עבור לתוכן

מחשב נייד ללימודים - יש סיבה בפנים לחוסר תק&#1

Featured Replies

פורסם

אינני צריך יכולות גרפיות או מעבד חזק, רק שטח אכסון נחמד כדי שאוכל להחזיק על המחשב סרטים ושירים וחיי סוללה טובים.

באמת שאין לי מושג כמה מחשב כזה אמור לעלות אז אני אבקש מכם להמליץ לי על מחשב שיתאים לצרכים שלי וזהו.

אני לא יודע אם זה משנה, אבל קרוב לוודאי שאני אשתמש במחשב כדי להעביר קומפילציה ושאר שימושים במדעי המחשב, כך שאולי יש צורך לקחת עובדה זאת בחשבון.

בנוסף לכך, אני אשמח אם יהיה לו כונן dvd

פורסם

cold fire, קראת את ההודעה שלו בכלל? לא לכל אחד מתאים נייד חזק ביותר עם כרטיס מסך סביר.

הבן אדם ביקש נייד לסרטים, שירים וחיי סוללה טובים, ללא יכולות גרפיות וללא מעבד חזק.

בתמורה, הצעת לו פצצת ביצועים, נייד עם אחד המעבדים החזקים ביותר בשוק(חלש יותר רק בתדר השעון מהמרום החזק ביותר, לשם השוואה המעבד הזה יותר חזק מהמעבד בPC שלי...) עם מסך גדול שזולל סוללה, כרטיס גרפי שזולל עוד סוללה, וגם הסוללה שבאה עם הנייד ממוצעת.

parker, האם יד שניה באה בחשבון? כי אפשר למצוא כעת פשוט מציאות חבל על הזמן, ועוד עם אחריות.

קשה מאד להמליץ ללא תקציב...

הנייד הבא יהיה מעולה לדרישות שלך:

http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=11

אני מניח שיש לו את המותג CENTRINO כי יש לו מעבד PENTIUM M חזק(אפילו שהוא לא כפול ליבה, זה עדיין מעבד חזק מאד מדור SONOMA), וכרטיס WIRELESS LAN. הפלוס הגדול שלו זה שהוא LENOVO, עם שירות במעבדות IBM, ולכן הוא עמיד מאד. כמו כן יש לו סוללת 8 תאים, שתחזיק לך להרבה זמן, כמו כן הארד דיסק של 80 ג'יגה. הנייד הזה לא למשחקים כמובן, אך הוא מעל ומעבר לדרישות שלך, זה אפילו קצת OVERKILL, כי לשירים, סרטים ותכנות, חבר שלי שלומד איתי בעל נייד ישן ביותר (PENTIUM 3) והוא מסתדר איתו מצויין לצרכים שלך.

בכל מקרה, יש גם אופציות זולות הרבה יותר שיתאימו לדרישות שלך.

פורסם

תגדיר בבקשה חיי סוללה טובים, ומה תקציב המקסימום שלך - ותוסיף אותו לכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים