עבור לתוכן

עזרה עם בת.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך שעברנו נושא.....

כל החברים שלי מועדדים אותי להיות חבר שלה וחושבים גם שזה רעיון טוב.

מספיק והיא היתה אומרת לי כן אני מוכנה ונלך לאן שהוא הייתי מאושר!

• תגובות 204
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז אולי אממ... אולי תשאל אותה?

ד"א, קרא את סירנו דה ברז'רק.

פורסם

פשוט תגיד לה שאתה רוצה לצאת איתה וזהו אין לך מה להפסיד... עם היא תגיד לא אז תשאל למה והיא כנראה תמציא משהו ואז תתחיל לחקור אותה קצת ואולי בסוף היא תגיד כן עם לא ילך אז רד ממנה יש המון בנות בישראל...

פורסם

אם היא תגיד כן אז סבבה

אם היא תגיד לא תתחיל לעקוב אחריה בלילות,תתקשר אליה ותאיים עליה שאם היא לא חוזרת להיות חברה שלך אתה מתאבד.

בהצלחה

פורסם

אם היא תגיד כן אז סבבה

אם היא תגיד לא תתחיל לעקוב אחריה בלילות,תתקשר אליה ותאיים עליה שאם היא לא חוזרת להיות חברה שלך אתה מתאבד.

בהצלחה

הוא עוד יקח את זה ברצינות xD

פורסם

לדעתי אתה צריך לשכוח ממנה, ללכת למנזר השאולין, להפוך לנזיר וללמוד קונג פו ולעשות יוגה כל היום

פורסם
  • מחבר

לדעתי אתה צריך לשכוח ממנה, ללכת למנזר השאולין, להפוך לנזיר וללמוד קונג פו ולעשות יוגה כל היום

חע מה הבעיה שלכם?

לא הייתם מאוהבים במשהו חוץ מהמחשב?

פורסם
:lol:
פורסם

חע מה הבעיה שלכם?

לא הייתם מאוהבים במשהו חוץ מהמחשב?

שתדע לך, קשר רומנטי עם מחשב הוא מאוד יציב, המחשב לא יגיד לי לא והוא יודע לפנק אותי כמו שאני אוהב.

אולי הערב נגיע ל-3rd Base.

פורסם

שתדע לך, קשר רומנטי עם מחשב הוא מאוד יציב, המחשב לא יגיד לי לא והוא יודע לפנק אותי כמו שאני אוהב.

אולי הערב נגיע ל-3rd Base.

הוא גם לא יחפור לך בשכל! :xyxthumbs:

ותמיד יתן לך לשחק בו! :xyxthumbs:

פורסם

תימני כמו שאתה רואה פה הרבה אנשים שהגיבו פה היה להם יחסים אם מחשב...

פורסם

אתה אומר את זה כאילו זה דבר רע :nono:

פורסם

זה דבר רע :bash: :bash: מאוד רע

פורסם

בקיצור הבחור שדלוק על הבחורה עם אתה לא מסוגל להציע לה לצאת רד ממנה זה יעבור לך לאט אבל יעבור מתישהו או שפשוט תשאל אותה עם היא רוצה לצאת איתך(שזה מה שאני הייתי בוחר לעשות)

פורסם
link=topic=210283.msg1847649#msg1847649 date=1160500608]

זה דבר רע :bash: :bash: מאוד רע

העברית שלך זה דבר רע, להבין במחשבים זה לא דבר רע.

אתה בכלל מבין מה שאתה קורא פה? לפי התגובות שלך לא ממש.

דריה אמרה שההיכרות שלה עם זאת מהמפגש הייתה שטחית ואתה מבין שהיא קראה לה שטחית.

מנסים להסביר לך מה היא אמרה ואתה מסיק שאנחנו אנשים קרים. מאיפה אתה מביא את המסקנות האלה אלוהים יודע. :nixweiss:

זה שתחום העניין שלנו הוא מחשב לא אומר שאנחנו לא עושים שום דבר אחר. אז אני מגיב כאן בפורומים, זה אומר שאני לא יוצא עם חברים? היום למשל הלכתי לפסטיבל הסרטים פה בחיפה ועכשיו חזרתי.

אניווי, חזרה לנושא...

אני החלטתי לא מזמן לנסות להכנס לקשר עם מישהי שלא מאוד מכירה אותי. דיברנו קצת ככה שבוע שבועיים ואח"כ החלטתי שאין לי מה להפסיד (אני די ביישן...)

ניסיתי להזמין אותה לצאת, לא הלך, לא נורא... ממשיכים לנסות (האמת היא שעדיף שכך כי תחומי העניין והטעם שלנו די שונה, אבל עדין, בדקתי...).

אמנם לא ישר נפלט לי שאני אוהב אותה כמוך, אבל עדיין, תנסה להזמין אותה, באמת אין לך מה להפסיד כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים