פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים שלום, יש לי בעיה בפסקל, אי רוצה לעשות פלט שבו כל הצבעים יהיו על המסך ויתחלפו כל שנייה אני לא מצליח לעשות זאת. מישהו יכול לכוון אותי איך לבצע את המשימה.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אתה צריך לשנות את הצבע של הטקסט בתוך הלולאה כי זו לולאה אין סופית שכוללת בתוך רק את השורה הראשונה שבאה אחריהכלומר כל הזמן יתבצע השורה של WRITELN)X(תנסה את זה while (x=x)and (x<>-1) do begin writeln("input x") readln x textcolor(x)endreadlnאז כאשר תכניס לו 1- הוא יצאה מהלולאה וכל עוד X לא שווה ל 1- אז הוא יראה לך את הצבע של הטקסט
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים ו...למה נראה לי לא השתמשת ב graph?, איך הוא ישתמש בפרוצדורה textbackground?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים צודק טעות שלי WRITELN)X(תנסה את זה while (x<>-1) do begin writeln("input x") readln x textcolor(x)endreadlnתיקנתי את זה
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר עדיין לא עובד. אני יודע שעושים את זה עם לולאת for אבל לא ממש יוצא לי. יש למישהו פתרון הנה מה שעשיתי עד עכשיו: שוב- אני בטוח שזה אמור להיות עם לולאת for. אשמח לתשובות.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אתה צריך לקרוא ל-clrscr אחרי שאתה קורא ל-textbackground, אחרת המסך לא יצבע.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מחבר זה עובד לי אבל לא כמו שרציתירציתי שאוטומטי זה יחליף לי צבעים בלי ללחוץ על כלום.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר הוא מחליף צבע ואז אני לוחץ מיספר אחר ואז הוא מחליף צבע אחר ושוב ושוב ושוברציתי שאוטומטי זה יחליף לי צבעים בלי ללחוץ על כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.