עבור לתוכן

בפיירפוקס, אם אני לוחץ על המקש ' במקלדת, לפעמים יוצא סרגל מעצבן!

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בפיירפוקס, גרסה 1.5.0.7.

מדי פעם, כשאני רושם הודעות בפורמים ומנסה ללחוץ על המקש ' במקלדת (איפה שהגרשיים, רק בשפה האנגלית), יוצא בתחתית החלון סרגל מעצבן, שלא נותן לי להקליד את הסימן ' בהודעה, אלא בתוך הסרגל. אי אפשר לעשות העתק/הדבר לסימן שנרשם בתוך הסרגל, אז בעצם מדי פעם אני בכלל לא יכול להשתמש בצורה תקינה בסימן הזה!

צירפתי תמונה לסרגל שמופיע.

[attachment deleted by admin]

פורסם

שני דברים

דבר ראשון, זה לא "סרגל מעצבן" , זה כלי החיפוש של הפיירפוקס, וזה כלי נהדר, ואני לא מאמין שאתה לא מכיר אותו ו/או יודע להשתמש בו.

(לחיפוש של מופעים של מילה בעמוד מסויים, זה מאוד שימושי והרבה יותר בנוי נכון מהכלי המקביל של דפדפנים אחרים..)

דבר שני, זה נפתח באמת ע"י לחיצה על כפתור הגרש

(שזה האות W כשאתה במצב כתיבה בעברית, וכפתור הגרשיים ליד האות ף , כשאתה במצב כתיבה באנגלית)

זה קיצור לא כ"כ ידוע, בד"כ כולם פותחים את זה עם CTRL+F

אבל בכל מקרה, זה לא נפתח (לא אמור להפתח) כתוצאה מ"גרש", אף פעם אם אתה ב"מצב כתיבה" כלומר בתוך חלון טקסט בפורום.

אצלך זה נפתח ממש כשאתה תוך כדי כתיבה ? בחלון עריכה ?

בכל פורום ? או רק בפורום מסויים ?

פורסם

גם כפתור " ? " משמאל לשיפט פותח אותו :P

פורסם

אצלי כל אות פותחת אותו(ככה סידרתי שזה יהיה)

כל עוד בתיבות טקסט זה לא פותח אותה אין עם זה שום בעייה

פורסם
  • מחבר

שני דברים

דבר ראשון, זה לא "סרגל מעצבן" , זה כלי החיפוש של הפיירפוקס, וזה כלי נהדר, ואני לא מאמין שאתה לא מכיר אותו ו/או יודע להשתמש בו.

(לחיפוש של מופעים של מילה בעמוד מסויים, זה מאוד שימושי והרבה יותר בנוי נכון מהכלי המקביל של דפדפנים אחרים..)

דבר שני, זה נפתח באמת ע"י לחיצה על כפתור הגרש

(שזה האות W כשאתה במצב כתיבה בעברית, וכפתור הגרשיים ליד האות ף , כשאתה במצב כתיבה באנגלית)

זה קיצור לא כ"כ ידוע, בד"כ כולם פותחים את זה עם CTRL+F

אבל בכל מקרה, זה לא נפתח (לא אמור להפתח) כתוצאה מ"גרש", אף פעם אם אתה ב"מצב כתיבה" כלומר בתוך חלון טקסט בפורום.

אצלך זה נפתח ממש כשאתה תוך כדי כתיבה ? בחלון עריכה ?

בכל פורום ? או רק בפורום מסויים ?

למען האמת, פעם ראשונה שאני שומע עליו :-\.

הוא התחיל להופיע אצלי לפני שבועיים, ומאז עולה לי על העצבים.

עכשיו התניסיתי איתו, אחרי ההסבר שלך, והוא באמת שימושי ואני אתחיל להשתמש בו :). אבל איך אני מגדיר את המקשים שפותחים אותו?

הוא מופיע לעיתים רחוקות, בזמן כתיבת הודעה/כותרת בפורום (לבנתיים, נתקלתי בתופעה בפורום הזה, של WOW, הדפיי ועוד שניים).

פורסם

בתוך תיבת טקסט הוא לא אמור לעבוד

אתה כניראה חושב שתיבת הטקסט בפוקוס ומתחיל לכתוב כשבעצם אתה לא.

פורסם
  • מחבר

אני באמצע כתיבת משפט באנגלית, אני רוצה לעשות את הסימן ' אחרי המילה it, ויוצא לי החלון הזה. כך שאני באופן וודאי בתוך תיבת הטקסט

אני לא מדמיין את זה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים