פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מזאת אומרת?שינית את ה FSB ידנית לערך מסוים והוא חוזר למצב ברירת מחדל?מועבר לאוברקלוקינג וקירור
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר אחי אחרי שאני מבצע ריסטארת הFSB שהגדרתי נגיד יש לי P4 3.0 הגדלתי את הFSB ל3.5 אחרי ריסטארת הוא חוזר למצב של 3.0 למה זה ככה אמרו לי שזה קשור לBios
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים קודם כול בוא נתחיל למה אתה רוצה להעלות את ה FSB אתה מודע להשלכות שיכולות להיווצר?
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר ואללה כן אחי אני יודע שהמחשב שלי יכול להיתקע ושיכול להיסרף לי המעבד אבל רק עם המעלות של המעבד יהיו 100 אבל אני רוצה להגיע למעלות בערך 75 ככה... וגם עם יהיה שגיאות אז יכול להיות שהמחשב שלי לא יפעל טוב...!!!אבל כן אני יודע מה ההשלכות של זה ובכל זאות אני רוצה לעשות את זה אז עם אתה יכול לעזור לי אחי אזז תודה רבה מאוד
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מצטער אבל לפי התגובה שלך אתה לא יודע...75 מעלות זה כבר מעל ומעבר למעבד ואם המעבד שלך יגיע ל 100 מעלות מצב המעבד יהיה רע מאוד(אם המעבד/ביוס לא יפעיל הגנה) ואין כזה דבר שגיאות ומחשב יציבאז כדאי כי קודם תקרא את המדריכים לאוברקלוקינג שיש לנו פה באתר תקרא ואז תחליט
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים גבר את הFSB אתה צריך להעלות בעדינות כל פעם בעשר ולעשות בדיקות מאמץ לראות שהמחשב עומד בזה,אם הכל בסדר מעלים בעוד עשר עש שכבר המחשב לא עומד בזה.מה הטמפ שלך עכשיו בלי OC במאמץ?אם אתה עובר את ה60 מעלות אין לך לאן ללכת יותר כי יתחילו לך בעיות...
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר סבבה אין מעיה אני לא יעבור את ה60 מעלות אבל איך אני עושה שאחרי ריסטארת הנתונים לא יחזרו למצב הקודם???
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר כן אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להגדיר דרך הביוס עפ מישהו יכול לעזור לי תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.