עבור לתוכן

התלבטות קשה בין 2 מארזים: P180 VS VA8003

Featured Replies

פורסם

המארזים הכי טובים בתקציב הםה-P180 וה-810.

ה-P180 טוב יותר מבחינת השקט.

וה-810 טוב יותר מבחינת קירור.

אם אתה לא מתכנן OC לכל המחשב ( אם לחלק אחד אז כבר תקנה קירור מיוחד בשבילו ) או חומרה חדישה ביותר שפולטת המון חום, אז אני הייתי ממליץ לך על ה-P180, כי עדין יש לו את אחד הקירורים הכי טובים והוא מצוין מבחינת קירור, אז זה לא יהיה חסר לך, ובנוסף הוא מאוד מאוד שקט, וזה עדיף על תוספת הקירור של ה-810, כי הוא ממש חרישי.

ואני לא מבין למה הוא נראה לך מכוער? אולי תקח אותו בלבן, בצבע לבן הוא ממש יפה לפי דעתי, ולמה אמרתה שבלבן הוא יקר יותר? לא ראיתי שום הבדל במחיר

פורסם

בקירור הוא יותר טוב אבל מבחינת השקט וסביבת העבודה הp180 הרבה יותר טוב אני אישית הייתי הולך על הP180

איזה שקט? לא משנה מה תגיד אחרי הכל השקט תלוי ב 90 אחוז המאווררים ששמים. אתה שם בסטאקר Scythe S-FLEX אם אתה ממש אוהב דממה אז את ה 8dB 33cfm אם לא מפריע לך שישמעו טיפ טיפה שיהיה ממש שקט אבל בכל זאת לא דממה אז אתה שם S-FLEX 20dB 50CFM ואתה מסודר

ה P180 זה מארז חם

הוא פשוט מקריב יותר מידיי בשביל השקט. המון אנשים עם P180 מדווחים על הבדלים של 10 מעלות בין הסטאקר ל P180 (תקרא דיונים בפורום מארזים ב XS)

yuval

עדיף כבר את ה STC-01, הוא עולה 30 דולר פחות, ויש אפשרות להרכיב את הספק גם למטה.

פורסם

המארזים הכי טובים בתקציב הםה-P180 וה-810.

ה-P180 טוב יותר מבחינת השקט.

וה-810 טוב יותר מבחינת קירור.

אם אתה לא מתכנן OC לכל המחשב ( אם לחלק אחד אז כבר תקנה קירור מיוחד בשבילו ) או חומרה חדישה ביותר שפולטת המון חום, אז אני הייתי ממליץ לך על ה-P180, כי עדין יש לו את אחד הקירורים הכי טובים והוא מצוין מבחינת קירור, אז זה לא יהיה חסר לך, ובנוסף הוא מאוד מאוד שקט, וזה עדיף על תוספת הקירור של ה-810, כי הוא ממש חרישי.

ואני לא מבין למה הוא נראה לך מכוער? אולי תקח אותו בלבן, בצבע לבן הוא ממש יפה לפי דעתי, ולמה אמרתה שבלבן הוא יקר יותר? לא ראיתי שום הבדל במחיר

אם אתה אומר ש"ה- P180 מצוין מבחינת קירור, ויש לו את אחד הקרורים הכי טובים", אז אתה לא יודע על מה אתה מדבר..

פורסם
  • מחבר

לא לא אני חייב ללכת על הP180 השקט גם מאוד חשוב לי (המחשב בחדר שינה) וגם הקירור שלא יש לו 3 של 120 ואופציה לעוד 2 אם אני לא טועה

וגם בדקתי בחנות שאני רוצה לקנות את המחשב ואין להם את ה-VA8003 אז ללא ספק הP180 זה המארז שלי.

חבר'ה המון המון תודה לכם אני פשוט אוהב אותכם, אין עליכם אלופים ,כל מילה שלכם קדושה בשבילי,

שוב תודה עזרתם לי מליון :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :hi:

זהו נשאר לי רק לסגור על קירור למעבד ואני מזמין את המחשב ...שיגיע אני ישתף אותכם :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

פורסם

שמספר המאווררים לא ישלה אותך. ה P180 מקורר בצורה גרועה.

חבל שלא החלטת לקחת את הסטאקר, ה P180 גם טוב אבל הסטאקר פשוט הרבה יותר, חד וחלק.

פורסם

אם אתה קונה חלקים אז תזמין אותו ממקום אחר.

אתה יכול לשלב חלקים עם קרור פאסיבי וכמה מאווררים 120 במארז ואז ניראה לי שהוא יהיה שקט.

חוץ מזה אתה גר בקנדה ... טמפ' ממוצעת של החדר?

אם היא בין 21-25 ואחוזי לחות נמוכים

אז לא ניראה לי שיש לך בעיה.

פורסם

אתם מגיזימים שאתם אומרים קירור גרוע, למה אתם משווים קירור גרוע?

והמארז הזה כן שקט במיוחד, הוא עבה מאוד ובעל 3 שכבות וכך הוא אוטם את הרעש, ויש הבדל גדול ברעש הנפלט מה-P180 לכל מארז אחר

פורסם

האיוורור של הp180 מעולה אני לא יודע מה יש לכם נגדו ....

זה נכון שהוא לא טוב כמו הסטאלקר בקירור אבל לא כל אחד מחפש את המארז הכי קר יש אנשים שרוצים סביבת עבודה נעימה

ושקטה ולכן עדיף להם ללכת על הp180

אגב מי שאמר שזה תלוי 90% במאווררים אז אתה כנראה לא התנסתה בp180 וגם עם כן אז אתה לא יודע על מה אתה מדבר

המארז הזה הרבה יותר שקט ואין על זה שום וויכוח ולא זה לא רק תלוי במאווררים

עריכה: שמתי לב עכשיו שהוא גר בקנדה מה שאומר שקירור זה לא הדבר הכי חשוב לך (בגלל טמפ' החדר)

פורסם

אבל שוב, אתה מתכנן OC? או לקנות חומרה חדישה או רוצה להשתמש במארז הזה בשביל שידרוג עתידי עם חומרה חדישה שפולטת מלא חום?

פורסם

האיוורור של הp180 מעולה אני לא יודע מה יש לכם נגדו ....

זה נכון שהוא לא טוב כמו הסטאלקר בקירור אבל לא כל אחד מחפש את המארז הכי קר יש אנשים שרוצים סביבת עבודה נעימה

ושקטה ולכן עדיף להם ללכת על הp180

אגב מי שאמר שזה תלוי 90% במאווררים אז אתה כנראה לא התנסתה בp180 וגם עם כן אז אתה לא יודע על מה אתה מדבר

המארז הזה הרבה יותר שקט ואין על זה שום וויכוח ולא זה לא רק תלוי במאווררים

עריכה: שמתי לב עכשיו שהוא גר בקנדה מה שאומר שקירור זה לא הדבר הכי חשוב לך (בגלל טמפ' החדר)

הקירור שלו גרוע. נקודה. אין פה על מה להתווכח בכלל. זה שיש לו הרבה מאווררי 120MM אין לזה כל קשר. הוא מארז טוב למי שמחפש כמה שיותר שקט, ולא אכפת לו מטמפרטורה בגרוש (וכדאי גם להחליף מאווררים במארז ואז יש ממש דממה). למי שרוצה שילוב של איכות (P180 - דלת פלסטיק :kopfpatsch:), טמפרטורות טובות ושקט, שייקח את הסטאקר. עולה אותו דבר כמו ה P180, והמאווררים ש-CM שמים בו ממש חרישים לפי מה שהבנתי. מקסימום שמים שם כמה Scythe S-FLEX, תאמין לי שזה לפחות באותה רמת רעש, אם לא שקט יותר מה-P180. (ה TriCool של אנטק ממש לא שקטים, ודיי רועשים ברמות בינוני וגבוה).

ואתה צודק, לא התנסתי ב P180 ובחיים לא אתנסה. קירור גרוע, דלת פלסטיק, קטן מידיי(בשבילי), ושילוב גרוע של מאווררי סטוק רועשים עם מארז שאמור לבודד רעש. נוסיף לזה את העובדה שבאותו מחיר קונים CM STC-01 / 810.

פורסם
  • מחבר

תראו אני אכן מתכנן OC אז הכי חשוב שהמארז צריך להיות מקורר טוב, הרעש פחות חשוב אבל גם שלא יהיה טרקטור.

אני גר בקנדה ויש לנו חימום קבוע בבית 26 מעלות ולחות 45%.

לא ידעתי שהדלת צד של ה180 פלסטיק ???

מה שכן יש לו את הבידוד טרמי אז זה בטוח מוריד לפחות 3 מעלות...

:s07:

פורסם

מבחינת שקט לא יכול להיות מארז יותר שקט מה180 הוא פשוט שקט טוטלית...מבחינת איוורור יש לי מחשב די חזק ושום חלק לא עובר את ה50 מעלות כולל כרטיס מסך ועוד בחום הישראלי.....ככה שהקירור לא כזה גרוע..

פורסם

מבחינת שקט לא יכול להיות מארז יותר שקט מה180 הוא פשוט שקט טוטלית...מבחינת איוורור יש לי מחשב די חזק ושום חלק לא עובר את ה50 מעלות כולל כרטיס מסך ועוד בחום הישראלי.....ככה שהקירור לא כזה גרוע..

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ו- kibub - לא הדלת צד, אלא הדלת מקדימה של ה P180 היא פלסטיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים