פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים להתחבר לשרתים של אירופה?אני מצרף להודעה הזאת קובץ RARבתוכו יהיה את realmlist.wtf של אירופהפשוט תחליף את מה שיש לך כרגע בקובץ שאני מעלה במקום שתצטרך להיכנס לקובץ ולשנות את האיי פי וכל זה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים יאפ, מה שהוא אמראגב, חשבתי שקנית את האירופאית בסוף, איך יצא שיש לך אמריקאית ?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר השתמשתי בקובץ ש-fighter נתן (תודה) וזה פעל בשביל הכניסה. ברשימת השרתים הוא נתן לי שרתים מארה"ב ומ-Oceanic... אין שרתים מאירופה, או שאני מפספס משהו?כמו כן יש שם הרבה שרתים וסוגים שונים, מישהו יכול לתרום מהניסיון שלו ולתת הסבר קצר?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים איך? זה היה אמור לתת לך לגרום לך להתחבר לשרתים של אירופהרגע אתה רוצה להגיד שקנית גירסה אמריקאית? כי אם כך אז החשבון שלך הוא אמריקאי ואתה יכול לשחק רק באמריקה ולא באירופהפשוט חשבתי שרק השגת את הקליינט האמריקאי כי אתה לא יכול להתקין את האירופאי ויש לך חשבון אירופאיבכל מקרה לסוגי שרתיםpveלשחק בלי להילחם נגד האלייאנס או הורד בלי ליצור קרב קודםpvpבשטחים מעל רמה 20 אתה יכול ישר להתקיף אנשים והם יכולים לתקוף אותך ולמרר לך את החיים אלא אם אתה חולה pvprpרולפליינגאם אתה לא עושה רולפליינג אז אל תילך לסרבר כזה אחרת אנשים שם ישנאו אותךrppvp רולפליינג עם pvpאם אתה לא רוצה pvp כל הזמן לך לpveמקסימום תעשה pvp במקומות סגורים עם משימות שנקראים battlegrounds
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר הזמנתי את הגרסא האירופאית ובמקביל קניתי גם טריאל ל-10 ימים (4$) עד שיגיע המשחק.יש לי גרסא אמריקאית מותקנת והשתמשתי בחשבון החדש שיצרתי באתר האירופאי לאחר שהחלפתי את הקובץ שנתת (ביל להחליף הוא לא נותן להכנס). הבעיה שבמשחק הוא כותב לי למטה ארה"ב, אולי זה אירופאי וזה פשוט לא מעודכן?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אז תסיר את האמריקנית כולל למחוק שאריות תיקיה וכל זה ותתקין את ההתקנה האירופאיתיכול להיות שהיום זה לא יעבוד יותר בגלל עידכוני פאצ'ים וכו'
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר אין לי עדיין גרסא אירופאית, יש לי רק את האמריקאית.אבל, שאלתי אנשים בשרת והם אומרים שזה שרת אירופאי, הגיוני שזה רק בגלל שהממשק הוא אמריקאי, אז במקום לכתוב אירופה הוא כותב ארה"ב, אבל בפועל השרתים הם אירופאים?שאלה נוספת, איזו ממלכה אתם? כלומר איפה נמצאים רוב הישראלים כך שניתן יהיה לשחק ביחד?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים לא נשמע הגיוני הרי הוא לוקח מידע מהשרת על איזה שרתים זמיניםמשהו פה מסריחאני תקוע בסילברמון אני חושב שיש פה עוד איזה 3 או8 ישראלים לא יודעשאני אומר תקוע אני מתכוון שהסרבר מסריח ברמות אם אתה משחק הורדטוב האמת שבכל סרבר יש ממש קצת הורד והאקונומיה ירודה אבל בסילברמון ממש אבל ממש
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אני ב steemwheedle cartelזה שרת RP, אבל תכלס זה PVE רגיל, נכנסתי לשם כי חבר שלי שיחק שם ונכנסתי לשחק איתוומאז אני תקוע שם (אי אפשר להעביר דמות, גם אם זה בתשלום, משרת PVE לשרת PVP, אבל אפשר להפך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.