פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אם יש תחום עם פערי מחירים מבלבלים לחלוטין זה הזכרונות.על מה לא הייתם מתפשרים ועל מה כן?המלצה על זיכרון שנותן יחס ביצועים-מחיר ראוי תתקבל בברכה.(כאמור מתייחס למעבד E6300).
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר אין לי מושג ב-OC ומאחר והמחשב אינו למטרות משחק ספק אם אכנס לכך (אלא אם כן תאמרו לי שלא לבצע OC זה ביזבוז אמיתי).-תקציב? אשאל את זה באופן יותר בסיסי: אם 2 זכרונות GEIL 1GB 2*512MB PC2-5300 667MHz DDR2 Dual יביאו אותי ל-1300 ש"חואני מחליט להוציא על סעיף הזיכרון רק חצי - מה אני מפסיד? או על מה להתפשר?ואני מוכן ללכת גם הפוך: שווה לך להוסיף עוד קצת במרכיב או יצרן כך-וכך ולקבל עוד הרבה.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מה אם הזכרונות האלו זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZמחיר לפריט - 550.00 ¤מ skypc איך הם?
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים מחבר כצפוי עיקר ההבדל במחיר נובע משם היצרן.אני לא מתיימר להיות מומחה כזה גדול בזכרונות אבל זה נראה לי בערך כך:יש את הליגה של הKingston וה-Sumsungיש את הליגה של ה- Pqi - Geilויש את הליגה של ה"לך תדע" (כלומר לך תדע באיזה כפר בסין יצרו את זה ומה יש בפנים).במילים אחרות - בהחלט ניתן למצוא דברים מאוד זולים, השאלה רק כמה זמן הם יעבדו ומה האמינות של מה שהם מתיימרים להיות.בעצם החיפוש צריך להיות: מוכר ואמין עם מחיר אטרקטיבי ללבל שלו.אגב, מה זה אומר Non-ECC
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים non-ECC זה זיכרון ללא תיקון שגיאותוכדי להיות יותר ספציפים - היום, למחשב PC רגיל, קונים non-ECC.
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים לא בהכרחבחלק לא קטן מלוחות האם היום יש תמיכה בזכרונות ECCהם אמנם קצת יותר איטיים אבל מתקנים שגיאות לבד
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים כצפוי עיקר ההבדל במחיר נובע משם היצרן.אני לא מתיימר להיות מומחה כזה גדול בזכרונות אבל זה נראה לי בערך כך:יש את הליגה של הKingston וה-Sumsungיש את הליגה של ה- Pqi - Geilויש את הליגה של ה"לך תדע" (כלומר לך תדע באיזה כפר בסין יצרו את זה ומה יש בפנים).במילים אחרות - בהחלט ניתן למצוא דברים מאוד זולים, השאלה רק כמה זמן הם יעבדו ומה האמינות של מה שהם מתיימרים להיות.בעצם החיפוש צריך להיות: מוכר ואמין עם מחיר אטרקטיבי ללבל שלו.אגב, מה זה אומר Non-ECCאינ ממש לא חושב שקינגסטון וסמסונג הם ליגה מעל בהחלט GSKILL GEIL OCZ SUPER TALENT ועוד כמה הם איכותיים לפחות באותה מידה ואני חושב אפילו יותר
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים לא בהכרחבחלק לא קטן מלוחות האם היום יש תמיכה בזכרונות ECCהם אמנם קצת יותר איטיים אבל מתקנים שגיאות לבדאני יודע שיש לוחות שתומכים בזה. אני גם יודע שפעם אחת לא המליצו פה על זיכרונות ECC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.