עכבר רמקולים

ובשאיפה גם מסך הכי פשוט LCD 17" (באייבורי דיברו אתי על 900 ש"ח).

בתקווה לא לעבור בסך הכל , כולל המעבד והלוח (ומסך), את סכום 3500 - 4000 ש"ח מקסימום, איזה מפרט היית ממליץ?

להזכירך, אני לא גיימר, כמעט ולא משחק במחשב (משחק לפעמים משחקי פלש באינטרנט וכאלה ובמקרה הקיצוני פעם ב.. משחק בפיפא), לא מחפש לבצע אובר קלוק (OC) כך שהמחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט...

פורסם

תודה רבה לך יותם!!! האמת לא בדיוק הבנתי את העניין של התנור חימום... אז ככה לשאלתך: אין לי כיום כלום....

חשבתי לקנות באייבורי והלכתי שם לאיבוד. בין כל החלקים והאפשריות. אז החלטתי להתייעץ קודם כל עם מבינים בפורום וראשית חשבתי שכדאי לי להחליט איזה סוג מעבד שאז שאר הפרטים יותאמו לפיו. ייתכן וטעיתי (כבר אמרתי שאני לא בקיא. לא...?), בכל מקרה, מעבר למעבד וללוח שעליהם רציתי הצעה/המלצה המחשב אמור לכלול:

זכרונות 1GB 667Mhz,

דיסק 160GB sata2,

צורב דיוידי,

מקלדת עכבר רמקולים

ובשאיפה גם מסך הכי פשוט LCD 17" (באייבורי דיברו אתי על 900 ש"ח).

בתקווה לא לעבור בסך הכל , כולל המעבד והלוח (ומסך), את סכום 3500 - 4000 ש"ח מקסימום, איזה מפרט היית ממליץ?

להזכירך, אני לא גיימר, כמעט ולא משחק במחשב (משחק לפעמים משחקי פלש באינטרנט וכאלה ובמקרה הקיצוני פעם ב.. משחק בפיפא), לא מחפש לבצע אובר קלוק (OC) כך שהמחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט...

אם כך תעבור לפורום מפרטים ושם ירכיבו לך מפרט שלם בהתאם לתציב שלך (תזכור לשים את התקציב בכותרת שלא ינעלו את לך ההודעה :xyxthumbs:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים