פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מפרט המוצר: לוח אםדגם: PC Partner סוג ציפסט: Via Pro מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: VIA UniChrome Graphics128MB כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול תמיכה ב-RAID: 0+1 דיסק קשיחיצרן: MAXTOR/SAMSUNG/Hitachi טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM מעבדסוג מעבד: Intel P-4 LGA 775 64Bit דגם מעבד: 524 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB מארזסוג: ATX כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 2 זכרוןנפח: 512 MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 533 MHz כונןסוג כונן: צורב CD-RW 52X32X52 מחיר מחירון שלו 4000 שקל.קניתי אותו ב-1400,ידוע לי שאני צריך לשפר כרטיס מסך לכן רציתי לדעתדרך אגב אני לא מחפש מחשב ב-8000 המחשב הזה למטרת משחקיםאשמח גם לקבל המלצה לכרטיס מסך שמתאים למחשב הזה בסביבות ה-500 שקל.תודה,חי.:>
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מה אתה רוצה לדעת עליו ?קנית אותו באתר במכרז ?זאת מערכת של באזור של 1000 שקל , וזה גם המחיר הרחוב שלו .אם אתה מייעד את המחשב למשחקים , הייתי מציע לך להחזיר את המערכת , אם זה ניתן , ולרכוש מחשב נורמלי , או להוסיף עוד זיכרון למחשב הזה , וכרטיס מסך , ספק יותר רציני , זה בערך יתן בוסט חביב למחשב הזה , ותצטרך להוסיף עוד כ1500~2000 שקל , כדי להפוך אותו למכונת משחקים בסיסית .כרטיס מסך מומלץ הוא 7300GT , שיכנס לך בתקציב שאתה רוצה .
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר מה אתה רוצה לדעת עליו ?קנית אותו באתר במכרז ?זאת מערכת של באזור של 1000 שקל , וזה גם המחיר הרחוב שלו .אם אתה מייעד את המחשב למשחקים , הייתי מציע לך להחזיר את המערכת , אם זה ניתן , ולרכוש מחשב נורמלי , או להוסיף עוד זיכרון למחשב הזה , וכרטיס מסך , ספק יותר רציני , זה בערך יתן בוסט חביב למחשב הזה , ותצטרך להוסיף עוד כ1500~2000 שקל , כדי להפוך אותו למכונת משחקים בסיסית .כרטיס מסך מומלץ הוא 7300GT , שיכנס לך בתקציב שאתה רוצה .כבר קניתי מה אני עושה אז?הכרטיס מסך שהמלצת יתאים לו?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים הכרטיס שהוא הציע לך הוא הזול ביותר שעוד יריץ משחקים בצורה נורמלית וגם הוא מתחיל להזדקן.הלוח שקנית על הפנים.מעבש שלא שווה להשקיע בו.זיכרון 512.כרטיס מסך מובנה.ספק+מארז ג'נריים.באס מעבד 533.
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר הכרטיס שהוא הציע לך הוא הזול ביותר שעוד יריץ משחקים בצורה נורמלית וגם הוא מתחיל להזדקן.הלוח שקנית על הפנים.מעבש שלא שווה להשקיע בו.זיכרון 512.כרטיס מסך מובנה.ספק+מארז ג'נריים.באס מעבד 533.עד כדי כך שום משחק לא יעבוד לי?!
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים בתצורה הנוכחית של המערכת שלך כרגע , היא מיועדת לעבודה משרדית ולגלישה ברשת , לא יותר מזה .עד שלא תוסיף כרטיס מסך כלשהו , המשחקים היחידים שתוכל להנות מהם יהיו משחקי microsoft אשר באים עם מערכת ההפעלה , וכל מיני משחקי פלאש שיש ברחבי הרשת .
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אתה יכול אולי לבטל עסקה ?יש לך תקציב חיצוני חוץ מה-1500 ? או שאתה פשוט סגור..?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים treinx, ברוך הבא לפורום.הרעיון של פורום "מפרטי מחשב" הוא להתייעץ לפני הקניה, ולא אחריה כאשר הכסף אבוד והזבל ביד.קיבלת בדיוק את מה ששילמת עליו = מחשב סוג ג' עריכה:משחקים מהשנים האחרונות לא תשחק עליו. לפחות לא בצורה שתגרום לך לרצות להמשיך ולשחק.(גם) אני ממליץ לך לנסות להחזיר את המחשב ולבקש פה מפרט מהמומחים.רבק! אין לך אפילו כונן DVD - איך תתקין משחקים?? הם כבר לא יוצאים על דיסקים אתה יודע..נ.ב - לא ציינת האם יש לך מסך או שזה כלול בעיסקה "הנפלאה" הזו.
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים חרא מחשבתגובה מיותרת למדיי הבנאדם בא להתייעץ.מה לעשות עושים טעויות אני בטוח שקנית את המחשב הראשון שלך גם לך אמרו חרא מחשב.בכל מקרה דיברתי עם הבנאדם העסקה עלתה לו 1400 דמי ביטול 5% כלומר 70 ש"ח ביטול.הוא יבטל את העסקה יקבל את הכסף בחזרה ויבוא לפה עוד פעם עם תקציב מסודר.
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מצוין, הוא לא יתאכזב גם אחרי איבוד ה-70 שקלים האלה..איך אומרים - שיילך לצדקה.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר ביטלתי את העסקה כמו שאמר psymaster שהילך לצדקהנ.ב תודה יותם על הכל .חבל שיש אנשים חראות שצוחקים על טעיות של אחרים.אם אני טעיתי גם אתה יכול לטעות.מתי שיהיה לי תקציב אני יבוא לפה שתעזרו לי ככה לא יהיה לי שוב בעיות
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים עמוס, היא ביטל את ההזמנה אחרי שהתייעצתי איתו ואמרתי לו לארגן תקציב מסודר וכמובן לבטל את העסקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.