עבור לתוכן

לקנות בחו"ל לבנות בארץ???

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם הדוד שלי בא לביקור בארץ מארצות הברית... כדאי שהוא יקנה שם את הכל ואני פשוט יקנה מארז בארץ ויבנה פה את המחשב???

המחירים שם פשוט מצחיקים... עם כל הרכיבים האלה אני חוסך כ - 4000 ש"ח בארץ!!!

אבל מה עם ביטוח? אני מאמין שהרכיבים האלה די אמינים?

ואפשר לעבור איתם במכס... רכיבים קטנים שנכנסים אפילו לתיק היד....

Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz, 1066FSB, LGA775, 4MB Cache Retail ***Free Shipping***

Remove $316.90 $316.90

Asus P5B P965 Pentium Extreme/Pentium D/P4/Celeron D 1066FSB LGA775 DDR2 ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail ***Free Shipping***

Remove $149.99 $149.99

OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer eXtreme XTC Edition Dual Channel Memory Retail ***Free Shipping***

Remove $243.90 $243.90

Thermaltake W0093RU TR2 Series 500W Power Supply w/Active PFC Retail ***Free Shipping***

Remove $74.99 $74.99

LG GSA-H22NB 18X Dual Layer DVD±RW Drive (Beige) ***Free Shipping***

Remove $39.99 $39.99

Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS 320GB Serial ATA 7200RPM Hard Drive w/16MB Buffer ***Free Shipping***

Remove $104.99 $104.99

Sapphire Radeon X1950 XTX PCI Express 512MB DDR4 Video Card w/Dual DVI & Avivo ***Free Shipping***

פורסם

תראה אתה צודק בקשר למחירים.

אבל אל תשכח את עיניין האחריות תצטרך לשלוח בחזרה כל מה שלא יעבוד.

פורסם

ואין מצב שלוח אם וכל הדברים שאתה מתכוון לקנות בארה"ב יהיה אפשר לשים

בתיק יד...אתה תצטרך לשלם מע"מ 16.5% אז תוסיף לחשבון ותראה אם זה

משתלם לך...

פורסם

cold fire כמו שאני הבנתי על מוצרי אלק' לא דרוש תשלום מע"מ של 16.5.

מה גם שאם מישהו שולח לך את זה ואני מדגיש שולח ולא מביא בתיק, לא צריך לשלם מע"מ רק על המשלוח הימי.

פורסם

לפני שנסעתי לחו"ל התקשרתי למחלקת יבוא אישי בדיוק באותו נושא ואמרו לי שאם יש לך מוצרים אלקטרונים

ואני מדגיש לא שולח אלא מיבא באופן אישי אז צריך לשלם מע"מ של 16.5%.

לאיזה תיק יכנסו כל הרכיבים הללו ועוד שאף אחד לא ישים לב...חחחח

לגבי המשלוח אין לי מושג אבל נראה לי שכן אבל אולי אני טועה הכי טוב זה להתקשר אליהם ולבדוק...

פורסם

מע"מ - 15.5%.

פורסם

לא משלמים מכס, משלמים מעמ.

אפשר להכניס את כל הציוד למזוודה, אבל צריך להיזהר.

לוח אם מגיע בקופסא גדולה, לא תוכל להכניס לתיק, כנ"ל לגבי הכרטיס מסך והספק.

אני לא יודע איך הספקים עובדים, אבל תבדוק שלא תיהיה בעיה להעביר אותו ל220 מ110. (השיטה בארץ לעומת השיטה בארהב)

בכל מקרה אני עשיתי את זה, זה משתלם כל עוד אתה משאיר הכל במזוודה ואף אחד לא בודק אותך.

פורסם

אז אני דיברתי על זה שמישהו ייצא לך את זה משם.

אתה לא יבואן ואין לך צורך לדבר עם מחלקת ייבוא אישי.

פורסם

אז זהו אם אתה לא משלם מע"מ אז אתה משלם קנס וגם כל החלקים נחרמים...

ככה אמרו לי

פורסם

אני כבר החלטתי לקנות בחול (יש לינציגות משפחתית גדולה שם שכל פעם מישהו מגיע לבקר). בדקתי שגם אם אני שולח מישהו דרך המסלול האדום זה משתלם.

לא נראה לי שיש בעיה להכניס הכל למזוודה. מקסימום אפשר להשעיר את הקופסאות אצל המשפחה ולהחזיר לחנות משם דברים שלא עובדים.

בכל מקרה כל רכיב שעולה פחות מ200$ פתור בשדה התעופה .דבר שצריך להזהר איתו זה מסכי מחשב שלא יחשיבו אותם לטלויזיה (32~% מס) . על מחשבים בכל מקרה צריך לשלם רק את המע"מ.

מה שאני מחפש בנתיים זה מקורות לקנות את הרכיבים בלי לשלם מס של קליפורניה (8%~ ורוב החנויות שבדקתי משלמים) ושובר את הראש בקשר לתקציב שלי (הורג אותי שעוד מאט יוצאים quad core וDX10) . שמתי לב שבזמן האחרון ה x1900xt 512 נעלמים מהחנויות ויש בעיקר גירסת 256MB . ה7900GS ו1900GT עולים אותו דבר וה7600GT עולה בערך חצי מהם. וחוץ מזה במחיר שקונים e6400 בארץ אפשר לקנות שם e6600 (אחרי שמוסיפים 8% של קליפוניה ו15.5% בארץ) .

השאלה שלי זה אם אני כבר חוסך כדאי לי להשקיע יותר? או לשים את הכסף בכיס.

בהצלחה קראתי פעם שהמכס תוענים שהם די סלחנים ורק מבקשים את המס ולא קנס. אם אתה רוצה ללכת על בטוח תעביר אותו במסלול האדום ותקנה מוצרים שהמחיר שלהם פחות 200 דולר ולהביא קבלה. הם עדיין יכולים לבקש יותר מיסים (לקחת מס על סכום גדול יותר) אבל אתה עדיין חוסך . בקשר לאחריות אני מתכוון להרכיב את המחשב ולבדוק שהכל עובד ואם לא יעבוד להחזיר חלק עם ה "שליח" שיחזיר /יחליף אותו. בדואר הסף הוא נמוך יתר מאשר בבית הנתיבות - משלמים מכס על כל דבר מעל 50$ ויש גם איזה סיפור עם לשים על זה "מתנה".

פורסם
  • מחבר

איך הם בדיוק בודקים??

הרי חוץ מהלוח אם והכרטיס מסך אני חושב שאת כל השאר (ארדיסק,DVD,מעבד,זכרונות וספק) אפשר לשים בתיק (עם עטיפה של בגדים). והלוח אם והכרטיס מסך בתיק גב שעולים למטוס... המכס באמת בודק???

בכל מקרה ההבדל במחירים עצום בדקתי על רכיבים שונים... 50% הבדל!!!!

פורסם

איך הם בדיוק בודקים??

הרי חוץ מהלוח אם והכרטיס מסך אני חושב שאת כל השאר (ארדיסק,DVD,מעבד,זכרונות וספק) אפשר לשים בתיק (עם עטיפה של בגדים). והלוח אם והכרטיס מסך בתיק גב שעולים למטוס... המכס באמת בודק???

ליד המסלול הירוק יש מכונות שיקוף ומדי פעם הם לוקחים מישהו מהמסלול הירוק (שיוצא משדה התאופה) לבדיקה במכונות וככה הם יודעים אם יש לו משהו. זה נחשב לבדיקה אקראית אבל לא בטוח שזה כלכך אקראי. מבחינת איך הם יודעים את המחירים - הם ידעו את המחירים עוד לפני לפני שזאפ היה קיים ; תאמין לי הם יודעים- זאת העבודה שלהם. ובגלל זה כדאי לבוא עם קבלות - תדפיס של התרנזאקציה באינטרנט. בכל מקרה אם מישהו בא עם 3 מזוודות ושני קופסאות גדולות הם יעצרו אותו כי זה יותר מדי ברור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים