עבור לתוכן

שאלה בקשר ל- FEAR combat

Featured Replies

פורסם

היי,

שאלה קצת מפגרת, אבל בכל זאת:

איך מבדילים בקלות בין אוייבים לבין אנשים מהקבוצה שלי?

היה נראה לי שלחבר'ה מהקבוצה שלי יש כיתוב ירוק מעליהם, אבל אני לא בטוח כי עדיין לא פגשתי אוייב ונשארתי בחיים יותר מ-2 שניות... - האם זה נכון? זו הדרך להבדיל?

יש איזו אפשרות להפוך את האוייבים לקלים יותר לזיהוי (נמאס לי לירות בטעות באנשים מהקבוצה שלי...).

תודה מראש,

ליאור.

פורסם

יש להם(חברי הקבוצה) אייקונים מעל הראש. לכל השאר, אין. פשוט חפש את האייקון עם הכוונת; אם אין, טוב, משם הדרך לראש לא רחוקה...

פורסם
  • מחבר

וואו, מדהים שהורגים אותי כל כך מהר שאני אפילו לא שמתי לב לעניין האייקונים... :)

תודה על התגובה.

אם יש איזו דרך להפוך את האוייבים לאדומים או משהו בולט כזה - אני אשמח לשמוע...

פורסם

לא, אין דרך.

לא נורא, גם לי זה ממש התחיל גרוע, במיוחד בתור אחד שלא משחק SHOOTERS, לא נשארתי על הרגליים יותר מידי.

Deekay, עשית לי היום קצת בעיות ב-FEAR. :bash:

פורסם

אה...?

לי זה דווקא התחיל טוב. זה שיפור רצחני בהשוואה ל-CS'ים למיניהם; לא רק שאפשר לזוז, לירות וממש לפגוע, אפילו יש זום לאלו שמחליטים להתחבא.

פורסם

אני ניסיתי את המשחק הזה וזה פשוט דוחה... אי אפשר לשרוד דקה אחת!

לא מפעילים שום שכל רק מי שמקיש יותר מהר .. מה אני אגיד לכם אני ממש לא אהבתי

פורסם

שורדים, שורדים, רק שאלה של אימון, תנועה טובה ודיוק.

לא שיחקתי CS וכאלה.

ניסיתי את הדמו של BF2 ואת זה ממש לא אהבתי.

גם אתה מחכה שם את ה-SPAWN TIME וגם לוקח לך שעה להגיע מול אוייבים, כי כל אחד שם חושב שהוא איזה רמבו ועושה דברים לבד.

אז אם כבר לבד, עדיף שיהיו כמה שיותר פיצוצים וגופות שמתפזרות באוויר על הדרך.

הבעיה שלי ב-FEAR שאני פשוט מת המון, אני במיקום לא רע בכלל ב-KILLS אבל גם ב-DEATHS יש לי הרבה.

אני פשוט חותר שם יותר מידי למגע מהיר ועם כמה שיותר במקביל אז יותר טוב, מין יצר הרס עצמי שכזה. :nixweiss:

Deekay אולי PrivateRyan יצלצל לך מוכר.

נפגשנו היום בכמה "תקריות".

פורסם

המנגנון של האונליין הוא במקרה punkbuster (מי ששיחק\ניסה לשחק במולטי של soldier of fortune\ שלל משחקים ישנים אחרים יכול להבין)?

יש פינגים טובים בכלל?הרבה שרתים בארץ?כל אחד יכול לפתוח שרת זמני?

או בקיצור, קצת מידע על האונליין?

פורסם

אני ניסיתי את המשחק הזה וזה פשוט דוחה... אי אפשר לשרוד דקה אחת!

לא מפעילים שום שכל רק מי שמקיש יותר מהר .. מה אני אגיד לכם אני ממש לא אהבתי

עכשיו אתה הולך בכיוון של CS... אז קודם כל, ב-FEAR, הכדורים לא יכולים לפגוע בך דרך קירות(בניגוד ל-CS, שהמפות שם כנראה עשויות מקרטון), מה שכבר מוסיף ערך ללקיחת מחסה לפני קפיצה לקרב. יש לך גם את אופציית הכיוון המאד שימושית, שמה שהיא עושה זה, אה, לכוון.

בתור התחלה, אני ממליץ לשחק ב-CTF(יCapture the Flag), שם כל הקבוצה מתחילה - פחות או יותר - באותו המקום וקשה יותר לקבוצה השניה סתם להכנס ולהרוג אותך. כנראה שיחקת ב-Control, שם כל אחד צץ במקום רנדומלי וכמובן שיש בלאגן לא קטן.

המנגנון של האונליין הוא במקרה punkbuster (מי ששיחק\ניסה לשחק במולטי של soldier of fortune\ שלל משחקים ישנים אחרים יכול להבין)?

יש פינגים טובים בכלל?הרבה שרתים בארץ?כל אחד יכול לפתוח שרת זמני?

או בקיצור, קצת מידע על האונליין?

הפינגים תלויים בך. שלושה שרתים פומביים בארץ(יתכן שיש גם פרטיים) וכן, אפשר לפתוח שרת, למרות שאני לא חושב שזה יתפוס.

ה-PunkBuster היא תוכנה לטיפול בעבריני מקלדת אגב, ולא מיושמת בכל השרתים(למרות שצ'יטרים ב-FEAR עוד לא ראיתי).

Deekay אולי PrivateRyan יצלצל לך מוכר.

נפגשנו היום בכמה "תקריות".

לא כ"כ מסתכל האמת, אבל אם אני אראה אותך בפעם הבאה אני יגיד שלום :smile1:

פורסם

אתה יכול לשנות את איך שהאוייבים נראים בהגדרות, ככה שהאוייבים יראו שונה מחברי הקבוצה שלך...

ואם בשרת מוגדר ש friendly fire מכובה, אתה פשוט יכול לירות בלי אבחנה ;D

בכל מקרה, מתרגלים די מהר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים