עבור לתוכן

מידי פעם גונבים לי שיחות דרך המודם האנלוגי שלי. מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

ואני לא רוצה לנתק את קו הטלפון מהמודם כי אני משתמש בו לקבלת פקסים.

האם זה משנה איזה חיבור יש לי לאינטרנט המהיר? (כבלים או בזק)

פורסם

תתקין אנטי וירוס.

פורסם

מה הכוונה גונבים לי שיחות? אתה בטוח שאתה לא שולח פקסים ומקבל חיוב על זה?

פורסם

תפרמט את הדיסק ותתקין מערכת הפעלה נקייה, תתקין אנטיוירוס+אנטיספיוור+פיירוול, ואל תתקין רכיבי ריגול על המחשב (לא כל תוכנה קיקיונית צריכה להיות מותקנת במחשב שלך ולא כל שאלה שקופצת במהלך הגלישה באינטרנט צריכה להיענות ב-YES.

זאת בדיוק הסיבה שאני תמיד ממליץ לאנשים לא לחבר את המחשב באופן קבוע לקו ב-56K.

פורסם
  • מחבר

אני לא שולח פקסים להולנד ולכן זה כן גניבה

וברור שיש לי אנטיספייר, נוד32 ואת החומת אש של SP2

ולגבי המלצת הניתוק: איך אקבל פקסים?

פורסם

איך אתה בטוח שזה נעשה דרך המחשב? אולי עלו לך על הקו בארון סעף של בזק או בחיבורי בתוך הבניין (אם אתה גר בבית משותף)?

פורסם
  • מחבר

אינני גר בבית משותף

טילפנתי לבזק והם אמרו שמס' רב של לקוחות התלוננו על 2 מספרים (מהולנד) שאליהם נגנבו שיחות וככל הנראה דרך המודם-פקס במחשב. (ביקשתי לנתק את 2 המספרים האלה).

בכל אופן אני רוצה להמנע מגניבות עתידיות.

פורסם

זה קורה כאשר נכנסים לאתרים מסויימים(מסוג מסויים מאוד) ומציעים לך להוריד תוכנה למחשב שלך. אחרי שאתה מפעיל את התוכנה, WIN שואל אותך האם אתה מעוניין לחייג אליהם. אם אתה עונה כן(זה מה שהאנשים כנראה עשו) זה משתמש במודם הפנימי ומחייב.

פורסם

תקנה מכשיר פקס, בטווח הרחוק זה יהיה הפיתרון הזול (יותר זול משיחות להולנד, אני חושב).

פורסם

זה פשוט עניין של תוכנות ריגול שמשתלטות לך על המחשב.

פורסם

אתה יכול להרשם לשירות פקסים בספקית שלך

כמו שיש לנטויז'ן

http://service.netvision.net.il/Product/?ProductID=69

יש את זה בעוד ספקיות אני די בטוח

ואפ לא, אתה לא חייב להיות מנוי אינטרנט של נטויז'ן בשביל להרשם לפקס-נט שלהם, אפשר גם סתם לקבל תא דואר + פקס.

את הפקסים אתה מקבל בתור תמונה סרוקה בפורמט TIF בד"כ, לתיבת הדואר בספקית (שאתה יכול לקבוע בה העברת דואר אוטומטית לכל מייל אחר קבוע שאתה משתמש בו, כמו GMAIL למשל, וכך לא להשתמש כלל בתיבת הדואר של הספקית)

אז כן, אתה יכול לקבל ולשלוח פקסים באמצעות המחשב (ללא מכשיר פקס) , בלי קו טלפון אנלוגי שמחובר למחשב ממש.

(ה"שירות" שעליו אתה משלם, נועד לקבלת פקסים בלבד, אם אתה רוצה לשלוח - כל מנוי "רגיל" בנטויז'ן יכול לשלוח פקסים,

תמורת 40 אגורות לדף, גם מבלי להיות רשום לשירות הזה, דרך fax.netvision.net.il)

ו-כן, ה"גניבת שיחות" זה ככל הנראה באמת SPYWARE , חפש תהליך במחשב שנקרא USBN.EXE

הוא מתקין לך חייגן או משנה חייגן קיים, כך שיחייג לחו"ל דרך 013 או 014 לפעמים גם כן, כנראה להולנד באמת

פורסם
  • מחבר

אנטיוירוס (נוד32) אמור להתריע על כך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים