עבור לתוכן

מבולבל לגמרי לגבי מארז וספק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא:

מעבד- Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB

לוח אם- ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire (אולי אחליף ללוח של ג'יגהבייט)

זכרון-קינגסטון DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB

דיסק קשיח- Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II

כרטיס מסך- GeForce 7600GT 256MB

צורב DVD וכו'...

עברתי על הרבה ת'רדים בפורום הזה ואני מבולבל לגמרי מבחינת המארז והספק שלו. מכיוון שחרגתי בתקציב של המפרט אני לא רוצה להשקיע במארזים יקרים.אין לי כוונה לעשות OC. אני רוצה מארז טוב וספק לא ג'נרי שיחזיק. אני די סגור על המארזים של HEC שליאור כבר המליץ עליהם הרבה פעמים והם גם לא יקרים, השאלה היא מה בדיוק אני צריך לבקש מהחנות שהוא יכלול. ז"א, איזה ספק לרכוש(אם יש מארזים של HEC שבאים עם ספק טוב ושיהיו זולים יותר, אשמח לשמוע המלצות) ואיזה מאוורר להחליף ולהוסיף אם בכלל. בגלל שאני לא מבין בתחום הזה, אם יש שם של חברה ספציפית לספק ולמאוורר שאתם ממליצים אשמח אם תציינו זאת כדי שאוכל לבקש דגם ספציפי.

תודה מראש וחג סוכות שמח!

פורסם

אם התקציב מאפשר אז 6A21, רצוי בצבע כחול-שחור, במציאות הוא נראה מצוין

אם לא אז 6A19 בשחור גם נראה יפה

הם מגיעים עם הספקי כוח 400W TRT ו-300W ART בהתאמה

פורסם
  • מחבר

תודה ליאור,

את האמת, לא אהבתי את ה- 6A21 בכחול שחור(לפחות בתמונה), ובכלל גם ה- 6A19 נראה לי יותר נחמד בלבן, במיוחד כשהצורב יהיה בלבן (זה יראה קצת מוזר עם מארז שחור). :) בכל מקרה אני אנסה לראות אותו במציאות ואולי אני אגלה שהוא באמת מרשים יותר.

כמה שאלות:

1. בשני המארזים אני יכול לבחור אחד משני הספקים שציינת? כי אני נתקל בדרך כלל במחירים בלי ספק למארזים האלה. (בסביבות ה-240)

2.בערך כמה אמור לעלות ה- 6A21 עם 400W ? סתם כדי לדעת את הטווח העליון. נגיד שהתקציב הוא גג עד 450 ש"ח במאמץ.

3. אני צריך לבקש מהמוכר ספק 400W TRT מבלי לציין שום דבר נוסף?

4. המאווררים שאיתם מגיעים המארזים יספיקו או שצריך להחליף/להוסיף?

תודה שוב!

פורסם

מאוד כדאי לראות את ה-6A21, הוא פשוט לא פוטוגני

וצורב אפשר לקחת גם בשחור (אלא אם כן הוא כבר אצלך)

בכל מקרה אפשר לקחת את ה-6A19 גם עם ה-Hec 400W TRT

עם ה-6A21 מגיע רק ה-400 ולא 300

ה-6A21 צריך לעלות בסביבות ה-450-500 שקל

אם המארז אמור להגיע עם ה-400W הוא מגיע רק עם ה-TRT אתה לא צריך לציין שום דבר נוסף אבל כדאי לבדוק בחנות שזה אכן הספק ולא הוחלף בדרך

שניהם מגיעים עם מאוורר אחד ואתה יכול להוסיף עוד אחד, גם אחד מספיק, השאלה כמה אתה רוצה להשקיע, מאוורר עולה היום בסביבות ה-50 שקלים

פורסם

6A19+400TRT:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=10796

6A21+400TRT:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=6247

תבחר לבד מה יותר יפה בעינך.

להגיד את האמת, אני בעל 6A19 לבן והוא נראה הרבה יותר גרוע ממה שהוא נראה בתמונה. יכול להיות שבשחור או ב 6A21 זה ההפך. שווה ללכת לראות במציאות. אם אתה לא גר באזור הצפון ורוצה ללכת לחנות ולראות אותם, ציין איפה אתה גר ונמצא לך חנות באזור, אבל כעיקרון אלה המוצלחים ביותר שתמצא בתקציב.

אם אתה רוצה להוסיף עוד מאוורר 120 (למרות שגם האחד שבא עם המארז יעשה את העבודה) אז קח את זה:

http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4902

מאוורר מצוין.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם, עזרתם לי מאוד.

אני גר בשפלה ועובד בראשל"צ אז אני אחפש חנות שמחזיקה את המארזים כדי לראות אותם בפועל. אולי אני באמת אלך על השחור. אני רק מקווה שמארז שחור זה לא כמו ללכת עם חולצה שחורה בקיץ (ז"א מתחמם מהר...) :s05:

פורסם

לך ל SKYPC ממוקמים באזור התעשיה בראשון לציון (לכתובת מדויקת כנס ל skypc.co.il).

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים